Migrena …
Moderátor: Dungeon Master
Migrena …
Moji postavu zacala bolet hlava, dostala postihy na INT a WIS, knez co byl se mnou zkousel kde co a nic nepomohlo. Sli jsme do chramu a cestou mi to napsalo, ze jsem omdlel. Jenze vsechno se tvari, jako by postava umrela.
Jaky je rozdil mezi mdlobou a smrti? Neni trochu divny umrit na bolest hlavy pred chramem bohyne lecitelky navic, kdyz je tam se mnou knez? Mel jsem plne zdravi a najednou mrtvy … nechapu …
Jaky je rozdil mezi mdlobou a smrti? Neni trochu divny umrit na bolest hlavy pred chramem bohyne lecitelky navic, kdyz je tam se mnou knez? Mel jsem plne zdravi a najednou mrtvy … nechapu …
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten knez jsem byl ja a zkousel jsem lecit a kouzlo proti nemoci tez nezbralo, kdyz byl jeste zdravej.
Jen dodam , ze na neco podobneho uz jedna postava umrela. Je to fakt divne kouzla neucinkuji a postavy padaji s plnym zdravim rovnou do smrti …
Jen dodam , ze na neco podobneho uz jedna postava umrela. Je to fakt divne kouzla neucinkuji a postavy padaji s plnym zdravim rovnou do smrti …

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
mě se stalo to samé, zasáhl mě stín v kryptě a pak sem měl sníženou sílu, a chvílemi i moudrost s inteligencí, hlásilo to bolesti hlavy, občas ubralo 3 životy, než sem se doplazil do chrámu, napsalo to že sem omdlel, ale přitom mě to zabilo
Že by to bylo opravdu v pořádku a tak zákeřné? Jako RP by to docela i sedělo (negativní energie je sfinstvo), ale je to velmi vysoká obtížnost...
Že by to bylo opravdu v pořádku a tak zákeřné? Jako RP by to docela i sedělo (negativní energie je sfinstvo), ale je to velmi vysoká obtížnost...
Mne se toto stalo taky, akorat jsem si myslel, ze to tak byt ma...Labir píše:Takže chyba byla identifikována a v další verzi bude opravena. Kdo šel nemocí do kolen měl smůlu - zabilo ho to.
Edit: dvakrat

Naposledy upravil(a) Lord Xeen dne 8. 3. 2006 12.38, celkem upraveno 1 x.
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd