Tak tu mámě opět další věc od nových hráčů ….
Když jdete od PC zamyslete se nad tím, co Vaše postava.
1. kde stojí
2. co se může stát
Pokud jí necháte v dungu je to jako jí dát na střelnici a křičet - střelte si do mě …
Další případ je zabijení zvěře …
Pokud zabijete vlky, medvědy, či jinou zvěř ve vodě. která vám je pomalu až pod bradu a pak je tam s klidem stahujete, očekávejte, že vám nemusí vyjít vzduch a utopíte se …
Takže, než něco uprovedete, zastavte se a zamyslete se, co to pro Vaši postavu znamená. Pro vás nic, vy jste u PC a jste schovaní. Vaše postava ne .. svět na ní rwaguje a pokud tohle odmítáte pochopit a nebo to ještě nevíe, holt Vám to bude vtlučeno do hlavy ….
Chování postav ve světě
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Chování postav ve světě
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz odejdes od PC, odejdes i od PC, to je logicky, ne?The_Balrog píše:Eh.. pro všechny, co na tohle chvíli koukají divěn ajko jsem koukal já.…
PC tu znamená počítač, ne hráčskou postavu :D

Jinak k tomu stahovani - postava by samozrejme mrtvolu z vody vytahla a stahla ji na brehu, pod vodou by ji stahoval jen nejaky silenec...

"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
-
- Kontaktovat uživatele:
Už vidim jak někdo vytahuje grizlyho z vodyLord Xeen píše:Kdyz odejdes od PC, odejdes i od PC, to je logicky, ne?The_Balrog píše:Eh.. pro všechny, co na tohle chvíli koukají divěn ajko jsem koukal já.…
PC tu znamená počítač, ne hráčskou postavu :D![]()
Jinak k tomu stahovani - postava by samozrejme mrtvolu z vody vytahla a stahla ji na brehu, pod vodou by ji stahoval jen nejaky silenec...