zdravenie
Moderátor: Dungeon Master
zdravenie
A voiceset...
Prosim, ak sa vam tazi pozdravit normalne, radsej ani nezdravte, mna vzdy to: "Yes, hello there..." vytaca uplne do nepricetnosti...:)
Mozno je situacia, kde sa to hodi, ale nezda sa mi.
Najhorsie je to v situacii, kde sa postava ako obvykle ponahla sprintom, prehrmi okolo a jedine co po nej zostane je ten pozdrav z voicesetu...:)
Proste, radsej snad nezdravte vobec, alebo sa zamyslite nad tym, ako bude postava reagovat na neznameho chodca pred sebou...
S tym suvisi pouzivanie voicesetu, vela ich je skvelych a dodava charakteru postavy, ale prosim s mierou, obcas sa vyskytnu postavy od ktorych nic ine ani nepocut.
Samozrejme, moj nazor nie je smerodatny, ak ma niekto iny nazor, rad ho predebatujem...
Prosim, ak sa vam tazi pozdravit normalne, radsej ani nezdravte, mna vzdy to: "Yes, hello there..." vytaca uplne do nepricetnosti...:)
Mozno je situacia, kde sa to hodi, ale nezda sa mi.
Najhorsie je to v situacii, kde sa postava ako obvykle ponahla sprintom, prehrmi okolo a jedine co po nej zostane je ten pozdrav z voicesetu...:)
Proste, radsej snad nezdravte vobec, alebo sa zamyslite nad tym, ako bude postava reagovat na neznameho chodca pred sebou...
S tym suvisi pouzivanie voicesetu, vela ich je skvelych a dodava charakteru postavy, ale prosim s mierou, obcas sa vyskytnu postavy od ktorych nic ine ani nepocut.
Samozrejme, moj nazor nie je smerodatny, ak ma niekto iny nazor, rad ho predebatujem...
Taky by mě zajimalo proč když moji postavu pozdravite a ona vas ne tak ji hned považujete za drzou? Ona vas NEZNA, proč by vas zdravila. To samé se jmény "Well, friend, hello there" - nasledovano - Jak se jmenuješ?
Sil se dycky pta, co mate za nemoc.….

Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
JUNGLE MASSIVE!
to je syndrom tzv. totalniho pratelstvi.IxTremist píše:Taky by mě zajimalo proč když moji postavu pozdravite a ona vas ne tak ji hned považujete za drzou? Ona vas NEZNA, proč by vas zdravila. To samé se jmény "Well, friend, hello there" - nasledovano - Jak se jmenuješ?Sil se dycky pta, co mate za nemoc.….
Voicesety se hodi, kdyz druhy hrac neodpovida, protoze treba ma minimalizovany zrovna NWN, timhle upozornite, ze tam jste. Ale jinak je taky nepouzivam, a zdraveni pres voicesety hodne nemusim.
ale presto mi osloveni "priteli" zas nepripada tak familierni, abych to povazovat za tak vystredni. ("Poslouchejte, priteli, jak se vlastne jmenujete?")
Hmm aha, a ja jsem si do ted myslel, ze nejlepsi je, kdyz trpaslikovi rekne elf pri pozdravu neco o smradlavych vousech a odplivne siJezura píše:Nejlíp uděláte, když třeba jako člověk pozdravíte trpaslíka v Hag Hargolu a použijete slovo "přítel". V lepším případě schytáte jednu od trpaslíka a druhou o zem. V horším případě trpaslík použije sekeru