Předmět kniha "do ruky"

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Jezura

Předmět kniha "do ruky"

Příspěvek od Jezura »

Kniha, která nemá jiný smysl než, že jde vzít do ruky, je podle mě zbytečně drahá. Navrhoval bych ji dát za symbolickou cenu nebo rovnou jako default item každé postavě. Moje postava si teď koupila dvě knihy, které mají v sobě spoustu informací. Bohužel si ale nemůže vzít si během čtení do ruky tenhle "předmět", aby bylo vidět, že zrovna čte, protože je strašně drahý.
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Předmět kniha "do ruky"

Příspěvek od labir »

Jezura píše:Kniha, která nemá jiný smysl než, že jde vzít do ruky, je podle mě zbytečně drahá. Navrhoval bych ji dát za symbolickou cenu nebo rovnou jako default item každé postavě. Moje postava si teď koupila dvě knihy, které mají v sobě spoustu informací. Bohužel si ale nemůže vzít si během čtení do ruky tenhle "předmět", aby bylo vidět, že zrovna čte, protože je strašně drahý.
Hups...ona stála 2500 ech. Slevněna.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

oni vůbec ty RP předměty sou docela mastný, deštník za 5000 ?
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Hmm, Onyx ty ceny přehnal. Slevním to asi všechno.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

*Podava navrh na navratenie penazi ktore minul na pridrahe RP predmety*
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Sice je to trosku o necem jinem, ale at nezakladam novej Topic.

Snazil jsem se najit jak v Mamonine tak v pevnosti knohu modlitebni a nikde neni.
To kvuli ni budu muset ject az pres more ?:))
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Labir píše:Hmm, Onyx ty ceny přehnal. Slevním to asi všechno.
jen at to neskonci jako na vsech NWN serverech, kde penize prestanou mit cenu (coz je zvlastni protoze v zadne jine sitove hre, jsem tohle nepotkal, tam bylo vzdycky za co utracet a na co setrit).

Zatim ten kurz je celkem rozumnej. Zatim si PC postavy nepredavaji veci zadarmo uz jen proto, ze je nepotrebuji a radsi je prodaji.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Rahwin píše:*Podava navrh na navratenie penazi ktore minul na pridrahe RP predmety*
Ehm - kdes na ně jako vzal ? *čumí* :blink: :smile:
Fantalas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fantalas »

Labir píše:Hmm, Onyx ty ceny přehnal. Slevním to asi všechno.
Taky mě to dost překvapilo. Dejme jedno porovnání za vše: standardně ukovaný meč = 2k, hezčí meč = 4k a třeba takovej deštník je tušim až za 6k, což je dost nelogický. Další věc je ta zmiňovaná kniha, figura panenky za 2k, míček je taky divně drahej atp atp. Jedna věc je snažit se dosáhnout reálných cen a zajistit odliv peněz u PC, věc druhá je logická ekonomika. Netvrdím, že řešením je všechno slevnit, ale spíš ty ceny vyvážit a odůvodnit..
When I laugh it's tears I hide and when I cry it's joy inside.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Jo tyhle věci mají špatně nastavené ceny. Vše se změní během v příští verzi. Ceny budou dělané tak aby zapadaly do systému, ale nebylo to zase zadarmo.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

přeloženo do češtiny :
nakupujteeeeee bude hůř :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Fantalas píše:Taky mě to dost překvapilo. Dejme jedno porovnání za vše: standardně ukovaný meč = 2k, hezčí meč = 4k a třeba takovej deštník je tušim až za 6k, což je dost nelogický. Další věc je ta zmiňovaná kniha, figura panenky za 2k, míček je taky divně drahej atp atp. Jedna věc je snažit se dosáhnout reálných cen a zajistit odliv peněz u PC, věc druhá je logická ekonomika. Netvrdím, že řešením je všechno slevnit, ale spíš ty ceny vyvážit a odůvodnit..
Moje řešení: vyjděme od deštníku za 6k -> normální meč za 10 a lepší za 20 :smile: :bleh:
Zamčeno