Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?
Bylo to super, moc rád si to někdy zopakuji.
Zde jsou fotky, moc od nich ale nečekejte. Byl jsem těžce zrazen paměťovou kartou.
http://yomomma.rajce.idnes.cz/Kutnohors … _-_EQ_sraz
Zde jsou fotky, moc od nich ale nečekejte. Byl jsem těžce zrazen paměťovou kartou.
http://yomomma.rajce.idnes.cz/Kutnohors … _-_EQ_sraz
( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
ta první je fajn, vypadám skoro větší než Nalk! :O
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Spíše neschopen promazat
Taky ta cesta byla tak divně z kopce a máš "swag on".

Taky ta cesta byla tak divně z kopce a máš "swag on".

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Ale selvi velikostí nezardil :D
Lothias Cys'variana
Takový výstřel od boku - co o víkendu na vodu? Jeden nebo dva dny, možno se přidat dle chuti. Zatím v merku Sázava, pokud se nezmění/nezhorší zprávy o průjezdnosti. Jiná řeka taky možná...
Spaní v kempu pod stanem, nebo ráno příjezd, večer odjezd.
Spaní v kempu pod stanem, nebo ráno příjezd, večer odjezd.
Já se včera vrátil z Lužnice, takže jen takové varování- repelent nutnost, ale stejně po vás půjdou. Na rukou a nohou mám po přepočtu 118 pupínků od komárů. A to mi většinou komáří kousance nevadí a reakci na ně nemám. :)
Inu, záleží na jakou vodu. Vodu ve stylu "rozvalíme se na lodi a táhnem za sebou lahváče" si rád nechám ujít, vodu "zajezdíme si" bych uvítal. Tedy ne příští víkend, protože už tam něco mám :D
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Vodu z tohohle víkendu odložíme na jinej, protože hladiny řek se poněkud zvedají... Jestli vydrží optimistické předpovědi ohledně hezkého počasí, zkusím přijít s nějakým alternativním programem.
Alternativní program až do konce týdne : Festival Fantazie 
Vím, že Chotěboř je z ruky, ale jen tak namátkou: zítra ve dvě přednáška šermíře z Domu rytířských ctností (Brno) "Kříž versus půlměsíc" aneb co zažili křižáci, když poprvé zkřížili své meče se šavlemi - prostě rozdíl MEČ x ŠAVLE ;)
Taky je tu kovář (a fakt na ulici KOVÁ :)) , který dopoledne povídal o výrobě zbraní "včera a dnes", ale zaspala jsem to, neb jsem před druhou hodinou ranní zavírala festivalovou čajoffnu, kde shodou okolností pracuji :)
A díky statutu organizátora můžu pár lidem zajistit vstupné zdarma !
Takže kdo by se chtěl vydat do alternativního vesmíru, kterej tady každoročně touhle dobou vzniká, domluvte se na 722 309 373
..a hlavně nevěřte nové propagační strategii, že jde o "festival popkultury" (snad leda ty seriály, ale SeriesCon je mnohem víc než to
)
..mě vždycky nejvíc láká MoveCon (tanečky - i historické
), Maelstrom (přehlas.u teď nechci hledat.. - např. promítání vystoupení Billa Hickse), ale jsou tu i My Little Pony, a hromada mangy a anime (linie AMOK a OrientCon) a fůra dalších věcí - např. prvorepublikové kino :)
A esli jste nestihli Alexe Lewise na TolkienConu (jako já), tak ten už tu prý je .. jen ten Zaboo holt nedorazil.…………
Web je dost zmatečnej, ale všechny praktické info jsou pod odkazem "Nejdůležitější", a pokud chcete nahlédnout do programu, můžete objevit tabulky po jednotlivých dnech (které jsou tu k rozebrání tištěné) a podle čísla pořadu pak v Anotacích ("Seznam pořadů"?) najdete o co go.
Sorri že sem nehodím odkazy, I'm in a hurry
- come join me 

Vím, že Chotěboř je z ruky, ale jen tak namátkou: zítra ve dvě přednáška šermíře z Domu rytířských ctností (Brno) "Kříž versus půlměsíc" aneb co zažili křižáci, když poprvé zkřížili své meče se šavlemi - prostě rozdíl MEČ x ŠAVLE ;)
Taky je tu kovář (a fakt na ulici KOVÁ :)) , který dopoledne povídal o výrobě zbraní "včera a dnes", ale zaspala jsem to, neb jsem před druhou hodinou ranní zavírala festivalovou čajoffnu, kde shodou okolností pracuji :)
A díky statutu organizátora můžu pár lidem zajistit vstupné zdarma !
Takže kdo by se chtěl vydat do alternativního vesmíru, kterej tady každoročně touhle dobou vzniká, domluvte se na 722 309 373

..a hlavně nevěřte nové propagační strategii, že jde o "festival popkultury" (snad leda ty seriály, ale SeriesCon je mnohem víc než to

..mě vždycky nejvíc láká MoveCon (tanečky - i historické

A esli jste nestihli Alexe Lewise na TolkienConu (jako já), tak ten už tu prý je .. jen ten Zaboo holt nedorazil.…………
Web je dost zmatečnej, ale všechny praktické info jsou pod odkazem "Nejdůležitější", a pokud chcete nahlédnout do programu, můžete objevit tabulky po jednotlivých dnech (které jsou tu k rozebrání tištěné) a podle čísla pořadu pak v Anotacích ("Seznam pořadů"?) najdete o co go.
Sorri že sem nehodím odkazy, I'm in a hurry

Gréta Whistle (list ve větru)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)
...a od čtvrtka sou tam i poníci, nepletu-li se ;)
Na programu je několik lákavých věcí, ale za mne bohužel ne.
A když jsme u zvadel - přijďte se podívat přespříští víkend na dobývání Vítkova, když už je to přímo v Pze. Já si to tam sice neumím představit, hlavně co se týče táboření a nějaké ochrany majetku, ale budeme tam, tentokráte nejspíše s Jitkou, Ančí, Calcathem a Myrpou:
A když jsme u zvadel - přijďte se podívat přespříští víkend na dobývání Vítkova, když už je to přímo v Pze. Já si to tam sice neumím představit, hlavně co se týče táboření a nějaké ochrany majetku, ale budeme tam, tentokráte nejspíše s Jitkou, Ančí, Calcathem a Myrpou:
Několik málo z dokumentůch z akce (a Braenn ve spondím prádle)
Wazaaaaaaaaaap

Skutečně dobový šat

Neskutečně nedobová relaxace

Naprosto dobová.… miska

Spodní prádlo! Leč dobové :(

Kdo najde Braenn, má bod

I komoństvo bylo. Dobové

Jo a prej taky nějaká bitva ;)

Wazaaaaaaaaaap

Skutečně dobový šat

Neskutečně nedobová relaxace

Naprosto dobová.… miska

Spodní prádlo! Leč dobové :(

Kdo najde Braenn, má bod

I komoństvo bylo. Dobové

Jo a prej taky nějaká bitva ;)

Teda tu fotku rozešitých šatů sis mohl odpustit, a není to spodní prádlo, ale spodní šaty.
Jinak super, akorát jak koukám na fotku našich zad, to jste z bitvy fakt nic moc neměli.
A dík všem, co se přišli podívat, když už to bylo tak blízko.

A dík všem, co se přišli podívat, když už to bylo tak blízko.

Moh, ale fotka cudné pózy nevyšla :(
Kokosáku...!
Ty jsi mistr fotograf - na výrazy ve tvářích tedy! ;-)
Ale jinak moc pěkný... díky... pobavilo. :-))
Ty jsi mistr fotograf - na výrazy ve tvářích tedy! ;-)
Ale jinak moc pěkný... díky... pobavilo. :-))
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
Asi takhle, je to ještě za dlouho takže nevím co bude.
Nicméně mám to kousek od baráku a pár přednášek vypadá zajímavě, tak bych se klidně i připojil.
Nicméně mám to kousek od baráku a pár přednášek vypadá zajímavě, tak bych se klidně i připojil.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Né, já jsem věděla, že jsem v tom listopadu někam chtěla a pak jsem na to zapomněla... a přislíbila termín jinde. :( Budem tam mít nějaké ty vyslance, už jen kvůli nutnosti dokoupit nějaké v sezóně roztřískané věci, ale já osobně se bohužel nezúčastním.
Blíží se další "historický" ples Alla Danza. Minule to bylo velice povedené, takže pokud někdo z minulých účastníků nebo případných nových zájemců zvažuje účast, tady jsou první informace:
http://www.alladanza.cz/akce-2013.html
(Pozvánka ke stažení v prvním odkazu na ples.)
http://www.alladanza.cz/akce-2013.html
(Pozvánka ke stažení v prvním odkazu na ples.)
Já se opět hlásím, ale to už stejně asi víš.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…