Trpasličí vousy

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Drog

Trpasličí vousy

Příspěvek od Drog »

Zdravi vas jeden milovnik trpasliku:) chtel bych vas o něco požadat ale nevim jestli to pujde..Mno tak jak uz s predesleho textu vyplyva hraju za trpoše ale s těch ksichtiku co hra nabizi nevypada žadny jak trpaslik a to mně mrzí všichni maji kratke vousy někteří knirky někteří jen bradky... Ale jak sem se tak prochazel po trpasličim měste tak sem si všiml že ty vaše npcečka maji pěkne dlouhe někteří i s culikem vousy tak bych vas chtěl požadat jestli by mi nešla zmněnit hlavička:) pač trpoš bez vousu je jak chlap bez pta**…. Doufam že to jde hodně byste mně potěšili:)
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Obecně platí, že NPC mají mnohem větší výběr hlav nežli mají na výběr hráči. Lze to obejít. Buď si v toolsetu vybereš hlavu trpaslíka jaká by se ti líbila a její číslo mi pošleš spolu s názvem postavy, tvého účtu a já ti ji změním (ted už je na to pomalu nějaký ten čas k dispozici). Nebo si můžeš rozbalit všechny CEP hlavy do adresáře override a tím si je zpřístupnit. Ovšem "zasviněný" override může způsobovat pády klienta, nestabilitu, nekompatibilitu (např. znemožnění level-up) atd...
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

Labir píše:Ovšem "zasviněný" override může způsobovat pády klienta, nestabilitu, nekompatibilitu (např. znemožnění level-up) atd...
Mega problem je že NWN si většinou neda 2+2 dohromady a hlavu ti ani nezobrazi, pokud je byt třeba cepova. Photter stim ma zkušenosti, moh by ti poradit.

Druhej problem je že zasviněnej override zpomaluje loady a celou hru + děla mega problem u SDček a Zlodeju, pokud se objevi v boji vedle vas a zautoči na 50% se sekne celý NWN.
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Drogu, pokud s tím budeš potřebovat pomoc, napiš sem nebo mne zkus chytit na icq 161-362-146 (ale až nejdřív o víkendu).

Trpaslík trpaslíkovi.
Drog

Příspěvek od Drog »

Diky uz sem to vyresil:)….Na strankach GameParku je ke stazeni rozsireny HAK 4.1 ve kterem ty obličeje sou:)….Je tam,hlava Pirata s paskou pres oci a dlouhymi vlasy,Plno novych ksichtiku,i gnomskych ale hlavne trpaslici tam maj pekne vousace na vyber:)
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Jenom, aby to potom videli ostatni...
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

pokud je to CEPová palice, uviděj ji všichni, pokud je to custom palice, uviděj ostatní nejspíš bezhlavou postavu
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Fantalas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fantalas »

Jo a v takovým případě by se šiklo jí hodin někam sem na forum. Pamatuju jak jsem chvíli viděl photterovu postavu bez hlavy a fakt neni co závidět. :bleh:
When I laugh it's tears I hide and when I cry it's joy inside.
Zamčeno