Pro novacky :)
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Zdravim vas
Rad bych zde nasel utociste pro meho kouzelnika, ale mam "lehky" problem se spustenim hry.
Nejsem si jisty, jestli jsem nekde neco neprehlednul, napriklad na foru, ale vzdy, kdyz nainstaluji CEP + instalacni balicek, ktery je v sekci ke stazeni a spustim hru, napise mi to, ze "Chybi potrebny HAK soubor" a vypise to seznam, ktery zacina "eq_creatures_01.HAK a konci "eq_config_01.HAK" (techto polozek je cca 10). Je mezi nimi i "eq_portraits_01.HAK", ktery jsem v HAK souboru nalezl, ale jmenoval se "eq_portrait_a_20.HAK".
Puvodne jsem chtel soubory rucne prejmenovavat, ale pak jsem zjistil, ze nektere v HAK adresari uplne chybi :(
To same mi na zacatko psalo se souborem "equilibrie.TLK". To ale stacilo prave rucne prejmenovat z "equilibrie_20.TLK" na "equilibrie.TLK". Pote se ale problem posunul k zminenemu seznamu nenalezenych HAKu a ja jsem lehce v koncich.
Omlouvam se, ale opravdu nevim, kde delam chybu.
Jsem si jisty, ze je to nejaka zacatecnicka blbustka.
Kazdopadne verze cepu, kterou jsem si stahnul je 1.52 a verte instalacniho balicku je "Equilibrie_v20" tedy 2.0
Jiz se tesim na odpoved, abych mohl zacit co nejdrive hrat, protoze vas svet vypada opravdu krasne :)
Tedy predem dekuji za odpoved. S pozdravem Dibone
Rad bych zde nasel utociste pro meho kouzelnika, ale mam "lehky" problem se spustenim hry.
Nejsem si jisty, jestli jsem nekde neco neprehlednul, napriklad na foru, ale vzdy, kdyz nainstaluji CEP + instalacni balicek, ktery je v sekci ke stazeni a spustim hru, napise mi to, ze "Chybi potrebny HAK soubor" a vypise to seznam, ktery zacina "eq_creatures_01.HAK a konci "eq_config_01.HAK" (techto polozek je cca 10). Je mezi nimi i "eq_portraits_01.HAK", ktery jsem v HAK souboru nalezl, ale jmenoval se "eq_portrait_a_20.HAK".
Puvodne jsem chtel soubory rucne prejmenovavat, ale pak jsem zjistil, ze nektere v HAK adresari uplne chybi :(
To same mi na zacatko psalo se souborem "equilibrie.TLK". To ale stacilo prave rucne prejmenovat z "equilibrie_20.TLK" na "equilibrie.TLK". Pote se ale problem posunul k zminenemu seznamu nenalezenych HAKu a ja jsem lehce v koncich.
Omlouvam se, ale opravdu nevim, kde delam chybu.
Jsem si jisty, ze je to nejaka zacatecnicka blbustka.
Kazdopadne verze cepu, kterou jsem si stahnul je 1.52 a verte instalacniho balicku je "Equilibrie_v20" tedy 2.0
Jiz se tesim na odpoved, abych mohl zacit co nejdrive hrat, protoze vas svet vypada opravdu krasne :)
Tedy predem dekuji za odpoved. S pozdravem Dibone

bohuzel si se trefil do "prechodneho obdobi" to co si stahnul ty, je urceno az pro rozsireni, ktere je sice aktualni, ale pouze v testovacim rezimu. Paklize si chces zahrat ted, musis si stahnout Equilibrie 1.0 ftp://hrac:hrac@81.2.209.14/Equilibrie10.exe
a CEP verze 1.52 (+pripadny patch na 1.68 ale nemyslim ze je nutny)
Pote co se odladi novy modul budes muset nainstalovat CEP 2.0 a Eq hak pack 2.0

Dives, qui sapiens est
Velice dekuji za odpoved.Praetor píše:bohuzel si se trefil do "prechodneho obdobi" to co si stahnul ty, je urceno az pro rozsireni, ktere je sice aktualni, ale pouze v testovacim rezimu. Paklize si chces zahrat ted, musis si stahnout Equilibrie 1.0 ftp://hrac:hrac@81.2.209.14/Equilibrie10.exe
Ani jsem necekal, ze ji dostanu tak brzy :) Alespon jsem si ten balicek stahnul do foroty :))
Tedy zitra (dnes) nashle
EQ2 pro linux
Doufam ze i my, tucnaci, se budeme moci pred prechodem na EQ2 tesit na pekny .tgz balicek pro linux.
account: Tuxik
Elorfin Hanar
Elorfin Hanar
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: EQ2 pro linux
Ne, je to ZIP. A bude k dispozici.merlik píše:Doufam ze i my, tucnaci, se budeme moci pred prechodem na EQ2 tesit na pekny .tgz balicek pro linux.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.