Také děkuji..LDamian píše:Chtěl bych poděkovat Artovi za události na lodi. Potom samozřejmě Sáře, Taldovi a Vinovi za celou hru.
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky jedné nejmenované postavě, co dostala natolik špatný nápad, až umluvila všechny pacifisty okolo jej uskutečnit.
Dále díky jednomu chlapíkovi s klackem, který se objevil právě včas, aby posbíral ohlodané kostičky alespoň některých z nás.
Dále díky jednomu chlapíkovi s klackem, který se objevil právě včas, aby posbíral ohlodané kostičky alespoň některých z nás.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Ten ples byl úžasný, moc pěkná práce, jen tak dál. 
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
Take se pripojim k dekovani.
Rozhodne to byla velmi unikatni a nezapomenutelna akce. Chtel bych timto podekovat Sele a Elenis za vybornou organizaci ze strany PC a samozrejme smekam klobouk pred Psancem, ktery tam byl podle me vetsinu casu jako jediny DM a zvladal to po celou dobu naprosto vytecne.
Doufam, ze se ohnostroj na zaver libil. Ja osobne mam bohuzel uz starsi comp, takze jsem z nej mel takovou mensi slide show
Celkovy dojem: proste dokonaly opravdovy ples se vsim vsudy
Rozhodne to byla velmi unikatni a nezapomenutelna akce. Chtel bych timto podekovat Sele a Elenis za vybornou organizaci ze strany PC a samozrejme smekam klobouk pred Psancem, ktery tam byl podle me vetsinu casu jako jediny DM a zvladal to po celou dobu naprosto vytecne.
Doufam, ze se ohnostroj na zaver libil. Ja osobne mam bohuzel uz starsi comp, takze jsem z nej mel takovou mensi slide show
Celkovy dojem: proste dokonaly opravdovy ples se vsim vsudy
Nezbývá mi než přitakat.skvělý ples,dokonale využitý rozvržený program aby se nikdo ani na okamžik nenudil,vynikající práce DM a WB,výborní hráči,skvělý ohnostroj,dobré jídlo a pití,skvělá organizační stránka.…..a další superlativy...
...jen je škoda,že mě neustále vopruzovali rodiče,takže jsem musel vynechat představení králi a tombolu...jinak naprosto všechno skvělé...*tleská* 
-
labir
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem rád že se ples líbil.
Taky bych chtěl poděkovat, zejména Psancovi že to všechno zvládnul i ten šílený plán co, jak , kdy kde, kdo, proč a to i přes to že měl bolesti hlavy. Úžasný výkon!
A pak bych chtěl poděkovat i hráčům, protože jsem měl docela strach, aby se to nezvrtlo, ale dokázali jste mě hodně mile překvapit.
Žádné zvrtnutí se nekonalo a přitom neplánovaných akcí bylo tak akorát - nějaké byly, ale nestala se z toho přehlídka trapasů. A tak celek působil velmi, velmi realistickým dojmem.
Nakonec se zvládlo všechno, od omdlení elfa při představování králi, přes zmatenou půlčici co vběhla doprostřed ceremoniálu, přes nevolnost jedné elfky až po opilého velvyslance co měl za pár hodin audienci u krále...
Bylo to prostě super! Díky. Sela spí jak zabitá vyčerpáním, ale štastná.
Taky bych chtěl poděkovat, zejména Psancovi že to všechno zvládnul i ten šílený plán co, jak , kdy kde, kdo, proč a to i přes to že měl bolesti hlavy. Úžasný výkon!
A pak bych chtěl poděkovat i hráčům, protože jsem měl docela strach, aby se to nezvrtlo, ale dokázali jste mě hodně mile překvapit.
Nakonec se zvládlo všechno, od omdlení elfa při představování králi, přes zmatenou půlčici co vběhla doprostřed ceremoniálu, přes nevolnost jedné elfky až po opilého velvyslance co měl za pár hodin audienci u krále...
Bylo to prostě super! Díky. Sela spí jak zabitá vyčerpáním, ale štastná.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Samozřejmě také moc děkuji, ples byl fajn a vydržel jsem tam podstatně déle, než bych vydržel na plese skutečném.
Jinak myslím, že všichni hráli moc pěkně, ale vidět jak je hraná Ásar, to byl pro mně zážitek. Mám pro podobné postavy slabost a když vidím nějakou takhle pěkně hranou, hned mám chuť založit si nějakého stylového parchanta.
Jinak myslím, že všichni hráli moc pěkně, ale vidět jak je hraná Ásar, to byl pro mně zážitek. Mám pro podobné postavy slabost a když vidím nějakou takhle pěkně hranou, hned mám chuť založit si nějakého stylového parchanta.
Auriel - Chaos, tedy Svoboda musí být podřízena Řádu, tedy Pravidlům. Zlo, tedy Smrt a ničení, musí být podřízena Dobru, tedy Životu.
Sigimalanirseth - ??
Sigimalanirseth - ??
-
Pavel Urban