Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Me dostalo kdyz na pousti obevsi se starik si vycaruje stan dva strazce sedne si a pred sebe si vycaruje caj a nejaky ovoce 

Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
-
Nevím jak to přesně bylo, tak se omlouvám... ale nemohl jsem se pak soustředit na psaní dlouhou dobu:
Tonny: *drží v ruce v lahvi světlušku, kouká na ni a palcem zakrývá hrdlo*
Katie: Co asi žere..?
Kat: Okurky?
Katie: Možná..
Tonny: Paráda jednu mám, jednu jsem dnes dostal od Kat.
Darren: Tu co ti dala Kat bych nedoporučoval.
Tonny: *usměje se*
Kat: *zpraží jej pohledem*

Tonny: *drží v ruce v lahvi světlušku, kouká na ni a palcem zakrývá hrdlo*
Katie: Co asi žere..?
Kat: Okurky?
Katie: Možná..
Tonny: Paráda jednu mám, jednu jsem dnes dostal od Kat.
Darren: Tu co ti dala Kat bych nedoporučoval.
Tonny: *usměje se*
Kat: *zpraží jej pohledem*

Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Sice to není ze hry, ale rozesmálo mě to :
Já : Co budeš dělat, než půjdeš do čajovny
Labir : Půjdem se projít
chvilka pauzy
Labir : Ale né spolu

Já : Co budeš dělat, než půjdeš do čajovny
Labir : Půjdem se projít
chvilka pauzy
Labir : Ale né spolu

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
Kecam u zeleznejch s trposem, najednou lehne mrtvej, rikam sakra co to a pak dostanu sipem a hele skret tak ho sejmu. Vratim se trpos to ustal a jeste nekdo prisel.
Tak si reknem ze to omrknem nahodime brneni a jdem nahoru a hle cela banda skretisek, tak jsme se do nich chtel pustit kdyz tu bezi ten trpos a rve aby jsme utekli jen jsem se otocil a za nim zlobr tu presilu jsme ani jeden neustal, no pak se bili skreti se zlobrem, zacali pred nim utikat, zabil je, pak bezel pryc a nejdou se tam objevil jinej trpos a zanim ten zlobr chvilku takhle behali az ho trpos prastil a zacal utikat zlobr pak zlobr prastil trpose a zacal utikat trpos a pak nakonec trpos zlobra zase prastil ale tentokrat smrtelne. Kdyz jsem tu honicku videl div jsem nebrecel smichy u notebooku

Tak si reknem ze to omrknem nahodime brneni a jdem nahoru a hle cela banda skretisek, tak jsme se do nich chtel pustit kdyz tu bezi ten trpos a rve aby jsme utekli jen jsem se otocil a za nim zlobr tu presilu jsme ani jeden neustal, no pak se bili skreti se zlobrem, zacali pred nim utikat, zabil je, pak bezel pryc a nejdou se tam objevil jinej trpos a zanim ten zlobr chvilku takhle behali az ho trpos prastil a zacal utikat zlobr pak zlobr prastil trpose a zacal utikat trpos a pak nakonec trpos zlobra zase prastil ale tentokrat smrtelne. Kdyz jsem tu honicku videl div jsem nebrecel smichy u notebooku

Naposledy upravil(a) mkov dne 29. 3. 2007 11.32, celkem upraveno 2 x.
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Neni to ze hry, ale z fora.
Kdyz jsem si cetl Labiruv topic na tema prideleni novych featu, prvni co me napadlo bylo: Schvalne kdo prvni sem napise, ze chce relevel postavy na prvnim levelu.
Kdyz jsem si cetl Labiruv topic na tema prideleni novych featu, prvni co me napadlo bylo: Schvalne kdo prvni sem napise, ze chce relevel postavy na prvnim levelu.
Ja vim, neni to ode me hezky, ale … aspon nekdo nezklamalBambus píše: Account hry: Bambuscz
Postava 2: Brand Weber
Metoda:Relevel
Levely: 1 Bard

Pokud nemate co rozumneho rici, KRICTE!!!
No ja zatim asi zadnou postavu ktera za neco stala nemam vubec, takze doufam, ze do pristiho podobneho topicu uz nejakou poradnou budu moct napsat...labir píše:Jenže to byl vzor! A já jinou postavu která by za to stála nemám...Queewee píše:Kdyz to napsal i labir do vzoru...kucik píše:Schvalne kdo prvni sem napise, ze chce relevel postavy na prvnim levelu.
Barbar z hor.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě pravidelně dostává, když pročítám automatické hlášky na DM tabuli smrti. Ten a ten zabil v lokaci Druhá strana, vesnice mrtvých NPC Tělo bez duše. Aura stržena o tolik a tolik... A za chvíli další stejná hláška. Dotyční si zřejmě OOC vybíjejí zlost při smrti své "nabušené" postavy a ani netuší jak si drasticky ztěžují cestu nahoru až si ji mohou znemožnit docela. Protože co by se obtěžovali přečíst alespoň to co dostane postava, nedej bohové pravidla nebo základy na fóru. Je to skvělý filtr typu hráče. 

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
labir píše:Mě pravidelně dostává, když pročítám automatické hlášky na DM tabuli smrti. Ten a ten zabil v lokaci Druhá strana, vesnice mrtvých NPC Tělo bez duše. Aura stržena o tolik a tolik... A za chvíli další stejná hláška. Dotyční si zřejmě OOC vybíjejí zlost při smrti své "nabušené" postavy a ani netuší jak si drasticky ztěžují cestu nahoru až si ji mohou znemožnit docela. Protože co by se obtěžovali přečíst alespoň to co dostane postava, nedej bohové pravidla nebo základy na fóru. Je to skvělý filtr typu hráče.

-
- Kontaktovat uživatele:
Máš jeden nesmazatelný bod odemnelabir píše:Mě pravidelně dostává, když pročítám automatické hlášky na DM tabuli smrti. Ten a ten zabil v lokaci Druhá strana, vesnice mrtvých NPC Tělo bez duše. Aura stržena o tolik a tolik... A za chvíli další stejná hláška. Dotyční si zřejmě OOC vybíjejí zlost při smrti své "nabušené" postavy a ani netuší jak si drasticky ztěžují cestu nahoru až si ji mohou znemožnit docela. Protože co by se obtěžovali přečíst alespoň to co dostane postava, nedej bohové pravidla nebo základy na fóru. Je to skvělý filtr typu hráče.

Kdyby ti hráči věděli co se děje s jejich aurou a o co hůř jak ji znova vrátit do původního stavu, kam musej, co musej.Arto píše:Na druhé straně se pomalu odehrává nejvíce vražd na desce...