Hodně jsi tomu pomohl, aby se tu blbosti neřešili, trust mebart 23 píše:A paprika je nejbohatší na vitamín C,když už se tu teda řeší blbosti od původního tématu

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Hodně jsi tomu pomohl, aby se tu blbosti neřešili, trust mebart 23 píše:A paprika je nejbohatší na vitamín C,když už se tu teda řeší blbosti od původního tématu
kokosak píše:Mourisson1 píše: EDIT :(koukni se CIDovi do podpisu)Jon píše:Pokud umíráš třikrát měsíčně, kde zatraceně jsou ty reporty?!Tedy, Cide, pokud nepíšeš reporty z CvC (a DM jsou schopni si to ověřit), čeká tě celkem nepříjemné překvapení, po kterém budeš s láskou vzpomínat na lehké pohlazení vraha. Být tebou sepíšu chybějící reporty dřív, než dostanu BAN.Trestník píše: Neohlášení vraždy v CvC
Veškěré vraždy v CvC soubojích je nutné hlásit DM a to s přesným popisem události. Musí tak učinit obě dvě strany - jak vrah, tak oběť. Hlášení doporučujeme poslat v PM a sepsat ho podle tohoto návodu. Vraždy je nutné hlásit i v případě, že u nich bylo přítomno DM/DS.
Pravidla pro tresty:
Za každý prohřešek hráč ztratí počet XP rovný <body_prohřešku> * 30 000.
Recidiva (opakování stejného prohřešku) nebo zapírání a lhaní znamená dvojnásobné bodové ohodnocení prohřešku.
Lomylith píše:Cide kolik ti je let?
Pokud ve spojení "dodržuj pravidla, nebo počítej s následky" vidíš výhrůžku, tak máš asi větší problém, než sem si myslel. Tvůj plán v tomto kontextu nikoho nezajímá, neznalost (ani stupidita) neomlouvá.cid píše: a tvoje výhružka banánem no co k tomu dodat, jinou postavu bych tady už asi neexpil z několika důvodů, jeden z nich je že nevím jakej jinej charakter nové postavě dát. Začít novou postavu by mělo asi víc záporů jak kladů. Takže to že mi tu předhazuješ, to že dostanu za něco o čem nevím že jsem udělal nebo neudělal, banána mě vážně ze židle nezvedne. Mám svůj plán.
http://youtu.be/hVvpRpTiUlo?t=1m10skokosak píše:Pokud ve spojení "dodržuj pravidla, nebo počítej s následky" vidíš výhrůžku, tak máš asi větší problém, než sem si myslel.
Tak tak. A když už jsme OT, tak... oh, to zadostiučinění http://www.youtube.com/watch?v=qYNeT2nzEgANalk píše:http://youtu.be/hVvpRpTiUlo?t=1m10skokosak píše:Pokud ve spojení "dodržuj pravidla, nebo počítej s následky" vidíš výhrůžku, tak máš asi větší problém, než sem si myslel.
Může si za to sám. Hráči se musej vychovávat a když dělaj něco, co by neměli, musí se jim to říct. A když si nedaj říct, tak nahlásit a nechat potrestat. Jinak si budou dělat co se jim zlíbí a ještě se budou cítit ukřivděný.Zlofas píše: … a pak jsem taky slyšel že na tebe ani nepodal stížnost když do jsi o něm začal IC roztrubovat že tě přepadl on i když sis to nemohl pamatovat, což jsem náhodou zaslechl... jsem zvědavej, jestli ten co tě zabil a teď si to čte si při tom mlátí hlavou o stěnu![]()
Podívej se, Cide, nikdo tě tu rozhodně nevyhání a ani nekamenuje. Byla by škoda kdyby svět přišel o aktivního hráče. Lidé se ti tu vesměs snaží pomoci, upozorňují tě na základní chyby, kterých by ses měl příště vyvarovat, a slušně se ti snaží vysvětlit, že tvůj názor není jediná pravda ve vesmíru, kterou by se všichni ostatní měli řídit, protože tobě se něco nelíbí. Pokud šlo o tvá CvC, cítil jsem potřebu se zapojit, protože to znělo, jako bys měl tři CvC týdně a byl komunitou nějak tvrdě šikanován. Pokud vím, byl jsi PC zabit pouze jednou - a prozradím ti, že tě to PC dokonce zabít nechtělo. Byla to tvoje hloupoust, když jsi šel po lokaci, šlápl do pasti, a místo abys začal být ostražitý a opatrný nebo se alespoń na chvíli zastavil, šel jsi vesele dál a prošlápl jsi druhou. Takže tak.cid píše:Aspoň vím co tu je za komunitu. Za vyjádření názoru ukamenování. To jste to teda dopracovaly.