Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Poděkování
Děkuji všem, kdo se zúčastnili turnaje v šipkách. Bylo to fajn 

Camelie - hubatá čarodějka
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea
taky děkuji za hezký oživení světa od Alquista a za akci u spáleniště, jinak příště ty šipky na ten terč nesouložte ale vrhejte :)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Děkuji za výpravu do hor. Líbilo se mi, jak to bylo neorganizované a postavy ve hře musely utvářet svou pozici. Byl jsem rád, že výprava neměla dobrý konec. Dost bylo dobrých konců a ještě jich dost bude. (aspoň malá změna)
Ač nechtěně a nerad jsem takhle přispěl, tak díky. Bylo to třeba :)Gawain píše: 18. 2. 2018 21.03 Děkuji za výpravu do hor. Líbilo se mi, jak to bylo neorganizované a postavy ve hře musely utvářet svou pozici. Byl jsem rád, že výprava neměla dobrý konec. Dost bylo dobrých konců a ještě jich dost bude. (aspoň malá změna)
account: Tuxik
Elorfin Hanar
Elorfin Hanar
Taky Vám všem děkuji za výpravu do hor, ta neorganizace byl dobrej aspekt hry, holt každá postava není vůdce :)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Taky díky, Bandor mě asi nikdy nepřestane bavit :)
A stejně tak děkuji i ostatní účastníkům, včetně Gawaina.
A stejně tak děkuji i ostatní účastníkům, včetně Gawaina.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Taktéž děkuji za vzácnou komickou vložku. 

Úpravy XP systému:
- Všechny rasy (kromě elfů) začínají na lidských XP, pomocí runy to jde změnit na obě strany a to za symbolický poplatek.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Ještě dodám, že to má vliv i na již existující postavy. Tj. pokud měl trpaslík runu zpomalení XP (měl lidské xpy), tak nyní by měl mít elfí.
Díky za dnešek. Trpaslík v Amfiberai je pro mne zdrojem zábavy již hodně dní po sobě. Děkuji elfíkům i týmu za hru!
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Děkuji zúčastněným za herní maraton, který začal v neděli v 20h a ještě furt trvá 
Edit: A trval až do devíti ráno..

Edit: A trval až do devíti ráno..

Naposledy upravil(a) Ninquë dne 21. 3. 2018 0.46, celkem upraveno 1 x.
Dík všem co trpí pod Caledovým velením, "protistraně" i všem ostatním, kteří jsou v amfiberaiských záležitostech nějak namočeni :)
Je supr, že nám to tam takhle žije, i když času se evidentně zrovna mnoho nedostává nikomu.
Je supr, že nám to tam takhle žije, i když času se evidentně zrovna mnoho nedostává nikomu.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Po dlouhé době, ne, poprvé, jsem si výpravu kamkoli užil a bavila mě. Takže taky dík. Bylo to fajn, i přesto, že nás nakonec DM okradlo. Kapsář jeden 

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Ja taky všem díky:)
Jsem rád, že se to líbilo. I když to mělo být samozřejmě celé jinak ;)
A sorry za ten odchod ale musel jsem už off a nějak mě nenapadlo, že když potkáte npc, budete pokračovat:D
Jsem rád, že se to líbilo. I když to mělo být samozřejmě celé jinak ;)
A sorry za ten odchod ale musel jsem už off a nějak mě nenapadlo, že když potkáte npc, budete pokračovat:D
Neutral Good Dungeon Master 

Díky všem za dnešek. Jsem rád, že vás nakonec bylo tolik :) užil jsem si to. Snad se to někomu moc nesekalo - proto jsem pak použil mnohem méně NPC a zbytek jsem spíše dával do atmosféry do hvězdiček, tak snad nevadilo a dokázali jste si to nějak představit =)

EDIT: Jooo … a neměla vyjít v těch krásných noblesních šatech.. ale v nějaké hezčí bílé róbě. Jen jsem na to zapomněl a nestihl to. Tak to prosím nekomentujte

EDIT: Jooo … a neměla vyjít v těch krásných noblesních šatech.. ale v nějaké hezčí bílé róbě. Jen jsem na to zapomněl a nestihl to. Tak to prosím nekomentujte

Neutral Good Dungeon Master 

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Mně se to naštěstí dnes skoro nesekalo. Moc díky za slavnost, bylo s tím spousta práce a vypadalo to moc pěkně. :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“