Nastenka a postovni vzkazy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Nastenka a postovni vzkazy
Šlo by prosím výhledově doplnit nástěnku i o IC datum, kdy byl vzkaz vyvěšen? Nebo něco podobného alespoň u soukromé pošty (doplnit název vzkazu při doručení?). Když se lognu po delší době (stačí i tři dny), tak už nezjistím aktuálnost. U nástěnek stačí to, že si některé nástěnky (za mořem) přečtu až po několika týdnech.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Někteří tam nejen stojí, ale těžko můžou vědět, jestli vzkaz "Sháním soudek piva, ozvěte se na …" stále platí nebo ne. Já takové vzkazy, které by mohly mást většinou sundám, když už nejsou aktuální.cybermisa píše:Za to je placeny nastenkar ne? Kdyz uz tam teda cele dny stoji
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
abysme zase neodbíhali od tématu. U pošty je to pro mě důležitější, ale i na nástěnku kouknu po delší době a sundávání vzkazů mi nepřijde jako řešení (taky je neproveditelné). Osobně si prostě často řeknu, že bych rád věděl, jestli je vzkaz starý den nebo týden.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Používta herní datum nebo ohvězdičkované reálné datum?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
Mě se ten nápad líbí. I když Din nemá o datumu představu a tak to tam asi psát nebude. Ale on na nástěnku zas až tolik nepíše.
Jinak je to přece v zájmu vystavovatele, aby datum uvedl, zvlášť když na něm záleží. Divím se, že jsem ho tam ještě neviděl.
Jinak je to přece v zájmu vystavovatele, aby datum uvedl, zvlášť když na něm záleží. Divím se, že jsem ho tam ještě neviděl.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Din představu nemá, ale ten děda u nástěnky by mohl mít, když je to vzdělaný písař.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
-
- Kontaktovat uživatele:
Ehh .. on datum přece uvádět nemusí. Nemůže vědět jestli to chceš s datumem nebo ne.Nalk píše:Din představu nemá, ale ten děda u nástěnky by mohl mít, když je to vzdělaný písař.
Obětovat třeba jen pět znaků na datum je lehčí, než pořád na všechno dělat systém.
Vlastně je to i výhodnější. Pak zbívá čas na jiné věci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Datum u zpráv není uvedeno schválně z důvodu větších možností. Kdo datum z nejrůznějších důvodů nechce, ten jej neuvede. Kdo jej uvést chce, ten jej uvede. Kdo na to zapomene nebo mu to nedojde, ten má smůlu.
Datum ve vzkazu se uchovává i teď, ale skrytě pouze pro potřeby DM, ti jej na vyžádání vidí. Měnit se nebude.
Datum ve vzkazu se uchovává i teď, ale skrytě pouze pro potřeby DM, ti jej na vyžádání vidí. Měnit se nebude.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.