tak s tím bych se i smířilkolja píše: napriklad leceni 400hp kazdou chvili
Přidělování xp během "sedacích" událostí
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Velmi zneužitelné. Ne. Alespoň je to pěkný OOC filtr. Kdo chce opravdu hrát postavu s proměnami tak ji bude hrát i když v proměněn nedostane ani xp.Taury píše:Co takhle uložit čas proměny a po jejím zrušení to dopočítat nazpět a přidělit?
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm... jmně jen štve že už jsem si musel vytahovat šípy ze zadku. Tu sekeru si naštěstí vytáhl dotyčný ze mne sám. Já zneužití nevidím, ale ty vidíš do systému více než já, takže to oželím.labir píše:Velmi zneužitelné. Ne. Alespoň je to pěkný OOC filtr. Kdo chce opravdu hrát postavu s proměnami tak ji bude hrát i když v proměněn nedostane ani xp.Taury píše:Co takhle uložit čas proměny a po jejím zrušení to dopočítat nazpět a přidělit?
No ja nevim, ja bych tomu nerikal moc OOC filtr, postava by podle principu xp systemu mela dostavat expy prubezne i v morfu. Tohle je spis chyba NWN, se kterou se bohuzel neda nic moc delatlabir píše:Velmi zneužitelné. Ne. Alespoň je to pěkný OOC filtr. Kdo chce opravdu hrát postavu s proměnami tak ji bude hrát i když v proměněn nedostane ani xp.Taury píše:Co takhle uložit čas proměny a po jejím zrušení to dopočítat nazpět a přidělit?
-
- Kontaktovat uživatele:
No nevim jak si představuješ přátelské pokecání maník X obrovskej pavoukdarmian píše:Stačí se s někým na chvíli zastavit na rohu a pokecat, nebo jít třeba na procházku do lesa...
Bude to trochu jednostrané.
Maník: Hele pavouk.
Pavouk: * poskočí *
Maník: * rozpůlil pavoukovi hlavu sekerou (mečem, či jinou zbraní určenou ke klonování)*
Pavouk: * Tuhej jak podrážka od kanady *
Maník: Ty.… kdo to je?
Taury píše:No nevim jak si představuješ přátelské pokecání maník X obrovskej pavoukdarmian píše:Stačí se s někým na chvíli zastavit na rohu a pokecat, nebo jít třeba na procházku do lesa...
Bude to trochu jednostrané.
Maník: Hele pavouk.
Pavouk: * poskočí *
Maník: * rozpůlil pavoukovi hlavu sekerou (mečem, či jinou zbraní určenou ke klonování)*
Pavouk: * Tuhej jak podrážka od kanady *
Maník: Ty.… kdo to je?
On Darmian asi myslel, když nejsi v proměně. *směje se nad představou rozhovoru s pavoukem*
Ticho! Nevidím!
Na NWN jsem poslední dobou kašlal, kašlu a asi ještě nějakou dobu kašlat budu.
Fantasy Fictions
Na NWN jsem poslední dobou kašlal, kašlu a asi ještě nějakou dobu kašlat budu.
Fantasy Fictions