Wolf píše:No ten systém vypsání právě prý nefunguje, to mi kdysi bylo řečeno taky.
Nu tak 20 platin za dva dny je zkrátka dost, to se nemůžeš ničemu Braenn divit.
Píše se, že placos to kontroluje za krátké časové intervaly a pamatuje si několik desítek intervalů zpětně, tedy po čase se to samozřejmě zase rovná to omezení.
Spíše se divím, že se píše, že PLACOS si pamatuje jaké lokace si lootila naposledy, jaké lootíš nejčastěji atp, a umí zohlednit tu míru lootění.
Vzhledem ale k míře bohatství, k jakému se tvá postava dostala, asi ani to nehraje roli. Zohlednuje se i PGR a lvl postavy, ale s majetkem ses dostala asi mimo těch 90% postav na serveru :D (jak se tam píše).
Já se nedivím, resp. divím. :D Ty prachy jsem hned poslala dál, někdy v době konce hladomoru. (IR měsíc, nebo kolik to je) A hlavně nebyly z lootu, jestli to má význam.
Počítá se, že se jich zbavím, i když je položím na zem? Já si třeba nepamatuju, jestli jsem je dávala PC nebo NPC. Ale teoreticky by mi to měl systém odečíst, ne?
Něčí nakřeččené společné trezory jsou jiná věc, podle mne se počítat do bohatství musí, jinak by třeba Bandor neměl ten samej problém.
Ani nevím, jak dlouho to mám vyplý, jestli je to díky charitě, nebo díky přístupu k naducanému trezoru. Zjistila jsem to předevčírem, předtím jsem otevřela truhlu někdy začátkem prázdnin, jestli vůbec.
S žádnou jinou postavou jsem to nezažila.