Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Jon
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování

Příspěvek od Jon »

Díky moc za divadlo, líbilo :))

A pak Vojkovi a Alquistovi za hru. V hospodě jsem se hrozně bavil :))
Kraki Skengdrang
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Děkuji Serbitarovi a Jasmindě za hru:)
Béééé...
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Tak tedy taky díky, všem co nám asistovali, přicmrndávali, soutěžili nebo jakkoliv jinak přispěli k dění na slavnostech.
Bavil jsem se, ale bylo to náročné a jsem rád, že je to za námi.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Nya

Příspěvek od Nya »

Děkuji všem, co se mi tak hezky věnují a obohacují mojí hru. Je vás poměrně dost a stále znovu mě to mile překvapuje.
Jmenovitě například Cid, Gréta, Ludwig a Pan Tlapka, Modrozlatí (hlavně Caled, kterého otravuji často a ráda), z těch, se kterými hraju méně Xeth, rohatá tlupa (Orrian, Is) a nově Lenwe (škoda toho výpadku. Už tu padám na tlamu, takže bohužel nemám vůli čekat, jestli to nenaskočí).
Jestli jsem na někoho zapomněla, tak... vy o sobě určitě víte.
Posledních pár dní bylo opravdu zábavných. Děkuji.
Nyame Laont
cid

Příspěvek od cid »

Chtěl bych poděkovat za celé slavnosti. Byla podstatně velkolepější než ta předchozí. :smile:
Taky bych chtěl poděkovat Nyame, Grétě, Xethovi a dalším kteří dělají Cidovi ve městě společnost, už to tam není tak mrtvé.
Také patří velký dík modrozlatým a DM za jejich snahu připravit ostatním hráčům tak úžesné slavnosti jako byly letos.
Také bych rád poděkoval za divadlo. Čekal jsem nějákou hrůzu na kterou se nebude dát koukat z hlediska grafiky, nakonec jsem byl velice příjemně překvapen ikdyž jsem občas nestíhal číst a musel vynechávat hvězdičkování.
možná bych se ještě měl za cida omluvit, za jeho poznámku o těch křeslech vepředu ale čekal bych spíš že si královský pár sedne dozadu na ty vyvýšené židle nebo co to tam je.
:mellow: já nic to ostatní
odmítám psát reporty!
placidity

Příspěvek od placidity »

Já taky děkuju všem, kteří se účastnili nebo podíleli na slavnostech. Bylo to celé fajn, byť jsme chvílemi mysleli že všechny okolo zaškrtíme :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.

Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

cid píše: možná bych se ještě měl za cida omluvit, za jeho poznámku o těch křeslech vepředu ale čekal bych spíš že si královský pár sedne dozadu na ty vyvýšené židle nebo co to tam je.
To byly trůny tam sedá královský pár normálně :smile:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
zdech

Příspěvek od zdech »

Já děkuji jedné nymfě za nabídnutou možnost a její ztvárnění, jedné dračici za pomoc ve chvílích ne zcela posledních, jednomu Ilmaterovci za krev a všem ostatním více či méně zainteresovaným za ochotu při realizaci jedné šílenosti.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Jesper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesper »

Děkuji všem, kteří se tak nadšeně podíleli na realizaci divadla a samozřejmě i publiku. Ač jsem z toho měl celkem obavu, jsem rád, že jsme to zvládli a doufám, že se hra opravdu líbila :smile:

Zároveň chci poděkovat Plackovi a Woxovi za organizaci celých slavností. Věřím, že jste si s tím dali práci a nepochybuji, že to muselo stát mnoho úsilí a nervů. IMHO se ale dílo opravdu povedlo!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

No a já taky nestihl poděkovat – na mnoha částech oslav jsem nebyl (protože jsou bojovníci pěkní sralbotkové), ale začátek a konec byl hezký. :) A poděkování a uznání za statečnost divadelníkům, protože odehrát hru s takovýmto stavem herců a zkoušek se povedlo opravdu jen hodně se štěstím. A samozřejmě také hlavně proto, že jsme byli šikovní :)) (Jste byli šikovní.)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Hmm hm hmmm… tak. A ještě bych chtěl poděkovatt za včerejší přátelský pokec se dvěma staříky a vlastně asi nejvíc nečekanému Caledovi, který odvrátil katastrofu, do které se holka se vztyčenou hlavou směle řítila.
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Taky musím poděkovat, ačkoliv šlo o vážnou věc, skvěle jsem se tu bavil. Ať už díky skvěle podaným dotazům od těch dvou staříků a nebo díky odpovědím co přicházeli.
A takhle nějak se tam na to Caled tvářil :)
Obrázek
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Deadlymoon

Příspěvek od Deadlymoon »

Fůůůůůů
Tak teda děkuju Selvagionovi, protože takovouhle lumpárnu snad na mě může ušít jen on :D byl jsem z toho až docela v šoku,
protože Selvagion v podstatě objevil ještě neobjevné a ve hře nikdy neřešené :D

A myslím, že lumpárna to nebyla jen pro mě, to rovnou i poděkuju vlastně Pandě za rychlé S.O.S. :D
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Tak se ptal na meditaci v posteli?
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

*nenápadně si píská a klidí se pryč*
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Deadlymoon

Příspěvek od Deadlymoon »

Neutečeš.…. nikdo z vás!!
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Utíkat?! Jen jsem si šel pro "meč"! Co já vím co chce nephtys přiučit.
Lothias Cys'variana

Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Hej, já jsem v tom technicky vzato nevinně, jsem pouhá oběť - no skoro :biggrin:
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky Nyame za hezké vyobrazení Vana v rámci slavností :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Nya

Příspěvek od Nya »

Velmi ráda bych poděkovala všem, co do mě cpou větší či menší obnosy a podporují tak mé herní aktivity. Rozhodně mi to pomáhá věnovat se něčemu přínosnému a budu to dělat i do budoucna :)
Nyame Laont
Odpovědět