Jak tezke je udelat, aby bylo mozne "napsat" vlastni knihu? S nazvem a textem?
Neco na zpusob aktivniho stolu/bedny, kam se strci prazdna kniha k tomu urcena, objevi se dialog s nejakymi jednoduchymi odkazy typu "Zmenit nazev", "Pridat odstavec", reagujici na psany text do talku? (Myslim, ze jako vzkazy, jen by se tim menil text te knihy).
Knihy
Moderátor: Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Knihy
Přemýšlel jsem o tom, ale nepřišel jsem na způsob jak to obejít. Nejde změnit popisek předmětu ve hře - tj. nejde ani psát knihy. Šlo by to udělat, že bys ji použil a ona by ti do výpisu poslala text, ale to mi přijde dost divné. Takže zůstaneme u řešení současného. Kdo chce knihu, domluvte se IC ve hře s písařem (DM) a když DM nebude zavalený prací, tak z vašeho textu tu knihu vyrobí a hodí do hry. Písař si samozřejmě za to něco málo řekne.Alcatraz píše:Jak tezke je udelat, aby bylo mozne "napsat" vlastni knihu? S nazvem a textem?
Neco na zpusob aktivniho stolu/bedny, kam se strci prazdna kniha k tomu urcena, objevi se dialog s nejakymi jednoduchymi odkazy typu "Zmenit nazev", "Pridat odstavec", reagujici na psany text do talku? (Myslim, ze jako vzkazy, jen by se tim menil text te knihy).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.