Pipi_CZ píše: 13. 12. 2023 22.15
Díky všem hráčům za účast na dnešní bohoslužbě. Mělo to za mě hutnou atmosféru, byť uznávám, že jsem se u toho potil pravděpodobně jenom já.
Díky samo mimo jiný i DX za reakce světa, který mají v poslední době fakt grády. Dneska byl další wow moment
Poděkování patří převážně tobě a nejen za parádní bohoslužbu ale celkově! Vše co děláš ty a naši Dx pro ostatní hráče stojí váš drahocenný čas a energii - ve hře i mimo ni přípravama, díky čemuž můžou lidi jako já logovat a bavit se bez většího úsilí ve hře. Až mě to přijde líto, že moc nepřispívám v tomto snažení a jen se vezu ale pokusím se taky nějakým způsobem přispět.
Takže díky a díky!
Erika - Cikánské dítko Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …" Gradush - "Žrát!"
---------------------------------------- In omnia paratus!
Jo, dnešní den byl perfektní, tak proč se nepřidat k díkům, ty patří hlavně Ogarovi, BlueOne, Ungovi, Nimue (omlouvám se, že jsem nebyl do konce, život se psem je někdy náročný :) ). V neposlední řadě díky i vám ostatním že dáváte EQ život.
Balthazar Wiliam Dříve: "Jsem nesmrtelný!"
Nyní: "Já se vždy vrátím" *cukne koutkem*
PS: Nevrátil se Daario R´el "Lidé jsou horší než démoni a ďáblové dohromady." Delaila Teglen "Budu válečnice!"
Díky moc za dnešní večerní quest Nimue, Šedivákovi, Delaile, Ningue a Zyře, užil jsem si ho. Původní příprava byla, že se něco najde, ale odloží na jindy, ale objevili jste vlastní cestu a dostali se dál svépomocí, takže klobouk dolů. Díky Ungovi, že mi pomohl dopřipravit zbytek hry, když jsme zjistili, že se nic odkládat nebude
Já moc díky za dnešní hraní. Bylo to jako za starých časů na EQ. Moc jsem si to užil a o to víc, mě to motivuje zase hrát a dělat něco pro svět a hráče v něm.
A díky DM, oběma, za to, že umožnili, aby se hra rozvinula, místo, aby ji zadusili hned v počátku. Nepoznal jsem, že to bylo nebylo připravené. Už to samo o sobě ukazuje na kvalitu a sehranost teamu.
Přikláním se k díkům stejně tak. Včera to měla být jen procházka k vodopádům na čumendu a kontrolu a nakonec z toho spontánně vzešel velkej příběh pro úplně všechny. Těším se na další takový seance. A díky za info, ani jsem netušil, že byl Ungo přítomen. Díky oběma v tom případě
Děkuji za včerejší hru všem zúčastněným. Dopadlo to sice trochu jinak, než jsem očekával, ale i přesto jsem se moc bavil. Bylo to téměř jak před 20-ti lety na EQ.
Díky za dnešní akci, bylo super se po těch letech na EQ podívat i na nová místa.
PS: Nevrátil se Daario R´el "Lidé jsou horší než démoni a ďáblové dohromady." Delaila Teglen "Budu válečnice!"
Dnešek mi udělal radost, protože bylo vidět, že se ta dlouhá několika týdenní příprava indícií a dalších dílčích mini her před tím vyplatila a na konci spojila. Děkuju moc všem devíti hráčům (snad dobře počítám), kteří dnes věnovali večer společné hře. Bylo toho místy jistě hodně najednou, ale nakonec parádní výkon a já si to užil. A děkuju Ungovi, že to vzal za mě, když jsem z očitých důvodů nemohl.
Díky moc všem hráčům za včerejší hru. Byt to na začitku vypadalo, že se nezůčastním, tak se vše v dobré obrátilo a celá výprava byla opravdu super. A myslím že to nejlepší bylo na konci, kdy se Delaile dozvěděla, že Oswald má ocas :D
No dobrá, nejlepší byla záchrana Oswalda.
