Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Promiň že jsem včera skončil, ale ráno vstávám v půl čtvrtý. Byl jsem skoro mimo, a Aini ….cybermisa píše:Ja bych chtel podekovat vsem, kteri se v posledni dobe setkali s Daemianem a pomohli mu celou tu zavaznou situaci vyresit. Velky dik tedy patri Kat, protoze ty vecery ted nemely chybu, a taky Aini a Jachovi - no vy vsak vite za co![]()
To nic
Najdeme se zítra, když budeš mít čas.
Já chci poděkovat za Nif všem, kteří jí pomáhají i těm ostatním, kteří zpestřují hru, hlavně jednomu *mrkne na muže v červeném*
Ps.: Opravdu jsme pochpili

Já chci poděkovat za Nif všem, kteří jí pomáhají i těm ostatním, kteří zpestřují hru, hlavně jednomu *mrkne na muže v červeném*

Ps.: Opravdu jsme pochpili

Naposledy upravil(a) Nifredil dne 10. 6. 2007 23.46, celkem upraveno 1 x.
Chci poděkovat Artovi za, ehm, shovívavost v určitých chvílích poblíž jistých vodopádů. Ne, noci opravdu nejsou bezpečné. Myslím, že jsme pochopili.
Poděkování všem svým společníkům předpokládejte implicitně.
BTW: Můžu poprosit o to nachlazení? Nějak mi zmizelo a pak nebylo moc času to řešit.
Poděkování všem svým společníkům předpokládejte implicitně.
BTW: Můžu poprosit o to nachlazení? Nějak mi zmizelo a pak nebylo moc času to řešit.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Musím poděkovat DM ku, co na "nás" včera odpoledne, konkrétně na mě poslalo velmi nestandartní příšeru (a bez popisku
). Takhle jsem se už dlouho nerosil, jak popsat, když bylo "po všem" jedné elfce, že "to" mělo "pterodaktylí" křídla. Marně jsem se probíral pamětí, které známé zvíře na EQ tyto křídla má...jedna z nejtěžších IC krizí, hihi

Chtěla bych poděkovat Elian za moc pěknou odvetnou výpravu na hadice
za trpělivost a následnou pomoc
Super byla i následná výprava společně s Eli a Tonnym
I když konec byl malinko drsnější
No, mohli jsme to čekat
Tímto díky moc Tonny, žes to nakonec všechno zvládl, i když jsi toho měl asi plné ruce
Doufám, že to neodnesli tvoje záda
Rina

Super byla i následná výprava společně s Eli a Tonnym

Rina
Rina
Donie
Donie

a nakonec Jakubovy za to že on vydržel poslouchát opilecké žvásty

PODPIS
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem už na horších akcích a zažil mnohem horší situace..že si to vynahradíme? jasnýýýdarmian píše:No, já... Naklenarovi.…
PS: ser na account (kterej komolíš) a radši napiš Largo to se píše snadno (aspoň myslím)

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar