Ostrov vyvrhelů

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

mutiny

Příspěvek od mutiny »

tak to docasne nazvi non-equilibrie :p
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

mutiny píše:tak to docasne nazvi non-equilibrie :p
ale kus :beby:
mutiny

Příspěvek od mutiny »

:beby:
Jezura

Příspěvek od Jezura »

mutiny píše: je-li equ HCRP, tak odmitam byt znasilnen do role lovce, stahovace a vydelavace kuzi za ucelem prozatim jedine moznosti zisku penez. vazene mocnosti necht se nad tim zamysli. dekuji a pro priste necht je equilibrie skutecne rovnovazna nebo at se prejmenuje na lovcolibrie, stahovacolibrie anebo kuzoprodejcolibrie.
Nikdo tě nenutí vydělávat peníze takhle. Můj trpaslík zatím peníze vydělal (1000 zl), když pomohl kováři a s tím si na dlouho snadno vystačí, protože je nevyhází za zbytečnosi. Stačí se na to dívat čistě z IC pohledu postavy, tj. třeba neutrácet nerozvážně. No a když peníze dojdou a není je jak vydělat podle tvých představ? Tak začni žebrat nebo chcípni hlady. Jako ve skutečnosti...

S tím souvisí:
http://www.equilibrie.cz/kontakt_na_dm.php

Ale mějte trpělivost, je tu trochu neočekávaný nápor hráčů na jednoho DM - Onyxe.
mutiny

Příspěvek od mutiny »

no, tos mi to nandal. tak zebrani me napadlo taky a uz jsem to zacal nenapadne provozovat. bohuzel nemam k dm tak blizko jak ty a o dm pozornost nezadonim pres dm kanal. hraju pouze svuj charakter a jestli si ho dm vsimnou, to uz je na jejich aktivite. parkrat jsem uz oslovoval npccka pres party, ale zadny nereagovalo. nerozvazne jsem rozhodne neutracel, dokud to nezmenila jedna ic prihoda. to se neboj, ze bych nesetril, i kdyz vony ty dva litry zmiznou hned, pokud nepijes jen vodu a nejis kukuricnej chleba. ale na zebrani mam myslim talent, takze s tim nebude problem.
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

mutiny píše:no, tos mi to nandal. tak zebrani me napadlo taky a uz jsem to zacal nenapadne provozovat. bohuzel nemam k dm tak blizko jak ty a o dm pozornost nezadonim pres dm kanal. hraju pouze svuj charakter a jestli si ho dm vsimnou, to uz je na jejich aktivite. parkrat jsem uz oslovoval npccka pres party, ale zadny nereagovalo. nerozvazne jsem rozhodne neutracel, dokud to nezmenila jedna ic prihoda. to se neboj, ze bych nesetril, i kdyz vony ty dva litry zmiznou hned, pokud nepijes jen vodu a nejis kukuricnej chleba. ale na zebrani mam myslim talent, takze s tim nebude problem.
Je problem, ze Onyx to nestiha :( Ale snazi se. Ja mel ten samy problem jak ty, ale pak jsem se jednou nalogoval a najednou sup a hned sem mel praci :)))
Dej tomu cas a mluv, vsak se dockas a dostanes prima Questik :)))
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
mutiny

Příspěvek od mutiny »

0gp, hlad, zizen, otrhany saty. to bude fuska sehnat dzob.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

mutiny píše:0gp, hlad, zizen, otrhany saty. to bude fuska sehnat dzob.
Ale jo. Kydat hnůj nebo poklízet ve skladu... :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Ethernity

Příspěvek od Ethernity »

Hehe, docela povedený rozšíření vyvrhelskýho ostrova, zvlášť ti střelci na skalách, kam nejde vylézt - maj dlouhý lučíky kerý sou na Eq "trochu" posílený *thumbs up*, a von takovej kritickej sejme na 1 pecku :megalol: - ne ale je to dobře, aspoň maj vyvrhelové důvod tahnout za jeden provaz :shades:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

vyvrhel nepracuje !!!!!
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

photter píše:vyvrhel nepracuje !!!!!
Uprava: A když už pracuje, tak za učelem zastěrky kradeže či vřaždy. napřiklad umyva podlahu v hospodě a u toho si sbali par flašek prvotřidniho elfiho vina pro kamošku do batohu. :megalol:
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Zamčeno