Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Omluvy
Omlouvám se za sníženou aktivitu, která bude trvat i nadále. Bohužel teď nebudu stíhat hrát skoro vůbec. Kvůli nižší aktivitě asi nebudu ani tak často na foru, tak prosím ty, kteří se mnou něco chtějí řešit přes PM o jistou dávku trpělivosti.
Díky za pochopení, budu se případně těšit ve hře nebo někdy v budoucnosti na nějakém sraze.
Díky za pochopení, budu se případně těšit ve hře nebo někdy v budoucnosti na nějakém sraze.
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
:) Same here... :DBrambor píše: 5. 4. 2018 14.24 Omlouvám se za sníženou aktivitu, která bude trvat i nadále. Bohužel teď nebudu stíhat hrát skoro vůbec. Kvůli nižší aktivitě asi nebudu ani tak často na foru, tak prosím ty, kteří se mnou něco chtějí řešit přes PM o jistou dávku trpělivosti.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Dle všeho to vypadá, že se nejspíš týden nedostanu do hry, tzn do příštího pátku. Jsem mimo domov, a kompl s uloženým nwn byl v místě pobytu nečekaně reinstalován.
Jako moc nevím, co s tím, leda by se v Brně zjevil záchranář s NWN a Eq na exteráku, nebo pokud vyhrabu a zprovozním ještě jednu stařičkou mašinu.
Jako moc nevím, co s tím, leda by se v Brně zjevil záchranář s NWN a Eq na exteráku, nebo pokud vyhrabu a zprovozním ještě jednu stařičkou mašinu.
Omlouvám se, že jsem dneska tak zmizel z Bastionu, ale něco IRL mi do toho vlezlo.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Omlouvám se za zmizení, na hostujícím počítači mi došel čas.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající
Já se omlouvám za nepripojeni, přes veškerou snahu mě zradil počítač a nebyl jsem schopen se připojit.
Lorttah - jeho osud neznámý
Omlouvám se za poslední dobu neaktivity a toho, že questy za mě musel dohrávat někdo jiný z týmu ale jsem teď časově docela dost zabitý a od soboty budu pryč na týden (takže i forum budu číst méně), jinak až se vrátím tak počítám s tím, že to zase snad bude lepší.
Neutral Good Dungeon Master
Chci se omluvit. Vypadám jako nejhloupější podvodník v dějinách EQ. Spočítal jsem si to asi k úplně jinému datu nebo nevím. Střelec od boku, lvl 100. Fakt se nechápu.
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Omlouvám se za dnešek, nějak jsem to nestihla domluvit a ani lognout... tak tu "párty" odložíme na někdy jindy.
Také se omlouvám, měla jsem náročný víkend takže mi to vypadlo z hlavyBraenn píše: 29. 7. 2018 20.43 Omlouvám se za dnešek, nějak jsem to nestihla domluvit a ani lognout... tak tu "párty" odložíme na někdy jindy.
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Chtěl bych se omluvit někomu, kdo Grimovi věnoval pozornost, ale on už ne, protože jsem ho v tom závalu rozhovorů přehlídl a všimnul jsem si toho až když jsem projížděl všechny záznamy.
Omlouvám se Alquistovi za to, že mu můj quest zasáhl do jeho času a že se vše brutálně pokazilo.
Wanting something does not give you the right to have it.
Omluvit bych se měl spíše já, protože jsem vše pokazil unáhlenými rozhodnutími. Měl jsem falešný pocit tlaku, že vše musí proběhnout velmi rychle kvůli systému dopravy lodí a vhodné řešení mě napadli vždy až potom co jsem to zkonil. Doufám, že to nikomu neotrávilo hru. Všechny důsledky této špatně odehrané hry z mé strany si vyžeru.
Každopádně děkuji za super quest a vše, co tomu předcházelo. Jsem zkrátka packal.
Každopádně děkuji za super quest a vše, co tomu předcházelo. Jsem zkrátka packal.
Omlouvám se všem dobrým duším, se kterými se ve hře potkávám, ale v součansoti mě trápí zuby a rýma křížená s morem, takže se budu objevovat spíše sporadicky.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Pardon za menší nesnáze s trhy. Snad nakonec dobrý.
Díky Ogarovi a Olymarovi za rychlou reakce se serverem.
Díky Ogarovi a Olymarovi za rychlou reakce se serverem.
RIP
Omlouvám se, že stále není na obzoru žádná ta veselice, mám teď docela kvalitní pracovní nálož. Během příštího týdne, popřípadě tuhle sobotu, budu ve hře 100%, nevím jak v průběhu večerů.