Ostrov vyvrhelů
Moderátor: Dungeon Master
Nikdo tě nenutí vydělávat peníze takhle. Můj trpaslík zatím peníze vydělal (1000 zl), když pomohl kováři a s tím si na dlouho snadno vystačí, protože je nevyhází za zbytečnosi. Stačí se na to dívat čistě z IC pohledu postavy, tj. třeba neutrácet nerozvážně. No a když peníze dojdou a není je jak vydělat podle tvých představ? Tak začni žebrat nebo chcípni hlady. Jako ve skutečnosti...mutiny píše: je-li equ HCRP, tak odmitam byt znasilnen do role lovce, stahovace a vydelavace kuzi za ucelem prozatim jedine moznosti zisku penez. vazene mocnosti necht se nad tim zamysli. dekuji a pro priste necht je equilibrie skutecne rovnovazna nebo at se prejmenuje na lovcolibrie, stahovacolibrie anebo kuzoprodejcolibrie.
S tím souvisí:
http://www.equilibrie.cz/kontakt_na_dm.php
Ale mějte trpělivost, je tu trochu neočekávaný nápor hráčů na jednoho DM - Onyxe.
no, tos mi to nandal. tak zebrani me napadlo taky a uz jsem to zacal nenapadne provozovat. bohuzel nemam k dm tak blizko jak ty a o dm pozornost nezadonim pres dm kanal. hraju pouze svuj charakter a jestli si ho dm vsimnou, to uz je na jejich aktivite. parkrat jsem uz oslovoval npccka pres party, ale zadny nereagovalo. nerozvazne jsem rozhodne neutracel, dokud to nezmenila jedna ic prihoda. to se neboj, ze bych nesetril, i kdyz vony ty dva litry zmiznou hned, pokud nepijes jen vodu a nejis kukuricnej chleba. ale na zebrani mam myslim talent, takze s tim nebude problem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Je problem, ze Onyx to nestiha :( Ale snazi se. Ja mel ten samy problem jak ty, ale pak jsem se jednou nalogoval a najednou sup a hned sem mel praci :)))mutiny píše:no, tos mi to nandal. tak zebrani me napadlo taky a uz jsem to zacal nenapadne provozovat. bohuzel nemam k dm tak blizko jak ty a o dm pozornost nezadonim pres dm kanal. hraju pouze svuj charakter a jestli si ho dm vsimnou, to uz je na jejich aktivite. parkrat jsem uz oslovoval npccka pres party, ale zadny nereagovalo. nerozvazne jsem rozhodne neutracel, dokud to nezmenila jedna ic prihoda. to se neboj, ze bych nesetril, i kdyz vony ty dva litry zmiznou hned, pokud nepijes jen vodu a nejis kukuricnej chleba. ale na zebrani mam myslim talent, takze s tim nebude problem.
Dej tomu cas a mluv, vsak se dockas a dostanes prima Questik :)))
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek