Jenom ve stokách jsem (krom tuny pastí) narazil na pár krys, ale to skoro nestojí za zmínku..
Prázdné?
Moderátor: Dungeon Master
Prázdné?
Zdravíčko, jsem tu vcelku novej, ale je normální, že je většina lokací prázdných? Všechny jsou opravdu povedené ale nějak jim něco schází. Běžel jsem z nějakého města lesem do Elfího městečka a potkal jsem asi tak 6 divočáků, 4 jeleny a dvě "normálně vipadající žáby" s vykulenejma očima.. Přišlo mi to divný nebo aspoň nezvyklý... 
Jenom ve stokách jsem (krom tuny pastí) narazil na pár krys, ale to skoro nestojí za zmínku..
Re: Prázdné?
bež se tam projit tak o pulnociVincent píše:Zdravíčko, jsem tu vcelku novej, ale je normální, že je většina lokací prázdných? Všechny jsou opravdu povedené ale nějak jim něco schází. Běžel jsem z nějakého města lesem do Elfího městečka a potkal jsem asi tak 6 divočáků, 4 jeleny a dvě "normálně vipadající žáby" s vykulenejma očima.. Přišlo mi to divný nebo aspoň nezvyklý...
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
JUNGLE MASSIVE!