Pokud po tom tak toužíš tak tuším někde v "Bohulibé činnosti atp.." házel kdysi po stříbření drsňák fotky z akce, posluš si (Drsňák = jasper)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Možná v jediné věci bych Prottona podpořil a to je to "offline", které opravdu budí dojem, že EQ už vůbec nefunguje. Myslíte, že aspoň to přepsat nebo nějak aktualizovat by šlo?
Těžko říct, můžeme si to s Alquistem připsat na papír do "Co-dalšího-sdělit-Onyxovi"
Blbé je, že offline tam spadne jakmile je jednou server offline (což je každý restart) takže těžko říct, do jaké míry je s tím Online/Offline práce.
A teď vyřešit kdo má přístup na stránky a upraví to
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Inzerát:
Hledá se hacker (se spoustou volného času), který by opravil stránky EQ. Webová adresa je: https://www.equilibrie.cz/
Oprav je mnoho a je třeba je najít prohledáním tohoto fóra.
Pravda že mě to taky nachvíli "offline logo" svedlo při diagnostice příčiny mého problému s připojením na EQ :)
K syndromu "nováček" bych řekl jen to že dle méno názoru to nebylo úplně lehké pro neznalého nikdy. Moji první postavu po pár minutách ve hře při spánku v lese sežral medvěd :D ale křest ohněm má něco do sebe a výuku za pochodu hraním hodnotím i s letitým odstupem jako možnou variantu nováčkovského přístupu. Tell sem neuměl, ale pak už sem se vyptal a i zapadl mezi další hráče, myslim.
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!