Tezba

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Psanec
Kontaktovat uživatele:

Tezba

Příspěvek od Psanec »

Pokud pri tezbe dojde hornina a script se neprovede do konce. Tak to porad pise hlasku, ze musim chvili pockat, nez budo moci zacit tezit.

Edit: zkousel jsem i relog a tez nepomohlo. Zrejme proste uz nebudu moc tezit, dokud se neresne server … :crazy:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Mě se to stalo s mušlema :ermm:
Wanting something does not give you the right to have it.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

mně s jahodama
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Talmarin

Příspěvek od Talmarin »

i s houbama ;)
.. i kdyz po zmene lokace a navratu zpet to najednou slo

… takze skutecne lze nyni trhat jen tak, ze pred kazdym sebranim vylezete/zalezete do lokace
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

tak to asi dělaj právě houby, teď sem vyplenil dva záhony jahod bez problému a jak mezitim vemu houbu mám po ptákách

labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Dělají to houby a všechny zdroje, které se vyčerpají a zničí (takže i třeba ruda). Je to způsobeno přechodem na systém přerušitelného sběru. Ten skript co vám měl nastavit to že už nedolujete se zastaví v okamžiku zničení toho zdroje. Je to opraveno od nové verze. Takže asi pondělí večer.

A skutečně změna lokace pomůže. Dal jsem tam prozřetelně mazání nastavených vlajek. :smile:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Ještě chybka u sběru jahod. Když sbírám nějaké ovoce a při sběru se ukliknu (jakoby dám sbírat znovu, ale zrovna sbírám) napíše se mi hláška "Musíš chvíli počkat než započneš znovu". Postava pak dále sbírá a sbírá a nic se neděje. Pomůže kliknutí ven a pak znovu na keř.

Napadá mě že se to dá, vzhledem k tomu že se sběr používá k expovacímu systému, zneužít pro expování v AFK režimech hráče...
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
snowman

Příspěvek od snowman »

Koupil jsem si hornické lehké kladivo, určené na dolování rudy. Když kliknu na jakoukoli horninu, která je rudonosná, píše mi to, že nemám potřebný nástroj nebo druhou ruku nemám volnou.. Ostatním to normálně jde? S lehkým kladivem?? Nebo s něčím jiným?
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

zkus krumpáč, trpaslíku :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:

labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

snowman píše:Koupil jsem si hornické lehké kladivo, určené na dolování rudy. Když kliknu na jakoukoli horninu, která je rudonosná, píše mi to, že nemám potřebný nástroj nebo druhou ruku nemám volnou.. Ostatním to normálně jde? S lehkým kladivem?? Nebo s něčím jiným?
V té truhle byly dvě kladiva. Jedno správné a jedno špatné. Sáhnul jsi po tom špatném. Opraveno od nové verze.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
snowman

Příspěvek od snowman »

photter píše:zkus krumpáč, trpaslíku :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
mno 1) lehké hornické je na to samé a 2) krumpáč stojí 1500 :bleh:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
snowman

Příspěvek od snowman »

Labir píše:
snowman píše:Koupil jsem si hornické lehké kladivo, určené na dolování rudy. Když kliknu na jakoukoli horninu, která je rudonosná, píše mi to, že nemám potřebný nástroj nebo druhou ruku nemám volnou.. Ostatním to normálně jde? S lehkým kladivem?? Nebo s něčím jiným?
V té truhle byly dvě kladiva. Jedno správné a jedno špatné. Sáhnul jsi po tom špatném. Opraveno od nové verze.
Takže když koupim to druhé, bude fungovat?? :smile: *s podezřením přepočítává úspory*
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

snowman píše:
Labir píše:
Takže když koupim to druhé, bude fungovat?? :smile: *s podezřením přepočítává úspory*
Jojo mělo by. Kdyžtak vem to nefunkční a jdi ho IC reklamovat. Když bude ve hře DM tak ti ho vymění za nové z palety.
snowman

Příspěvek od snowman »

Labir píše:
snowman píše:
Labir píše: V té truhle byly dvě kladiva. Jedno správné a jedno špatné. Sáhnul jsi po tom špatném. Opraveno od nové verze.
Jojo mělo by. Kdyžtak vem to nefunkční a jdi ho IC reklamovat. Když bude ve hře DM tak ti ho vymění za nové z palety.
:good:
slupka

Příspěvek od slupka »

chapu, ze snowman je naprosty novacek, ale doufam, ze ho priste napadne resit tyhle veci primo ve hre. nebo muzem rovnou hrat na foru, co vy na to? :yes:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

slupka píše:...snowman je naprosty novacek...
:megalol: :megalol: :megalol: :megalol:

TheStoupa

Příspěvek od TheStoupa »

slupka píše:chapu, ze snowman je naprosty novacek, ale doufam, ze ho priste napadne resit tyhle veci primo ve hre. nebo muzem rovnou hrat na foru, co vy na to? :yes:
jasne, skvela rada. ale pokud ve hre neni DM tak nenadelas nic. dneska jsem se IC (+OOC DM kanalem) snazil reklamovat tri veci a nic. a kdybych tyhle veci mel zahrat, tak si moje postava mysli, ze knezka v chramu ma dvojce, elfove a zvlastne strazni jsou nezdvoraci a debilove, protoze inzerujou knihovnu a nemaj ji a gnomce na dotaz neodpovi, a nakonec chudinku gnomku okrade hostinskej kdyz ji za 100 zlataku da klic, ktery nepasuje do zamku, a pak uz se s ni nebavi.
proste bugy se musej hlasit a vetsinu bugu nema cenu brat IC na vedomi.
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
slupka

Příspěvek od slupka »

dobre, nebudu tedy tu vetu v jednom threadu o tom, ze mame veci resit uvnitr hry a ne na foru brat vazne. proc taky, kdyz to muzu hrat na foru? vis, to ze se ti nepovedlo ty veci vyresit ve hre, to je cista nahoda. normalne byva dm ve hre velmi casto. nebo mel dm na praci zavaznejsi veci. staci to zkusit vickrat a dokonce v tobe naroste pocit opravdove nepspokojenosti a hre to prida na realisticnosti :yes:
TheStoupa

Příspěvek od TheStoupa »

slupka píše:dobre, nebudu tedy tu vetu v jednom threadu o tom, ze mame veci resit uvnitr hry a ne na foru brat vazne. proc taky, kdyz to muzu hrat na foru? vis, to ze se ti nepovedlo ty veci vyresit ve hre, to je cista nahoda. normalne byva dm ve hre velmi casto. nebo mel dm na praci zavaznejsi veci. staci to zkusit vickrat a dokonce v tobe naroste pocit opravdove nepspokojenosti a hre to prida na realisticnosti :yes:
ano, kdyz jsem lezl do hry, tak tam DM byl. behem minuty jsem hlasil dve knezky, ale zrejme mel tolik prace, ze ani nestihal kouknout do chooseru a jednu zahodit. neresil jsem a dal na to IC nereagoval, protoze to neberu online 24/7 a nikdy nebude tolik DM aby se stihali venovat vsem hracum. jako IC skutecnost.
IXtremist: Sakra, sakra, sakra jeden den ve hře jenom par minut a jak to dopada:(
mimochodem, tyhle veci docela dobre znam i z DM strany a zvlast na zacinajicim (a tudiz radne zabugovanem) svete je behem chvilky velmi otravne resit evidentni bugy IC. a v nasich podminkach nebude nikdy DM takze IMHO opravdu nema cenu nejak vice zkouset obtezovat DM malichernostma. a hlavne kdyz tam DM neni tak je nutne bug nahlasit na foru, aby byl co nejdrive odstranen. cekanim na DM ve hre vyladeni sveta nepomuzu.
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

slupka píše:dobre, nebudu tedy tu vetu v jednom threadu o tom, ze mame veci resit uvnitr hry a ne na foru brat vazne. proc taky, kdyz to muzu hrat na foru? vis, to ze se ti nepovedlo ty veci vyresit ve hre, to je cista nahoda. normalne byva dm ve hre velmi casto. nebo mel dm na praci zavaznejsi veci. staci to zkusit vickrat a dokonce v tobe naroste pocit opravdove nepspokojenosti a hre to prida na realisticnosti :yes:
Je rozdiel medzi nahlasenim ocividneho bugu (krompacom nejde kovat rudu) a otazkou kedy sa otvaraju obchody v tiriane...
Zamčeno