Zima na EQ
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Zima na EQ
Rád bych zde upozornil na jednu věc. Je to hlavně mířeno na hráče, co na serveru již pár zim zažili …
Vím že zima na EQ byla pro hráče mírná a jen pár postav zimu bralo jako zimu … A je mi jasné, že to že ted je zima pořádná vás štve, jelikož to přidělává problémy. Tím myslím nachlazení . Ale uvědomte si, že zima je vždy problém a na EQ byla mírná proto, že nelze implementovat pořádně počasí. A DM neměli čas si stím hrát … Já ten čas mám a tak jsem zimu udělal takovou jaká má být …
Proto se zamyslete nad tím co nosíte a zdali by Vás to opravdu ochránilo … Pokud se pohybujete v okolí Mithalliru a nebo Tirianu a máte pláště , nechávám to být a beru, že jste teple oblečeni. Ale jakmile vstoupíte do hor, kde zima je oprvdu zima, tak tam je vám plášt málo a musíte mít teplé oblečení i pod ním …
Plno zvás si myslí -- mám plášt hurá rýžovat .. ne tak to není … ledová voda riziko nachlazení zvyšuje a revma se v zimě chytne daleko snáze, než v létě …
Proto prosím neignorujte zimu … jelikož ona Vás ignorovat nebude .. Jak se již někteří zvás přesvědčili ..
Vím že zima na EQ byla pro hráče mírná a jen pár postav zimu bralo jako zimu … A je mi jasné, že to že ted je zima pořádná vás štve, jelikož to přidělává problémy. Tím myslím nachlazení . Ale uvědomte si, že zima je vždy problém a na EQ byla mírná proto, že nelze implementovat pořádně počasí. A DM neměli čas si stím hrát … Já ten čas mám a tak jsem zimu udělal takovou jaká má být …
Proto se zamyslete nad tím co nosíte a zdali by Vás to opravdu ochránilo … Pokud se pohybujete v okolí Mithalliru a nebo Tirianu a máte pláště , nechávám to být a beru, že jste teple oblečeni. Ale jakmile vstoupíte do hor, kde zima je oprvdu zima, tak tam je vám plášt málo a musíte mít teplé oblečení i pod ním …
Plno zvás si myslí -- mám plášt hurá rýžovat .. ne tak to není … ledová voda riziko nachlazení zvyšuje a revma se v zimě chytne daleko snáze, než v létě …
Proto prosím neignorujte zimu … jelikož ona Vás ignorovat nebude .. Jak se již někteří zvás přesvědčili ..
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
Ne …
Proto jsem nastalé sněžení považoval za marketingovej tah prodejců oblečení, čajů a magickejch ochran před počasím.Jak je to s kalendářem a ročními obdobími?
Equilibrie používá vlastní kalendář a vlastní znamení zvěrokruhu. Equilibrie nezná vzhledem ke svému tvaru desky roční období. Na některých místech je stále zima, na jiných stále mírné podnebí. Klima je tak nadmíru vyrovnané. Více o kalendáři a Equilibrijských svátcích naleznete na fóru Equilibrie.
Nechci se k tomu zatim vyjadřovat dál, protože mi z toho vypadlo pár nemilejch překvapení. Snad to budu ráno vidět ve světlejších barvách.
Pokud nemate co rozumneho rici, KRICTE!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Drak nejsi … Seš v podobě člověka, tudíž se tě týkají stejné zákony a stejná omezení …
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …
O nic nejde,Psanec píše:Drak nejsi … Seš v podobě člověka, tudíž se tě týkají stejné zákony a stejná omezení …

Pokrytý dračí kůží, která upravuje OC a odolnostní bonus, takže asi něco lehce podobného jako kamená kůže, či dřevěná kůra..
Na druhou stranu by se dalo také říci, že s příchodem imunity na ohen, přijde dvojnáobný problém s chladem.
Takže to beru tak, že nemám rád dvakrát tolik chlad, ale vydržím asi déle, než mi je zima.
žádné privilegia nechci

Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: Zima na EQ
Pár nováčkovských dotazů:Psanec píše: Proto se zamyslete nad tím co nosíte a zdali by Vás to opravdu ochránilo … Pokud se pohybujete v okolí Mithalliru a nebo Tirianu a máte pláště , nechávám to být a beru, že jste teple oblečeni. Ale jakmile vstoupíte do hor, kde zima je oprvdu zima, tak tam je vám plášt málo a musíte mít teplé oblečení i pod ním …
Znamená to, že to teplé spodní oblečení musím mít v batohu? (v inventáři?) Na sobě jde mít předpokládám jen jedno oblečení...
Ovlivňuje druh oblečení skutečně náchylnost k chorobám, nebo ovlivňuje jen DM při udělování "bonusů"? (nechci nic obcházet, jen mě to zajímá; stejnak jsem se stáhnul na jih:)
-
- Kontaktovat uživatele:
to Rysan: No, myslim, že až tak ne...s tema spodkama...důležitý je mět něco teplýho navrch...jak napsal Psanec "plášt málo a musíte mít teplé oblečení i pod ním … " tím je myšleno pod plášťem, takže jde o to například: nějaká ženský postava si koupí kožich městské paní...tak nějak se to jmenuje...je to kožich, takže je teplý...takhle je to myšleno...samozřejmě, pokud chceš aby to bylo pravdu reálný tak si kup aj ty teplý spodky a až se budeš v hostinci převlíkat tak na sebe nejdřív hoď ty spodky a pak až se vysleč...
jinak myslim že nemoci ovlivňuje hlavně DM...pokud nemám pravdu tak se omlouvám
jinak myslim že nemoci ovlivňuje hlavně DM...pokud nemám pravdu tak se omlouvám