3-4 roky? ja nevim ale s tim jak se mi snizuje xp flow s levelem tak to vypada tak ze nekde vys uz se uplne zastavi a vzhledem k cetnosti DMQ a potrebnemu mnozstvi xp na epic levelech se doba ziskani lvl 25 limitne blizi nekonecnu
Kirros píše:3-4 roky? ja nevim ale s tim jak se mi snizuje xp flow s levelem tak to vypada tak ze nekde vys uz se uplne zastavi a vzhledem k cetnosti DMQ a potrebnemu mnozstvi xp na epic levelech se doba ziskani lvl 25 limitne blizi nekonecnu
mluvim vo elfkách, ne vo ňákym plevelu krátkověkym, ble
...terribilis ut castrorum acies ordinata...
"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj."Âsar
Kirros píše:3-4 roky? ja nevim ale s tim jak se mi snizuje xp flow s levelem tak to vypada tak ze nekde vys uz se uplne zastavi a vzhledem k cetnosti DMQ a potrebnemu mnozstvi xp na epic levelech se doba ziskani lvl 25 limitne blizi nekonecnu
mluvim vo elfkách, ne vo ňákym plevelu krátkověkym, ble
No nevim jak velkou zivotnost maji elfky ktere sto let v kuse huli jak fabriky
to uvidíš
sice hulí ale jinak žije zdravě, má dostatek sexu, pohybu, sluníčka, plavaní, koupele v ledový vodě a rozmanitou stravu, což vo tom tvým sucharskym knihomolovi určitě nelze říct
photter píše:to uvidíš
sice hulí ale jinak žije zdravě, má dostatek sexu, pohybu, sluníčka, plavaní, koupele v ledový vodě a rozmanitou stravu, což vo tom tvým sucharskym knihomolovi určitě nelze říct
vobčas něco chytne ale řek bych, že míň jak kdekdo, když vidim ty potácející se poblijóny mezi kanálama a chrámem, fuj
a vážnější chorobu měla právě, když ji bylo výše jmenované odepřeno
Hlavně pozor na možnosti dosažení lvlů v závislosti na rase. Lvl 30 můžeš reálně dosáhnout pouze s elfem. S člověkem je něco takové téměř nemožné, s trpaslíkem nebo orkem se prakticky nedostaneš ani na lvl 20.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila