Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Omluvy
Vypadá to, že celé prázdniny na tom s aktivitou budu šeredně zle a omlouvám se všem, se kterým jsem měl něco rozjetého. Navíc jsou nějaké problémy s poskytovatelem internetu a aby toho nebylo málo, když už se na počítač dostanu, tak jsem si pořídil Skyrim: Legendary edition. Mimochodem za 900,- ku poměru hodin, které mě s ním čekají = skvělá koupě :D.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
postavy: Luthor Waldenn
OT: Skyrim – LE: Na Steamu ji mají momentálně ve slevě za 780,— (29,99 €): http://store.steampowered.com/sub/28187/
Jako obvykle tam totiž běží letní výprodeje.
Jako obvykle tam totiž běží letní výprodeje.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Omlouvám se za Fauna, ale nepřízní osudu jsem ted přišel o hlavní komp a nemám přístup na Insane
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Netuším na jak dlouho, ale ve hře se neukážu. Technické problémy.
Měl bych být k zastižení mimo hru, i když spíše na ICQ, než na PM.
Měl bych být k zastižení mimo hru, i když spíše na ICQ, než na PM.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Omlouvám se musel jsem akutně ze hry. Term
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Omlouvám se všem ale od zítřka budu mimo net a nejspíše se do hry plně vrátím až na konci srpna
Salazar: "Víte co jest ta nejkrásnější věc na celé Desce..."
Damien Tarr: Hrobník v Mamoníně "Kliď se mi z očí!"
Edvard: "Tichý pán jednou přijde pro každého z nás.."
Eduard Derrion: "Říkali mi Šílený drak" - Zmizel
Damien Tarr: Hrobník v Mamoníně "Kliď se mi z očí!"
Edvard: "Tichý pán jednou přijde pro každého z nás.."
Eduard Derrion: "Říkali mi Šílený drak" - Zmizel
Omlouvám se všem, kdo mají jít po krku Fandě, jsem na výkend mimo, ukážu se tu nejspíše až v neděli navečír...
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Kdo řeší krakena, omlouvám se. Chtěl jsem to sice dohrát tenhle týden, ale okolnosti tomu chtěly, že se to nepodařilo. Teď mizím na pět dnů pryč, a s největší pravděpodobností ve hře nebudu, ale pokud bude wifi, tak se něco sehrát může...
Kraki Skengdrang
První tři týdny srpna se ve hře vůbec neobjevím. Pokud jsem někomu něco nasliboval, nebo chce něco vyřešit tak mne kontaktujte dokud to jde.
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Od 12.8. nebudu až do půlky září moc ve hře.
Pokud někdo má něco se mnou rozehraný dohraju to ale nebudu začínat nic nového.
Děkuji za pochopení
Pokud někdo má něco se mnou rozehraný dohraju to ale nebudu začínat nic nového.
Děkuji za pochopení

RIP
Omlouvám se všem zúčastněným za nucenou obměnu šatníku.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Naopak, já za to děkuju :). Alespoň to nebyl tak plyš výlet.
Dívám si pauzu, jak dlouho, to se ještě uvidí
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Omlouvám se, ale zase změna plánů a nakonec se dnes nebudu schopná do hry dostavit. Budeme to muset opět přeložit >< Ještě jednou se omlouvám účastníkům.
Nyame Laont
Omlouvám se za moje rychlé odpojení.. Zahrál bych to lépe.. Ale musel jsem se urychleně odpojit.. Takže ještě jednou se Omlouvám.. - Tak tímto se ještě omlouvám jelikož se nevím jak dlouho dostanu na PC.. a tím pádem ani na EQ

Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením.
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Až do neděle máme se Sirael poněkud omezený přístup k výpočetní technice, takže se omlouváme za přinejlepším sporadický výskyt.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Omlouvám se hlavně Gorovi a Janu Veltonovi za ten PLACOS Ban, opravdu jsem s tím nepočítal :( Zároveň se tímto omlouvám i ostatním za delší prodlevu zpsůobebou OOC problémama a dementně nastaveným systémem... přišlo mi v tu chvíli, že dlouho a pečlivě budovaná atmosféra je najednou v tahu... ale nakonec se to tedy nějak zvládlo... Škoda těch technických potíží...
Perličky:
Pokud jste považovali prodlevu předtím, než se objevila krakenova hlava za příliš dlouhou, vězte, že to bylo způsobeno tím, že model, který jsem pro krakenovu hlavu vybral, se nevešel na loď (což mě předtím nenapadlo testovat) a tak mi musel Panda narychlo pomoci najít jiný model :D
Síla krakenových chapadel byla dvakrát upravována, aby byla přiměřená krakenově momentální síle.
Měl jsem připraveno několik speciálních itemů ale nevyužil jsem je, neboť poté, co mi na krátkou chvíli spadl net, mi itemy zmizely z inventáře a já je nestihl znovu vytvořit.
…
A spousta dalších menších technických problémů :D
GORA a JANA VELTONA prosím, aby se po vypršení PLACOS BANu přihlásili o expy za quest. A vyrovnáme PGR rating.
Perličky:
Pokud jste považovali prodlevu předtím, než se objevila krakenova hlava za příliš dlouhou, vězte, že to bylo způsobeno tím, že model, který jsem pro krakenovu hlavu vybral, se nevešel na loď (což mě předtím nenapadlo testovat) a tak mi musel Panda narychlo pomoci najít jiný model :D
Síla krakenových chapadel byla dvakrát upravována, aby byla přiměřená krakenově momentální síle.
Měl jsem připraveno několik speciálních itemů ale nevyužil jsem je, neboť poté, co mi na krátkou chvíli spadl net, mi itemy zmizely z inventáře a já je nestihl znovu vytvořit.
…
A spousta dalších menších technických problémů :D
GORA a JANA VELTONA prosím, aby se po vypršení PLACOS BANu přihlásili o expy za quest. A vyrovnáme PGR rating.
Kraki Skengdrang