Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Omluvy
Jedu si zase užívat pár dnů dovolený, vracím se v neděli v noci. Takže v následujících dnech možná nebudu moc logovat.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
omlouvám se braši, že dnes Bart tak rychle vyzmizíkoval, dohnali mě nějaké irl záležitosti. je to škoda, společnost se sešla velmi dobrá, mrzí mě, že jsem musel odlognout. snad vás zase brzy potkám.
The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people.
Bartoloměj, syn Dumův
Bartoloměj, syn Dumův
Eh, omlouvám se, že jsem nebyla ve hře na domluvený čas, ale šla jsem si zdřímnout a...
Nakonec jsem tam nebyla ta podstatná, tak snad jste to uzavřeli.

On pondělí jsem až do 21. září pryč... omlouvám se za nedohrané hry.
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Z mé strany to vypadá na další pauzu. Netroufám si odhadnout, jak bude dlouhá, zatím ale zdá se budu logovat málo a pouze na domluvené hry.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Omlouvám se, ale z nějakého pro mě zatím nezjištného důvodu mi NWN nepracuje a nedostanu se vůbec na EQ a netuším, jak dlouho to ještě bude trvat, než se mi s tím podaří něco vymyslet (jestli vubec)…
Neutral Good Dungeon Master 

Upírolovcům
Omlouvám se ale můj net má rychlost 000...a ještě horší stálost.
Pokusim se s tím něco udělat ale prosím jestli by bylo možné nalést jinačí termín.
Děkuji
Omlouvám se ale můj net má rychlost 000...a ještě horší stálost.
Pokusim se s tím něco udělat ale prosím jestli by bylo možné nalést jinačí termín.
Děkuji
RIP
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Za mě není problém.
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Bardi dnes nedorazí, Woxa se zasekl v práci a dojde kdo ví kdy (pokud vůbec).
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Omlouvám se všem,se kterými mám rozehrané Q a miniQ, ale minimálně do konce roku je má přítomnost ve hře vyjímečná. Mnoho, mnoho práce.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Odešel mi NB.
Doufám že bude dnes a nebo zítra už v pořádku.
Takže se všem omlouvám komu dlužím nějaké PM s IC infem nebo hru ale nemám možnost.
Doufám že bude dnes a nebo zítra už v pořádku.
Takže se všem omlouvám komu dlužím nějaké PM s IC infem nebo hru ale nemám možnost.
RIP
Omlouvám se za včerejší nevhodné vyzmizíkování, skloubili se mi technické komplikace s docházejícím časem.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
A ještě jedna omluva, na tenhle týden mi trochu neplánovaně vyhořelo přehození směn, takže až do soboty trpí Serbitar nucenou neaktivitou v čase 13:00-23:00.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Moc se omlouvám, avšak aktuálně mám problémy s CD klíčem a stejně nemám od čtvrtka čas.
Opravdu se tím omlouvám všem, kteří s mě měli hrát..
*EDIT: Čas nemám pouze o víkendu
Opravdu se tím omlouvám všem, kteří s mě měli hrát..
*EDIT: Čas nemám pouze o víkendu
Omlouvam se Braenn za dnesek, ale i v tuto hodinu jsem nadale v praci a myslim, ze do konce tydne to nebude lepsi.
- BloodElfGamer
Omlouvám se ale Kassalien asi do konce týden ve hře neuvidíte.… skolila nás nemoc
Omlouvá mse za dnešek, Braenn za Ahana a zbytku co chtěli vidět Bída, ale rozbolel mě zub, takže si beru prášek na spaní a snad se koma dostaví brzy.
- Deadlymoon
Omlouvám se za muj včerejší výkon.
Musel sem něco velice osobního a naléhavého doma řešit. Když rychle ze školy utíkáte, abyste stihli akci... je vám pak blbý se odlognout, zvlášť někde uprostřed kobek.
V momentě, kdy začala teleportace, jsem se značně otrávil a hra mě (budu upřímný) strašně prudila, nebavila a vadila
. Pokud to náhodou bylo vidět, omlouvám se, ale skutečně jsem měl k tomu OOC duvody u sebe doma.
S tím i souvisí, že i když jsem se konečně trošku "zaktivněl" a začal zase nějak hrát, nyní se budu muset zase držet trochu v ústraní.
Kdyby něco PM a forum čtu pravidelně většinou denně :)
Musel sem něco velice osobního a naléhavého doma řešit. Když rychle ze školy utíkáte, abyste stihli akci... je vám pak blbý se odlognout, zvlášť někde uprostřed kobek.
V momentě, kdy začala teleportace, jsem se značně otrávil a hra mě (budu upřímný) strašně prudila, nebavila a vadila

S tím i souvisí, že i když jsem se konečně trošku "zaktivněl" a začal zase nějak hrát, nyní se budu muset zase držet trochu v ústraní.
Kdyby něco PM a forum čtu pravidelně většinou denně :)
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Omlouvám se výpravě, ale chcípnul mi tu net. Snad vám Grik nechyběl :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska