Rofl mi přivodila postava, která si sedla ke Svačinkovi a objevilo se nad ní: "//du se dívat na piráty z karibiku 2 takze afk".
Tak upřímně napsanou ooc hlášku jsem už dlouho neviděl
Slyšíš to srdce? Ještě tluče... Naylun Swordplay, Sidi
Tak jako já se dneska úplně maximálně nasmál při téhle: odkaz příležitosti. Začli jsme asi před půl hodinou, že se jdeme vykoupat a perfektní rozhovor těch ženských o chlapech a zvlášť o některých PC.
A zajímavé na tom bylo to, že nakonec se zjistilo (při kontrole nad 18), že dvě z těch holek hrajou chlapi :)
Durin Mahalul píše:Tak jako já se dneska úplně maximálně nasmál při téhle: odkaz příležitosti. Začli jsme asi před půl hodinou, že se jdeme vykoupat a perfektní rozhovor těch ženských o chlapech a zvlášť o některých PC.
A zajímavé na tom bylo to, že nakonec se zjistilo (při kontrole nad 18), že dvě z těch holek hrajou chlapi :)
sakra tys to chytil! skvěle:) Kat je holt trošku od rány, tak se mezi babo/chlapama neztratí
Když jsem přišel do Hag Hargolu tak tam byla iluze ohně uprostřed tržní síně a hned vedle bylla iluze deště, myslím si, že kdyby tam bylo DMko tak by ten dotyčnej to jen tak od trpošů nerozdejchal
WooDoo píše:Když jsem přišel do Hag Hargolu tak tam byla iluze ohně uprostřed tržní síně a hned vedle bylla iluze deště, myslím si, že kdyby tam bylo DMko tak by ten dotyčnej to jen tak od trpošů nerozdejchal
To je jasné porušení pravidel. Konkrétně zneužití nepřítomnosti DM. V Hag Hargol je tohle zakázané.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.