Prosim novych hracov, aby si rozmysleli, akym sposobom sa budu pohybovat po svete...:)
Ci ozaj musia od rana do vecera behat, neviem ako vy, ale ja som lenivy aj kracat 3-4 mile, o behu na take enormne vzdialenosti ani nehovorim, nevraviac o tom, ze po tych prvych 500 metroch by som zrejme zacal budit necakanu pozornost okolia...
Zamyslite sa nad tym prosim...
Chodit sa da pokial nie ste elf tym, ze si zapnete detect mode...
Kombinaciou Shift + click (velmi nebezpecny zlozvyk pre dm :D)
A nabindovanim klavesy ku funkcii walk.…
Skuste si to, bude vas ovela viac tesit ked sa niekam konecne dostanete...:)
Pohyb postav
Moderátor: Dungeon Master
Re: Pohyb postav
Ja sem mnich,a chodim ve stinech, běham a chodi jen tak(20%).. a taky už chodim a běham rychlej než vy elfaciRahwin píše:Prosim novych hracov, aby si rozmysleli, akym sposobom sa budu pohybovat po svete...:)
Ci ozaj musia od rana do vecera behat, neviem ako vy, ale ja som lenivy aj kracat 3-4 mile, o behu na take enormne vzdialenosti ani nehovorim, nevraviac o tom, ze po tych prvych 500 metroch by som zrejme zacal budit necakanu pozornost okolia...
Zamyslite sa nad tym prosim...
Chodit sa da pokial nie ste elf tym, ze si zapnete detect mode...
Kombinaciou Shift + click (velmi nebezpecny zlozvyk pre dm :D)
A nabindovanim klavesy ku funkcii walk.…
Skuste si to, bude vas ovela viac tesit ked sa niekam konecne dostanete...:)

Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
JUNGLE MASSIVE!
No ale neni nad to videt sprintovat Near Dead trpaslika v Tirianu se slovy "pokousaly me krysy v kanale". Jeste stacilo dodat "tak sem vylezl z kanalu"Enrikesh píše:To jámám nabyndovanou hlášku *běží Veselým krokem* Dříve to byla i má signatura. Běhám a skotačím ráda. Dávám si závody s motýli.…