Knihy

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Knihy

Příspěvek od Alcatraz »

Jak tezke je udelat, aby bylo mozne "napsat" vlastni knihu? S nazvem a textem?

Neco na zpusob aktivniho stolu/bedny, kam se strci prazdna kniha k tomu urcena, objevi se dialog s nejakymi jednoduchymi odkazy typu "Zmenit nazev", "Pridat odstavec", reagujici na psany text do talku? (Myslim, ze jako vzkazy, jen by se tim menil text te knihy).
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Knihy

Příspěvek od labir »

Alcatraz píše:Jak tezke je udelat, aby bylo mozne "napsat" vlastni knihu? S nazvem a textem?

Neco na zpusob aktivniho stolu/bedny, kam se strci prazdna kniha k tomu urcena, objevi se dialog s nejakymi jednoduchymi odkazy typu "Zmenit nazev", "Pridat odstavec", reagujici na psany text do talku? (Myslim, ze jako vzkazy, jen by se tim menil text te knihy).
Přemýšlel jsem o tom, ale nepřišel jsem na způsob jak to obejít. Nejde změnit popisek předmětu ve hře - tj. nejde ani psát knihy. Šlo by to udělat, že bys ji použil a ona by ti do výpisu poslala text, ale to mi přijde dost divné. Takže zůstaneme u řešení současného. Kdo chce knihu, domluvte se IC ve hře s písařem (DM) a když DM nebude zavalený prací, tak z vašeho textu tu knihu vyrobí a hodí do hry. Písař si samozřejmě za to něco málo řekne.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno