Taury píše:Co takhle uložit čas proměny a po jejím zrušení to dopočítat nazpět a přidělit?
Velmi zneužitelné. Ne. Alespoň je to pěkný OOC filtr. Kdo chce opravdu hrát postavu s proměnami tak ji bude hrát i když v proměněn nedostane ani xp.
Hmm... jmně jen štve že už jsem si musel vytahovat šípy ze zadku. Tu sekeru si naštěstí vytáhl dotyčný ze mne sám. Já zneužití nevidím, ale ty vidíš do systému více než já, takže to oželím.
Taury píše:Co takhle uložit čas proměny a po jejím zrušení to dopočítat nazpět a přidělit?
Velmi zneužitelné. Ne. Alespoň je to pěkný OOC filtr. Kdo chce opravdu hrát postavu s proměnami tak ji bude hrát i když v proměněn nedostane ani xp.
No ja nevim, ja bych tomu nerikal moc OOC filtr, postava by podle principu xp systemu mela dostavat expy prubezne i v morfu. Tohle je spis chyba NWN, se kterou se bohuzel neda nic moc delat
darmian píše:Stačí se s někým na chvíli zastavit na rohu a pokecat, nebo jít třeba na procházku do lesa...
No nevim jak si představuješ přátelské pokecání maník X obrovskej pavouk
Bude to trochu jednostrané.
Maník: Hele pavouk.
Pavouk: * poskočí *
Maník: * rozpůlil pavoukovi hlavu sekerou (mečem, či jinou zbraní určenou ke klonování)*
Pavouk: * Tuhej jak podrážka od kanady *
Maník: Ty.… kdo to je?
darmian píše:Stačí se s někým na chvíli zastavit na rohu a pokecat, nebo jít třeba na procházku do lesa...
No nevim jak si představuješ přátelské pokecání maník X obrovskej pavouk
Bude to trochu jednostrané.
Maník: Hele pavouk.
Pavouk: * poskočí *
Maník: * rozpůlil pavoukovi hlavu sekerou (mečem, či jinou zbraní určenou ke klonování)*
Pavouk: * Tuhej jak podrážka od kanady *
Maník: Ty.… kdo to je?
On Darmian asi myslel, když nejsi v proměně. *směje se nad představou rozhovoru s pavoukem*
Ticho! Nevidím!
Na NWN jsem poslední dobou kašlal, kašlu a asi ještě nějakou dobu kašlat budu.