Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Ráda bych poděkovala všem, kteří přišli Piti popřát k narozeninám. Obzvláště některým vypečeným kamarádíčkům, kteří se přihnali až z Říše. Díky, bylo to opravdové překvápko, že se tahle malá zprávička donesla až tam.
Taky bych chtěla za Piti poděkovat Evě Tif a Ginny, které jí psychicky podržely, když seděla v hostinci sama a myslela si, že už nikdo nepřijde; a také za nádherné dárečky! Děkuju i nejlepčí a dlouhodobé kamarádce Alkaran - kdybys nepřišla, tak už se jde Piti picnout …
Děkuji i těm, kteří chtěli přijít, ale nemohli. Vím asi jenom o Alfrayovi, ale díky i těm o kterých nevím.
V neposlední řadě děkuji mocnostem, že vytvořili takový svět, jaký ho máme. Když Piti utekla z Jablůňkova a skrz tunely našla tuhle sféru, byla ještě nešťastnější, protože nenašla kraj, který hledala. Nenašla svět, kde by bylo místečko pro takové potrhlice jako je ona. Ale po tom roce a půl (myslim že tak nějak by to mělo být EQ času, není-li to déle) má konečně pár kamarádů, jak se včera přesvědčila. Našla si po dlouhých toulkách svoje místo - v přírodě i ve společnosti. Díky
a teď následuje mini omluva, sesypal se mi komp, snad ho dám co nejdřív dokopy
Taky bych chtěla za Piti poděkovat Evě Tif a Ginny, které jí psychicky podržely, když seděla v hostinci sama a myslela si, že už nikdo nepřijde; a také za nádherné dárečky! Děkuju i nejlepčí a dlouhodobé kamarádce Alkaran - kdybys nepřišla, tak už se jde Piti picnout …
Děkuji i těm, kteří chtěli přijít, ale nemohli. Vím asi jenom o Alfrayovi, ale díky i těm o kterých nevím.
V neposlední řadě děkuji mocnostem, že vytvořili takový svět, jaký ho máme. Když Piti utekla z Jablůňkova a skrz tunely našla tuhle sféru, byla ještě nešťastnější, protože nenašla kraj, který hledala. Nenašla svět, kde by bylo místečko pro takové potrhlice jako je ona. Ale po tom roce a půl (myslim že tak nějak by to mělo být EQ času, není-li to déle) má konečně pár kamarádů, jak se včera přesvědčila. Našla si po dlouhých toulkách svoje místo - v přírodě i ve společnosti. Díky
a teď následuje mini omluva, sesypal se mi komp, snad ho dám co nejdřív dokopy

Tohle bude spis takova omluva..Pitikule píše:
Děkuji i těm, kteří chtěli přijít, ale nemohli. Vím asi jenom o Alfrayovi, …

acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
postavy: Luthor Waldenn
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Normálně většinou na fóru mám akorát hloupý připomínky a straním se všech děkovaček a voleb nej postav, ale za posledních pár dní jsem tu zažil spoustu prima věcí - ať už jednání s různými bankéři, prímovou oslavu a spoustu dalších drobností a malých překvapení... že prostě vám všem poděkovat musím ^_~
PS klub domácích elfek mě fakt srazil do kolen ^_^
PS klub domácích elfek mě fakt srazil do kolen ^_^
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
dnešní quest
Bylo to fakt skvělý. Včetně dohry. (Původně jsem měl jít pracovat
)

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poděkovat, někomu kdo si hrál na Kluka
, za dnešní popolední ….. asi quest? …. nebo náhodu? *pokrčí rameny* nevím. Každopádně jsem se parádně bavil, … jen mě mrzí ztráta onoho předmětu kvůli kterému to vše vypuklo,
…. no nic …. asi si za to můžu sám, páč sem musel narychlo odejít.
Díky všem zainteresovaným

Díky všem zainteresovaným

Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném