Malej srázek, hospůdka, Praha, Vyšehrad
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Malej srázek, hospůdka, Praha, Vyšehrad
Zvažuji, že se taky přijdu podívat, přecijen to mam od baráku kousek.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Tak pokud je to možné vemte mi taky židli. Nebo alespoň lavice kousek :-) Děkuju.
Calcath: Bývalý otrok poznamenaný Ostrovem.
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Zamluveno na 17:30 na mé příjmení. S mužem přijdeme něco málo po šesté.
Tak já nakonec nedorazím. To je tak, když se do školy jede 3 hodiny a zpět z ní taky. A to jsem z Prahy a školu mám v Praze 

Neutral Good Dungeon Master 

- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Prorazil jsi po cestě dno u kajaku? :)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Středa, 32 stupňů, Vyšák? 

Dorazím, ale najděte místo někde ve stínu ať to tam se mnou neflákne -tentokrát nemůžu přijít o moc dřív
Camelie - hubatá čarodějka
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Já můžu. Vezmu opalovací krém, knížku a tyč, kterou budu od našeho (loňského) stolu zahánět dotěrné maminy.
A... co udělat ze středy čtvrtek? Vyjmečně? Ve středu dorazí z dálky výprava, tak aby to dali :)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Výjimečně byly srazy ve čtvrtek i posledně a předtím taky párkrát... a nevím, kdo je ta výprava, ale já ve čt zase končím až večer. Těšila jsem se, že si tam jednou pobydu déle. Takže musíš buď dostatečně silně motivovat konkrétní informací o té "výpravě", nebo zní odpověď ne.
Ta výprava jsem já, kdyby byl sraz v pátek budeme moci dorazit oba (tzn. já a Serbitar)
Béééé...
Tyjo, co v pátek, to je ve hvězdách, ale teoreticky nějaká menší další akce, nebo máte už něco na so?
Nešlo by něco někdy dohodnout v tý praze tak 14 dnů dopředu ? :-) …
Bych se pokusil taky dorazit.
RIP
V sobotu jsem v kurzu, mohu později odpoledne, jsem ale pozváná ke Švábům (hospoda) kde vystupuje v osm večer kamarádka
Béééé...
No, za 14 dní, ve středu nebo ve čt, budeme dost pravděpodobně na Vyšáku.Alquist píše:Nešlo by něco někdy dohodnout v tý praze tak 14 dnů dopředu ? :-) …

Fajn ;Braenn píše:No, za 14 dní, ve středu nebo ve čt, budeme dost pravděpodobně na Vyšáku.Alquist píše:Nešlo by něco někdy dohodnout v tý praze tak 14 dnů dopředu ? :-) …
Bych se pokusil taky dorazit.A ten prodlouženej víkend taky určitě vejlet.

RIP
Budeme

Camelie - hubatá čarodějka
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea