mám na mysli psaní IC hlášek ve hvězdičkách po tellu určité postavě, např:
"*Nenápadně na tebe mrkne*"
případně, kdyby mi tu napsal každý jestli mu to vadí(abych věděl komu ne), protože mě to příjde jako zajímavý zpestření hry,využití Tell kanálu

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Tenhle konrétní příklad je imho špatně. To je věc, kterou uděláš viditelně pro všechny a je jen na ostatních postavách, jestli si toho všimnou. Správně by to mělo být normálně přes Mluvit:OneHeart píše:rád bych věděl co si o tom myslíte...
mám na mysli psaní IC hlášek ve hvězdičkách po tellu určité postavě, např:
"*Nenápadně na tebe mrkne*"
případně, kdyby mi tu napsal každý jestli mu to vadí(abych věděl komu ne), protože mě to příjde jako zajímavý zpestření hry,využití Tell kanálu
no jo, o to mi jde...několikrát se mi stalo že postava,která neměla sebemenší šanci potřehnout ,co jsem naznačoval, okamžitě začala vyzvídat proč "nenápadně mrkám"…Jezura píše: Např. pokud by na to zareagoval někdo otočený zády, je to jasné OOC chování.
třeba na takový věci jsem to myslel...Jezura píše:dostal jsem v Tellu něco jako: "*slyšíš rytmické řinčení kovu*
No jo tak to naštve a je to smutné. Ale k photterově poznámce: nikdy nevíš kdo tam může stát a koukat se ;) Proto bych zrovna tohle napsal aby měl ten někdo šanci. Ale když to hráči vidí aniž by měli tak to je škoda no. Jinak určo pro tell existuje několik využití. Spousta jich plyne taky z nedokonalosti engine.OneHeart píše:no jo, o to mi jde...několikrát se mi stalo že postava,která neměla sebemenší šanci potřehnout ,co jsem naznačoval, okamžitě začala vyzvídat proč "nenápadně mrkám"…
jedna věc je mít to v pravidlech na webu a druhá mít to pěkně čerstvý v novym topicu na fórku i s komentářema :) Myslim, že to je aspoň pro některý daleko přístupnější... (imho víc lidí čte fórum než pravidla-v posledních několika dnech jsem se o tom s pár nováčkama přesvědčil) Stejně tak začínam mít cukání napsat někam na fórko stručnej souhrn toho, co musí vědět každej nováček, protože občas je to fakt peklo..Jezura píše:Všechny metody použití tellu, o kterých se tu bavíme jsou popsány na webu! Znovu opakuju odkaz:
http://www.equilibrie.cz/rp_5.php#1_3
To je na webu tady:chlorofil píše: Stejně tak začínam mít cukání napsat někam na fórko stručnej souhrn toho, co musí vědět každej nováček, protože občas je to fakt peklo..