zakopavani.…

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Alfray
Kontaktovat uživatele:

zakopavani.…

Příspěvek od Alfray »

Prosim Vas, nechci bejt nelida, ale kdyz uz nekdo neco chcete zahodit, tak si pockejte do mesta na odpadkovej kos a je klid...a kdyz to chcete vervomoci nechat nekde venku..tak to prosim zakopejte :bigwink:

...myslim ze jsem tu nekde jendou cet ze to zatezuje server..nevim sice jak moc, ale pro jistotu jsem to zahrabal :biggrin:

(a necekam nejaky negativni odpovedi,tak jsem to dal do pripominek... :smile: )
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Re: zakopavani.…

Příspěvek od Alcatraz »

Alfray píše:...myslim ze jsem tu nekde jendou cet ze to zatezuje server..
no hlavne je to trestny. Kazdy predmet, ktery nekde lezi by mel mit duvod. Zahodit neco, ze to neni potreba se NESMI VUBEC. Krom toho DM (pry :)) mohou zjistit, kdo to tam zahodil, takze ..
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Re: zakopavani.…

Příspěvek od Alfray »

Alcatraz píše:… trestny...
mam takovej pocit ze to bylo krysi maso :biggrin: :biggrin:
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Tim spis!! Prave kvuli pohozenymu masu bylo na ohnisti pridelany "Hodit vsechno spaleny maso do ohne" a byl tusim i upraveny stahovani, ze to neprobiha najednou, ale nejdriv to ziska kuzi a az pak maso (nebo naopak, nevim, uz je to let, co jsem to delal naposled)
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

kdyz uz sme u toho..jak je to s tim zatezovanim serveru?? :bigwink:
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

nevim, to je na Labira. Tak jako tak se to resetem serveru ve 4 rano znici. Jinak k poruseni pravidel .. je to pravidlo 4.15.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Volné itemy v lokacích server zatěžují, nedá se sice pořádně změřit jak (tedy dá, ale vydrželi byste to kdybych si ho zahesloval na 2-5 hod a jen testoval?) ale je to podle mě docela znát.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

Alcatraz píše:Tim spis!! Prave kvuli pohozenymu masu bylo na ohnisti pridelany "Hodit vsechno spaleny maso do ohne" a byl tusim i upraveny stahovani, ze to neprobiha najednou, ale nejdriv to ziska kuzi a az pak maso (nebo naopak, nevim, uz je to let, co jsem to delal naposled)
tohle má bejt až v rozšíření, ne?
coirëa oialë
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

chlorofil píše:
Alcatraz píše:Tim spis!! Prave kvuli pohozenymu masu bylo na ohnisti pridelany "Hodit vsechno spaleny maso do ohne" a byl tusim i upraveny stahovani, ze to neprobiha najednou, ale nejdriv to ziska kuzi a az pak maso (nebo naopak, nevim, uz je to let, co jsem to delal naposled)
ne-e tohle funguje normalne uz ted...kdyz kliknes na ZAPALENY ohniste tak je to tusim ctvrta moznost... Hodit všechno spálené maso do ohně..nebo tak nejak uz presne nevim :bleh:
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

Alfray píše:
chlorofil píše:
ne-e tohle funguje normalne uz ted...kdyz kliknes na ZAPALENY ohniste tak je to tusim ctvrta moznost... Hodit všechno spálené maso do ohně..nebo tak nejak uz presne nevim :bleh:
jo hm...ja myslel to, že nejdřív stáhneš kůži a pak teprv maso... :bigwink:
coirëa oialë
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

jo..takhle...noo...ehm...*je malicko nesvuj*..tak to jo... :blush:
snowman

Příspěvek od snowman »

Zakopávání je jedna z ooc nutných, ale ic nesmyslných a otravných věcí. Kdykoli jsem procházel horami, nabíhala na mě kvanta zvířat a když jsem stahoval kůže, zbyly masa. Tuny. Asi těžko se to dá odnosit. Na každý kousek se musela provést akce zakopávání. Masakr, jak to zdržovalo a ic je to divné. Mršina v přírodě vždy zmizí velice rychle.…

Pak už jsem radši nelovil... :no:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

snowman píše:Zakopávání je jedna z ooc nutných, ale ic nesmyslných a otravných věcí. Kdykoli jsem procházel horami, nabíhala na mě kvanta zvířat a když jsem stahoval kůže, zbyly masa. Tuny. Asi těžko se to dá odnosit. Na každý kousek se musela provést akce zakopávání. Masakr, jak to zdržovalo a ic je to divné. Mršina v přírodě vždy zmizí velice rychle.…

Pak už jsem radši nelovil... :no:
Njn ale lepší tak než tim sestřelit server (nevim kolik mas by se muselo položit ale myslim, že kdyby všichni vytrvale lovili tak by to snad i šlo :D)
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

tady by se dalo využít bugu že když zakopeš věc s inventářem (eg. batoh) tak ta věc i s obsahem zcela spolehlivě zmizí :-) Jenže škoda obětovat bágl za 1000 zlatejch na vyhození 6ti mas...leda by se prodávaly nějaký plátěný pytle na maso za pár zlatejch. (je fakt že pak by začli hodně rychle tratit obchodníci a výrobci batohů :)

nebo jestli by nešlo systémově zařídit nějaký plošný zakopávání? Přece když je blízko u sebe zakopanejch hodně věcí tak stačí kopat jednou aby se všechny vykopaly (vykopal jsem snad až 15 věcí najednou), nešlo by to udělat i obráceně?
coirëa oialë
Zamčeno