zdravenie

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Rahwin

zdravenie

Příspěvek od Rahwin »

A voiceset...
Prosim, ak sa vam tazi pozdravit normalne, radsej ani nezdravte, mna vzdy to: "Yes, hello there..." vytaca uplne do nepricetnosti...:)
Mozno je situacia, kde sa to hodi, ale nezda sa mi.
Najhorsie je to v situacii, kde sa postava ako obvykle ponahla sprintom, prehrmi okolo a jedine co po nej zostane je ten pozdrav z voicesetu...:)
Proste, radsej snad nezdravte vobec, alebo sa zamyslite nad tym, ako bude postava reagovat na neznameho chodca pred sebou...
S tym suvisi pouzivanie voicesetu, vela ich je skvelych a dodava charakteru postavy, ale prosim s mierou, obcas sa vyskytnu postavy od ktorych nic ine ani nepocut.
Samozrejme, moj nazor nie je smerodatny, ak ma niekto iny nazor, rad ho predebatujem...
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

Taky by mě zajimalo proč když moji postavu pozdravite a ona vas ne tak ji hned považujete za drzou? Ona vas NEZNA, proč by vas zdravila. To samé se jmény "Well, friend, hello there" - nasledovano - Jak se jmenuješ? :newconfus: Sil se dycky pta, co mate za nemoc.….
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

IxTremist píše:Taky by mě zajimalo proč když moji postavu pozdravite a ona vas ne tak ji hned považujete za drzou? Ona vas NEZNA, proč by vas zdravila. To samé se jmény "Well, friend, hello there" - nasledovano - Jak se jmenuješ? :newconfus: Sil se dycky pta, co mate za nemoc.….
to je syndrom tzv. totalniho pratelstvi.

Voicesety se hodi, kdyz druhy hrac neodpovida, protoze treba ma minimalizovany zrovna NWN, timhle upozornite, ze tam jste. Ale jinak je taky nepouzivam, a zdraveni pres voicesety hodne nemusim.

ale presto mi osloveni "priteli" zas nepripada tak familierni, abych to povazovat za tak vystredni. ("Poslouchejte, priteli, jak se vlastne jmenujete?")
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

Alcatraz píše:"Poslouchejte, priteli, jak se vlastne jmenujete?"
Vodkdy sem tvuj přitel? Di si po svejch a neotravuj *ležérně si čistí jablko o rukáv*
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Nejlíp uděláte, když třeba jako člověk pozdravíte trpaslíka v Hag Hargolu a použijete slovo "přítel". V lepším případě schytáte jednu od trpaslíka a druhou o zem. V horším případě trpaslík použije sekeru :biggrin:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

klidně to zkuste i na ostrově :evillaugh:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Jezura píše:Nejlíp uděláte, když třeba jako člověk pozdravíte trpaslíka v Hag Hargolu a použijete slovo "přítel". V lepším případě schytáte jednu od trpaslíka a druhou o zem. V horším případě trpaslík použije sekeru :biggrin:
Hmm aha, a ja jsem si do ted myslel, ze nejlepsi je, kdyz trpaslikovi rekne elf pri pozdravu neco o smradlavych vousech a odplivne si :biggrin: :megalol: :bigwink:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

elf ? elfka !!
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

A odplivne si do těch vousů.… :megalol:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jezura

Příspěvek od Jezura »

cybermisa píše:Hmm aha, a ja jsem si do ted myslel, ze nejlepsi je, kdyz trpaslikovi rekne elf pri pozdravu neco o smradlavych vousech a odplivne si :biggrin: :megalol: :bigwink:
Elf obvykle nemusí vůbec promluvit :shades:
Zamčeno