EQ sraz 2016
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
EQ sraz 2016
Máte zájem o to udělat příští rok nějaký větší EQ sraz?
Já osobně bych navrhoval uspořádat to někdy v sobotu, na konci ledna, případně v únoru (čili po zkouškovém :D).
Napadají mě tedy následující termíny:
23.1.
30.1.
6.2
13.2.
20.2
27.2
Místo bych začal nějak vážně řešit až potom, co se dohodneme na termínu, ale určitě není od věci už teď nahazovat nějaké návrhy.
Já rovnou dva dám:
Red Hook (Pražského povstání)
https://www.google.cz/maps/place/Red+Ho … 0e43?hl=cs
Karavanseraj (Masarykovo nábřeží)
https://www.google.cz/maps/place/Karava … babf?hl=cs
Já osobně bych navrhoval uspořádat to někdy v sobotu, na konci ledna, případně v únoru (čili po zkouškovém :D).
Napadají mě tedy následující termíny:
23.1.
30.1.
6.2
13.2.
20.2
27.2
Místo bych začal nějak vážně řešit až potom, co se dohodneme na termínu, ale určitě není od věci už teď nahazovat nějaké návrhy.
Já rovnou dva dám:
Red Hook (Pražského povstání)
https://www.google.cz/maps/place/Red+Ho … 0e43?hl=cs
Karavanseraj (Masarykovo nábřeží)
https://www.google.cz/maps/place/Karava … babf?hl=cs
Naposledy upravil(a) Jesper dne 11. 1. 2016 23.38, celkem upraveno 1 x.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Re: EQ sraz 2016
K návrhům míst:
V Red Hooku neuděláš větší sraz, je to malá a zakouřená hospůdka (sakra dobrá zakouřená hospůdka, ovšem na srazy tak +-6 lidí).
V Karavanseráji by ti pronajali na víc jak jeden stůl leda čajovnu, restauraci ne, ta je příliš vytížená (i cizinci) a drahá. A i s tou čajovnou bych si to nejdřív ověřila - nicméně na počty současné EQ scény by to možná stačilo. Bacha ale na ceny - celovečerní párty tam vyjde pěkně draho a jídlo je spíš z kategorie "zaplať si, že ochutnáš něco nového a exotického".
Pokud mohu poradit, zkus nějaké větší prostory co do možnosti srazit stůl, aniž by to znemožnilo obsluze projít, nekuřácké a cenově rozumné, alespoň co se týče pití.
A abych to správně zazdila, tak termíny se mi z pochopitelných důvodů nehodí. Ten první tak ještě s oběma přivřenýma očima, ale - co si budem povídat.
V Red Hooku neuděláš větší sraz, je to malá a zakouřená hospůdka (sakra dobrá zakouřená hospůdka, ovšem na srazy tak +-6 lidí).
V Karavanseráji by ti pronajali na víc jak jeden stůl leda čajovnu, restauraci ne, ta je příliš vytížená (i cizinci) a drahá. A i s tou čajovnou bych si to nejdřív ověřila - nicméně na počty současné EQ scény by to možná stačilo. Bacha ale na ceny - celovečerní párty tam vyjde pěkně draho a jídlo je spíš z kategorie "zaplať si, že ochutnáš něco nového a exotického".
Pokud mohu poradit, zkus nějaké větší prostory co do možnosti srazit stůl, aniž by to znemožnilo obsluze projít, nekuřácké a cenově rozumné, alespoň co se týče pití.
A abych to správně zazdila, tak termíny se mi z pochopitelných důvodů nehodí. Ten první tak ještě s oběma přivřenýma očima, ale - co si budem povídat.
Karavanseraj popravdě moc neznám, ale co jsem tam byl, tak vždycky jsem se tam cejtil dobře. Ale jak je to s cenama, to už si popravdě nepamatuju. Ale Red Hook by se dal, mají tam salónek.
Jinak si ale myslím, že by ses hecnout mohla. Moc se podceňuješ :D
Jinak si ale myslím, že by ses hecnout mohla. Moc se podceňuješ :D
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Klidně bych přišel, ale co se týče míst tak souhlasím s Braenn.
Termíny mám zatím celkem volný (vyjma 23.1. a 20.2.)
Termíny mám zatím celkem volný (vyjma 23.1. a 20.2.)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Termíny mi moc nevyhovují, buď v lednu dříve nebo v únoru později. Ale docela rád bych se s někým srazil.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rád se stavím. akorát mám krátký dlouhý tak by bylo fajn kdyby to vyšlo na ten krátký :-) to je 30.1. 13.2. atd.
Calcath: Bývalý otrok poznamenaný Ostrovem.
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."
Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Takže Praha?
Tharim Elqener - odešel někam hodně daleko
Talila Caisys - "Solar nad náma bdí." Praise the sun!
Talila Caisys - "Solar nad náma bdí." Praise the sun!
Jo, určo Praha.
Jinak, co se týče lokálu, tak v téhle oblasti moc moudrej nejsem. Nejsem v Pražských hospodách ještě moc zběhlý, takže ocením každou radu :) A bylo by super, kdyby se vyjádřilo víc lidí, pro tři-pět lidí asi moc nemá cenu ten sraz organizovat :D
Jinak, co se týče lokálu, tak v téhle oblasti moc moudrej nejsem. Nejsem v Pražských hospodách ještě moc zběhlý, takže ocením každou radu :) A bylo by super, kdyby se vyjádřilo víc lidí, pro tři-pět lidí asi moc nemá cenu ten sraz organizovat :D
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na Libeňskym nádraží je super Nádražka
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Tak já zatrhla všechny termíny, ale 20.2. asi nebudu moct. Jinak kdykoli a mimopražským můžu nabídnout přespání - 3-4 lidi můžu ubytovat
Camelie - hubatá čarodějka
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Kdyz nad tim ted premyslim, tak bych to radsi nechal na unor. Ted v lednu je zkouskove a je to takove meh. Nejvic se mi zamlouva 27. Co vy na to?
Dik za typ. Jeste me napadl mekac na Vaclavaku.Hawkeye píše:Na Libeňskym nádraží je super Nádražka
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ve Znojmě je zase Krmelec! Tam bychom to mohli udělat!Jesper píše:Kdyz nad tim ted premyslim, tak bych to radsi nechal na unor. Ted v lednu je zkouskove a je to takove meh. Nejvic se mi zamlouva 27. Co vy na to?
Dik za typ. Jeste me napadl mekac na Vaclavaku.Hawkeye píše:Na Libeňskym nádraží je super Nádražka
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Únor nepřichází v úvahu. Tak snad na nějakém dalším, později.
O_o proč? Vždyť to už budeš moct dokonce zase pít, ne?Braenn píše:Únor nepřichází v úvahu. Tak snad na nějakém dalším, později.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
První otázku pominu, odpověď na druhou najdeš nejen v Machové.Jesper píše:O_o proč? Vždyť to už budeš moct dokonce zase pít, ne?Braenn píše:Únor nepřichází v úvahu. Tak snad na nějakém dalším, později.
ja muzu tedka koncem ledna, pak uz nevim
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
My ještě rok vynecháme, ať nám to tu trochu povyroste.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající