Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?

Vše ohledně plánovaných akcí, srazů a srázků.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Jesper
Kontaktovat uživatele:

Re: Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?

Příspěvek od Jesper »

Braenn píše:Nevím kde se bere představa, že "gotický" kostým není kostýmem, dokud nemáte meč. :D Něco málo bych možná mohla půjčit, ale řešila bych to, až to bude bliže. Ale nakonec - je to 22 dní, do té doby dokáže spíchnout obyčejný prostý, zato dobově odpovídající kostým snad každý. S botama je to pravda horší - no holky nohy schovají pod sukni, a kluci... hm, hm, no záleží na chuti a zručnosti. :P
Tak vzhledem k tomu, že půjdu v prošívce a v decentním oplechování, považuji přidání meče za vhodné dotvoření kostýmu. :smile:

Jinak nejvhodnější boty co mám jsou kanady. Snad, když se vršek schová pod nohavice, mohlo by to být minimálně nerušivé.
Naposledy upravil(a) Jesper dne 31. 5. 2013 17.19, celkem upraveno 1 x.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anade

Příspěvek od Anade »

Co toto?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Soos
Myslím ale, že je to hůře dostupné (vlakem, rozuměj dlouhá cesta), vzal bych auto a nabídl dvě až tři místa z Prahy (a zpět do Prahy).
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Anade píše:Co toto?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Soos
Myslím ale, že je to hůře dostupné (vlakem, rozuměj dlouhá cesta), vzal bych auto a nabídl dvě až tři místa z Prahy (a zpět do Prahy).
Oo, to vypadá dobře. Ale vzdálenostně leda se spaním - a vlakem proč ne, hromadka by mohla vyjít celkem v pohodě... nápad dobrej!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Jesper píše:Tak vzhledem k tomu, že půjdu v prošívce a v decentním oplechování, považuji přidání meče za vhodné dotvoření kostýmu. :smile:
Jinak nejvhodnější boty co mám jsou kanady. Snad, když se vršek schová pod nohavice, mohlo by to být minimálně nerušivé.
Asi se nemám ptát po dobovosti, co... :)
A v závislosti na velikosti nohy bychom možná měli nějaké boty k půjčení, máme navíc dvoje pseudostředověké a jedny LHčkářské, to ale záleží, jestli by jel muž.
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Vyšak tentokrat bez Alexe a vylet uvidim podla navratu z SK
Because I'm Batman !!!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

O (snad hezkém) víkendu se spacákem, Česká Kanada? Když bude 100% hezky, širák, když bude podezření, dá se domluvit a zaplatit nějaké mimosezonní spaní pod střechou v chatce.

Přidal by se někdo? Rychlost chůze přizpůsobíme. Doprava podle počtu lidí, vlakem nebo auty/autem.

http://fotopc.blog.cz/1008/2-ukazky-kamennych-seskupeni
http://itras.cz/hrad-landstejn/galerie/13709/
http://fotopc.blog.cz/0907/ukazky-z-kamenneho-sveta
http://fotopc.blog.cz/0903/krajiny-ceske-kanady

P.S. Jestli budem chtít o ubytování alespoň uvažovat, a mě se ta myšlenka docela líbí, bylo by dobré vědět včas, kdo by jel. - alespoň předběžně. Teď mimo sezonu to může vyjít dost levně.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Tak je nás zatím sedm jistých (+ něco nejistého). Ubytování velmi levně v chatkách, odjezd autem v pátek odpolene, návrat v neděli k večeru do Prahy. :) A protože potřebujeme naplnit druhé auto, je čas na trochu reklamy, kdyby někdo váhal! Výlety nalehko, máme s sebou malou Ančí, takže kilometráž rozumná, večer kytara a tak vůbec...

Skály různých podob Obrázek, stezka lupiče Grassela Obrázek, půvabné město Obrázek,
ještě půvabnější hrad Obrázek, stádo bizonů (fakt!) Obrázek, bunkry a vysídlené vesnice Obrázek
a v neposlední řadě nádherná příroda Obrázek,

to vše do deseti km od místa, kde jsme ubytování!

Když tak do PM! :P
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

V pátek si nejspíš udělám menší procházku Kutná Hora - tvrz Malešov, vezmu to středem KH, po Stříbrný stezce k Velkýmu rybníku a odtamtud po turistický k Malešovu.
Start odhaduji kolem 12h z Prahy (takže v KH cca v 13h) a vše to ještě záleží na tom, zda mě v pátek pustí šéf :)
Dalším učastníkům se nebráním.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Nikdo se nechystáte přidat k výletu do Kutné Hory? :smile:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Přidala bych se ráda, ale v pátek ve dvanáct mám bohužel jiné plány, alespoň můj zaměstnavatel to tvrdí. :glare:
A navíc nás pak čeká větší výlet.
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Já bych se kdyžtak přidal, kdože všechno by šel?
(Mimo jiné pro to abyste tam nezabloudili a nezůstali v KH navěky věků!) :biggrin:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Jesper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesper »

Tak. Stříbření.

Kdo všechno, kdy a kde?

Já bych to viděl na cca 11. hodinu dopolední na nádraží Kutná hora město, i když to asi bude záležet hlavně na Pražácích a jejich vlakových spojích. Já se přinejhorším nějak přizpůsobím.

Ještě by mě zajímalo, kdo všechno přijede a jaký dáme program.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Začínám s tím váhat, popravdě... ten výlet na Českou Kanadu mi vysál slušně peněženku a odpadlo pár lidí, u kterých jsem doufala, že pojedou. Ale boty ti pošlu každopádně, pokud pojede byť jen jeden člověk z Phy.
Nya

Příspěvek od Nya »

Já bych nejspíš jela, dokonce i z Prahy, ale vzhledem ke svojí dobrý vlastnosti ztratit se prakticky kdekoliv a kdykoliv se mi nechce samotný.
Nyame Laont
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Já budu sice nekostýmovanej ale přidám se rád :) A jako vždycky když jde o něco v KH můžu přijít kdykoliv kamkoliv :D A stříbření je tuším dva dny, takže ten první?

Jinak jak píše drsňák, ideální je ta Kutná Hora město, je to blíž k námku (a vlašáku) kde se to celé koná, ale dá se to zvládnout i z Hlaváku (jen asi dva tři kiláky navíc no)
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Tak na 50% dorazím Drsňákomobilem :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Nalk píše:Tak na 50% dorazím Drsňákomobilem :biggrin:
:devil: :devil_2: :devil: :devil_2: :devil: :devil_2: :devil:
Lothias Cys'variana

zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Také zvažuji, že bych se přidal na Stříbření, ale zatím mi to nevychází moc dobře. Kdo se chystá z Prahy?
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Selvagiona jsme umluvili :D
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Jen jsem řekl, že o tom budu uvažovat, a Nalk už nadšeně šíří, že to je jisté. Asi ho jednou fakt zabiju :biggrin:
Odpovědět