No díky za trošku adrenalinu...dva měsíce jsem nehrál a tohle jsem fakt nečekal takže trošku panika
a taky díky za lekci....jedno špatné zakozlení při útěku no ...příště už zdrhnu
Jindra si příště hodně rozmyslí než na někoho začne kouzlit
Rekwil píše: 26. 2. 2024 0.21
No díky za trošku adrenalinu...dva měsíce jsem nehrál a tohle jsem fakt nečekal takže trošku panika
Tomu se říká být ve špatnou chvíli na špatném místě... všichni jsme už chtěli do bezpečí a spát, ale osud tomu nenahrál. V rámci dlouhodobého questu Jindra splňoval 9/10 podezřelých znaků jednoho questového zlouna, na kterého postavy mají velkou pifku. Díky moc, že jsi to v rámci svých možností dokázal zahrát a dohrát. Popravdě jsem rád, že jsme si to IC nakonec vysvětlili a neskončilo to jen únikem bez vysvětlení, to by bylo snad ještě horší...
Rekwil píše: 26. 2. 2024 0.21
Tomu se říká být ve špatnou chvíli na špatném místě... všichni jsme už chtěli do bezpečí a spát, ale osud tomu nenahrál. V rámci dlouhodobého questu Jindra splňoval 9/10 podezřelých znaků jednoho questového zlouna, na kterého postavy mají velkou pifku. Díky moc, že jsi to v rámci svých možností dokázal zahrát a dohrát. Popravdě jsem rád, že jsme si to IC nakonec vysvětlili a neskončilo to jen únikem bez vysvětlení, to by bylo snad ještě horší...
Klidnou hru a houbaření
Pohoda na to jak je na EQ PvP v posledních letech ojedinělé tak na to má Jindra celkem "štěstí"
Díky moc všem, je radost zde hrát a užívat si ty výzvy co na postavu jsou kladeny den za dnem. Někdy je to náročné a někdy zase naopak. Ale celkově to stojí za to a jsem moc rád, že tu EQ stále je a že se ní stále pracuje a posouvá se dál díky teamu a hráčům, kteří se o ní starají a pečují o ní.
Díky GrayWolfovi, Ogarovi a BlueWolfovi za dnešek plný dramatických okamžiků a za epický závěr. :)
Také děkuji všem, kteří jsou zapojení do tohoto velkého dění. Za včerejšek především Ogarovi, který mi doslova vyrazil dech tím vším, co se událo a co jsem tedy absolutně nečekal a díky za provázání s medailonkem a historií postavy, třebaže je to po 21 IC letech naopak tím větší to bylo překvapení
Já se připojuji k poděkování, protože jsem se včera i trochu sám dojal a byl jsem upřímně rád, že jsem tu hru nakonec mohl odehrát. Asi to bylo i tím, že jsem s tou postavou nahrál docela dost v minulosti a tak nějak jsem z toho měl pocit zadostiučinění. Dějství kolem vy víte koho je teď víc, než jsem původně předpokládal, ale tak je to správně, že se to umí i samovolně vyvíjet, bez nalajnovaných plánů. Je vážně krásný sledovat postavy, jak o tom hrají RP, vymýšlejí, tvoří. Je to pro mě jistá forma skutečné odměny a já za ní děkuju
Děkuju za dnešní večer všem účastníkům kmenové rady. Měl jsem z toho skvělý pocit a radost to celé nachystat a odehrát. Velký dík patří i Artovi, který mi celou dobu asistoval a pomohl mi s některými rozhodnutími
Přestože mohl být konec trpký, tak to nemění nic na tom, že to prostě vyplynulo ze hry a já si to maximálně užil. Užívám si to kolem Kompanie kontinuálně a za to patří neutuchající dík