Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Bude to makačka na hůlku emocí (teda od vylepšené EQ bude snad(??) zbytečná a "pohyby" se budou moci naházet do maker, jak jsem pochopil...už se na to těším...i když Dís teda mluvit umí...) Já vím, že *mávne rukou* se dá i jinak.Cenzanni píše:Němá postava musí být supr, taky už jsem si párkrát s tou myšlenkou pohrával
Jo tak...tys myslel jako znakovou řeč?...tyjo...tak to nevim jak by se dva němí domluvili...pomocí pohybů to by muselo byt teda hodně promáklý v té EQ 2.0 ...nevim co se tam všecko bude dat dělat, ale znaková řeč asi jedině ve hvězdičkách a něco málo v emocích...si myslimKaTo píše:Bude to makačka na hůlku emocí (teda od vylepšené EQ bude snad(??) zbytečná a "pohyby" se budou moci naházet do maker, jak jsem pochopil...Cenzanni píše:Němá postava musí být supr, taky už jsem si párkrát s tou myšlenkou pohrával
No právě, jenže ono voice set nejde při tvorbě postavy "nevybrat"…magnumik píše:...s tim půlorkem a voice setem je hold takový jaký to je no... hráč by ho možná neměl používat...nevim jaká je možnost úpravy voice setů pro méně inteligentní spoluobčany desky...
jo tak...aha...no, nějak sem z teho nepochopil že sama od sebe...z původních a dalších příspěvků...hmmm *zamyslí se* … tak jestli se nedá nic dělat s tim voice setem tak hold enom...ignorovat...The_Balrog píše:de o to, že když útočíš, tak se někdy stane, že ta tvoje postava něco zahlásí sama od sebe, víš?magnumik píše:stačí voice set nepoužívat...jak sem psal nahoře...KaTo píše: No právě, jenže ono voice set nejde při tvorbě postavy "nevybrat"…
to s_m: Přesně to bych taky rád! "Mlčící" postavu! At si ostatní dopní sladký hlásek...k jejímu zjevu! Muheheéé! *mlátí hlavou o stěnu* Tak mě napadlo, nevíš ty nebo někdo, jak do NWN vložit "neexistující" voice set, abych ho při tvorbě postavy mohl vybrat?steel_martin píše:No mě se stalo při tvorbě Sheyly, že jsem si vybral voiceset, který na mém modulu fungoval, ale na Equilibrii nefunguje...Jenže po čase sem zjistil, že je to lepší a jsem rád, že ho labir nezměnil. Protože tím, že moje postava nepoužívá anglický hlášky je pro mě daleko … hmm jak to říct... osobnější? Prostě pro mě znamená víc, neboť si každý může představit sám pro sebe, jaký asi že ona ten hlas má.
2KaTo: Takže jediná možnost asi je zkusit zvolit netradiční voiceset pomocí overridu a doufat, že ho stejně jako v mém případě nebude Equilibrie podporovat
O překladech mi ani nemluv. Ty podle všeho dělal nějaký anti-češtinář. Skoro bych řekl, že to byl nějaký Slovák, který se k tomu překladu dostal haluzí...Kai Rivienta píše:portrét, asi to je ale techniky náročné - zásah do engine, nebo přímo nemožné, mě drtěj i ty zoufalý překlady různých pokřiků a sdělení z AJ. Jinak hlášky v AJ jsou prostě předgenerovaný a já mám zato, že skoro každý počítačově gramotný hráč AJ tak daleko, aby jim rozuměl, zvládne a tak by se ve hře neměly chápat jako cizojazyčné a tedy nevhodné.
jj co myslíš, že dělám?kucik píše:On je malicko problem prekladat nejaky universalni hlasky do tak pestryho jazyka, jako je cestina. Vykaslete se na ceskej preklad a nemusite se stresovat.