Důkladným průzkumem bylo prokázáno, že kouření je škodlivé pro hmyz, neboť ho odpuzuje. Dále bylo pozorováno, že kouření v závislosti na značce tabáku a četnosti inhalace dýmu negativně ovlivňuje výši konta. Jakékoliv další poznatky jsou vítány.
Jak je to se škodlivostí kouření na Desce nevim. Ale daleko pravdivější je to s podvědomím obyvatel co se škodlivosti kouřících týče, neboť se jedná hlavně o zvrhlé elfky..
kouření doutníků je sexy, naopak kouření dýmky je činnost pokleslá až trpaslická
o škodlivosti kouření se nic neví ale je považovaný za určitej projev blahobytu, stejně jako pojídání datlí
...terribilis ut castrorum acies ordinata...
"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj."Âsar
Nakoupíme doutníky, nakoupíme datle a jede se na Hawai V souvislosti s tímhle mě napadá, je na Desce nějaké místo, o kterém se třeba říká že je to největší luxus (třeba jako výše zmíněný Hawai) ?
Cenzanni píše:Nakoupíme doutníky, nakoupíme datle a jede se na Hawai V souvislosti s tímhle mě napadá, je na Desce nějaké místo, o kterém se třeba říká že je to největší luxus (třeba jako výše zmíněný Hawai) ?
Noo.. slyšel jsem něco o Ostrovu vyvrženců.. nechtěl bys to jít zkontrolovat? :D
Cenzanni píše:Nakoupíme doutníky, nakoupíme datle a jede se na Hawai V souvislosti s tímhle mě napadá, je na Desce nějaké místo, o kterém se třeba říká že je to největší luxus (třeba jako výše zmíněný Hawai) ?
Noo.. slyšel jsem něco o Ostrovu vyvrženců.. nechtěl bys to jít zkontrolovat? :D
Kilometrové pláže jemného bílého písku, vysoké kopce a neprobádaná údolí plná krotké zvěře. Příjemní a vlídní domorodci s exotickými zvyky, příjemné a klidné město s upravenými ulicemi a noblesními obyvateli, bohatá a pestrá exotická krmě, nádherné západy slunce nad mořepádem, snadná doprava na ostrov, 300 dní v roce je slunečných! Zavítejte k nám a už tu zůstanete!
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Cenzanni píše:Zajímalo by mě, jak je to s povědomím obyvatel Desky o škodlivosti kouření? Bylo to už prokázáno? Nebo stále jen doměnky?
Dík
Imho dobrá příležitost řešit IC. Třeba udělat si udělat průzkum, nebo debatovat s moudrými mágy a nakonec to sepsat. Samozřejmě záleží na motivech postavy