Olomoucý sraz
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Olomoucý sraz
Mě to tentokrát bohužel nevyjde. Nějaké existenční věci. Omlouvám se.
Calcath: Bývalý otrok poznamenaný Ostrovem.
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Pokud by se kromě tebe přihlásili ještě 2 další lidi, souhlasil bych s autem a vyplatilo by se to. Jinak je lepší Pendolino:drake127 píše:… Naylun má místo v autě, že?
Autem 2:39h dle mapy.cz, cca 2:15 reálný čas se mnou bez zácp, což je spíš zbožné přání
681 Kč celkem benzin, při 4 lidech 170 Kč/osoba
vs.
Pendolinem 2:11h dle idos.cz + doprava na místo xy min
255 Kč / 200 Kč s in50 (já :-)
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Já počítal s vlakem, ale pokud je možnost auta, tak se nebráním. :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Je tu šance, že bych k vám i přistoupil? Resp., jsi ochotný jet ve třech do Pardubic, přibrat mne a jet ve čtyřech pak dál?
Na cestu zpátky bych ale už asi nepotřeboval svézt.
Na cestu zpátky bych ale už asi nepotřeboval svézt.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Vím že je asi pozdě se ptát ale jak by to bylo s cenou?
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením.
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Pokud si pamatuju správně, platí se cca 50kč/den (resp. noc).
Pak pochopitelně doprava, jidlo atd..., ale to je zcela na tobě :)
Pak pochopitelně doprava, jidlo atd..., ale to je zcela na tobě :)
Pokud jedes z Phy tak bych autem klidne jel.Naylun píše:Pokud by se kromě tebe přihlásili ještě 2 další lidi, souhlasil bych s autem a vyplatilo by se to. Jinak je lepší Pendolino:drake127 píše:… Naylun má místo v autě, že?
Autem 2:39h dle mapy.cz, cca 2:15 reálný čas se mnou bez zácp, což je spíš zbožné přání
681 Kč celkem benzin, při 4 lidech 170 Kč/osoba
vs.
Pendolinem 2:11h dle idos.cz + doprava na místo xy min
255 Kč / 200 Kč s in50 (já :-)
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
Woxa má pravdu :) A mrkni na 1. stranu tohoto topicu ;) :)DarckDewy píše:Vím že je asi pozdě se ptát ale jak by to bylo s cenou?
Anade: Bohuzel Pardubky nejsou úplně po cestě...
drake, woxa, pao: Ok, v tom pripade jedem autem. V patek jsem ochotny vyrazit mezi 15:30 a 20:00, start bude na parkovišti hned u metra Vysočanská.Tak pak dejte vedet vase preferovane casy a nejak to domluvime.
drake, woxa, pao: Ok, v tom pripade jedem autem. V patek jsem ochotny vyrazit mezi 15:30 a 20:00, start bude na parkovišti hned u metra Vysočanská.Tak pak dejte vedet vase preferovane casy a nejak to domluvime.
Naylun, Drake, Pao: s největší pravděpodobností se mohu s časem přizpůsobit
P.S.: mám brát GoT nebo tam budou jiné hry?
P.S.: mám brát GoT nebo tam budou jiné hry?
Ja muzu taky kdykoliv, nejradeji bych co nejdrive =) to parkoviste myslis v tom obchodnim centru?
Tak ohledne casu jeste uvidime, co Drake. Sraz bude na lavickach u zastavky busu Vysocanska na namesti OSN. Tj z metra vylezes smerem na bus (eskalator … ten druhy vychod ma jen schody) a pak se das na opacnou stranu nez je centrum Fenix.
woxa: GoT vem, mame na to cely vikend, tak kdyz zacnem hned v patek vecer, jednu hru bychom do nedele mohli snad stihnout dohrat :-)
woxa: GoT vem, mame na to cely vikend, tak kdyz zacnem hned v patek vecer, jednu hru bychom do nedele mohli snad stihnout dohrat :-)
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Ale radím ti, zapomeň pravidla doma, aby se nedostaly do rukou Naylunovi

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Mu je budu půjčovat vždycky na noc, až půjdem spát. Pak je sice bude mít nastudovaný, ale bude nevyspalej a nepozornej soupeř :D
GoT bych urcite dal taky rad :)
28. - 30. 11.
Ninque
Selvagion
Woxa
Pao
George
Anade
zdech
Naylun
WooDoo
Ceraph
Drake
Ninque
Selvagion
Woxa
Pao
George
Anade
zdech
Naylun
WooDoo
Ceraph
Drake
V sobotu bych se mohl zastavit na pár hodin. Vracím se domů na víkend, tak ti zavolám ještě.
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Super, beru v potaz a určitě tě rádi uvidíme :)
Drakovi je to pry jedno, tak dame sraz uz 15:30, at jedeme za svetla a je mensi provoz. Cislo na me v PM, kdyby neco.Naylun píše:Tak ohledne casu jeste uvidime, co Drake. Sraz bude na lavickach u zastavky busu Vysocanska na namesti OSN. Tj z metra vylezes smerem na bus (eskalator … ten druhy vychod ma jen schody) a pak se das na opacnou stranu nez je centrum Fenix.
Ještě někdo se k nám chce připojit?? :) Rádi určitě každého přivítáme :)
PS: Co kdo berete tedy za hry?? :) (Nezapomenout na Samurajský meč!)
PS: Co kdo berete tedy za hry?? :) (Nezapomenout na Samurajský meč!)