Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Ja take dekuji za moc peknou hru, v posledni dobe je na EQ radost hratPavel Urban píše:Chtěl bych poděkovat všem hráčům (a za Dina jejich postavám) za poslední dva dny a DMovi za skvělou zábavu a NPC. Hlavně pak chci vyzdvihnout Nif za její pomoc, podporu a přátelství a Daemiena za včerejší velmi poučný "dýchánek".

Timto bych chtel podekovat i vsem, co s Daemianem v posledni dobe hrali nevyjimaje DM. Ted budu muset zase na par dni zmizet, tak nejak az ted mi vlastne zacnou poradne prazdniny.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní den... teda, jak tak koukám na hodiny, tak včerejší den ;) ...začal docela nudně. Až jsem nadával, jak stojím v hostinci se svou Areenou a můžu obsluhovat tak maximálně sebe.
Říká se:
"Nic si nepřejme - mohlo by se nám to splnit."
Já jsem tuto radu neposlechl. Chtěl jsem nějaké vzrůšo, zábavu, chtěl jsem zkrátka drsnou královskou jízdu podle mého gusta. A tu jsem dostal.
Byla to skutečně jízda. Díky tomu, jak rád se vžívám do svých postav a jak mám obzvlášť Areenu vymazlenou, jsem těch dnešních 7 hodin byl asi tisíckrát úplně hotovej, několikrát podělanej, jednou jsem si říkal, že snad brečím i doopravdy, no celkově i mnou, jakožto hráčem, zmítali tak husté emoce, že jsem ve výsledku nyní absolutně nadšený.
Bylo to skvělé.
A já tedy děkuji hráčům všech postav, úplně všech postav, které se včera mihly Areeně přes cestu. Ať už to byla banda s dveřma, gang s prokletým chlápkem, niggas číhající na zlouna, romantické drama s Rathgarem či horor/thiller s hráčem anurinem - všem vám děkuji.
Proč?
Protože vy všichni jste přispěli k tomu skvělému pocitu, který teď mám, a k tomu, že EQ jen tak neopustím.
Děkuji vám.
x)
Říká se:
"Nic si nepřejme - mohlo by se nám to splnit."
Já jsem tuto radu neposlechl. Chtěl jsem nějaké vzrůšo, zábavu, chtěl jsem zkrátka drsnou královskou jízdu podle mého gusta. A tu jsem dostal.
Byla to skutečně jízda. Díky tomu, jak rád se vžívám do svých postav a jak mám obzvlášť Areenu vymazlenou, jsem těch dnešních 7 hodin byl asi tisíckrát úplně hotovej, několikrát podělanej, jednou jsem si říkal, že snad brečím i doopravdy, no celkově i mnou, jakožto hráčem, zmítali tak husté emoce, že jsem ve výsledku nyní absolutně nadšený.
Bylo to skvělé.
A já tedy děkuji hráčům všech postav, úplně všech postav, které se včera mihly Areeně přes cestu. Ať už to byla banda s dveřma, gang s prokletým chlápkem, niggas číhající na zlouna, romantické drama s Rathgarem či horor/thiller s hráčem anurinem - všem vám děkuji.
Proč?
Protože vy všichni jste přispěli k tomu skvělému pocitu, který teď mám, a k tomu, že EQ jen tak neopustím.
Děkuji vám.
x)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak, chtěl bych poděkovat všem se kterýma sem si posledních pár dní zahrál, hlavně pak Ikkieho a Psina, ať už byla výprava, nebo nějakej Psinův autoquest, nebo sme enom tak seděli v hospodě popř. kdekoli jinde...prostě je to super
dík, že ste pořád na EQ...
P.S. hráčce Riny...se omlouvám eště jednou za ten incident v jeskyni
už se to nestane

P.S. hráčce Riny...se omlouvám eště jednou za ten incident v jeskyni

-
- Kontaktovat uživatele:
Moc bych chtěla poděkovat nové DS Ayumi (doufám, že typuji správně a neděkuji někomu jinému
) za skvělý quest. Moc jsem si ho užila a těším se na pokračování. a díky i zůčastněným druidům (i nedruidům:). Nyařiny myšlenkový závity se úplně zavařily, tak doufám že na to aspoň přišla se skřítkem správně 

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
S poděkováním se připojuji k Winonne + bych chtěl poděkovat i za předchozí část tohoto questu, která se odehrála odpoledne (i když výprava nedopadla zrovna nejlíp
) 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Take bych se chtel pripojit k podekovani Ayumi
Dnešní dobrodružství bylo moc povedene i na to predchozi ktery se mi pekne povedlo zvorat.
Skvele jsem si zahral!
Bylo to fajn!Uz se tesim na dalsi pokracovani!
Bylo super si pokecat se vsemi npc u kterych jsem byl!Hlavne za posezeni s Mardem to nemelo chybu! 

Perido Kapsička
Raldo Lísteček
Raldo Lísteček
- Uradin
- Kontaktovat uživatele:
díky všem co se mnou strávily včerejší a dnešní chvilky doufam že jste se hodně pobavili
PS:byl bych vděčný pro nějaké návrhy přes PM ohledně toho Questíku vymyšlel sem ho z minuty na minutu tak teď mám prázdnou kebuli
PS:byl bych vděčný pro nějaké návrhy přes PM ohledně toho Questíku vymyšlel sem ho z minuty na minutu tak teď mám prázdnou kebuli

IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
- Uradin
- Kontaktovat uživatele:
tímto bych chtěl poděkovat všem učastněným dnešního questu dlouho jsem na něm dělal přetvařel ho a upravoval hodně mi s nim pomohla Nifredil a taky proto je mi líto že dnes nebyla u jeho ukončení
taky moc děkuji Piti že muj quest převzala
(ikdyž to bylo nečekané
) a grandiozně ho zakončila. Průběžně během questu sem měl nervy v kýblu a nevěděl sem si rady
ale při tom sem se božsky bavil a doufam že se při tom bavili i ostatní.Hodně těším na další questy u kterých budu mít tu čest zučastnit se a doufam že zas vymyslím nějakej fajnej Quest u ktereho se všichni budou bavit
PS: will měl blízko k sebevraždě z náporu těch dvou kteří určitě ví že to byli oni ale perfektně to hráli.
PS2:doufám že někdy si zasloužím to očem sme u konce mluvili piti.

PS: will měl blízko k sebevraždě z náporu těch dvou kteří určitě ví že to byli oni ale perfektně to hráli.

PS2:doufám že někdy si zasloužím to očem sme u konce mluvili piti.
IM BACK
- Uradin
- Kontaktovat uživatele:
další poděkováni patří specialně 3dušíčkám ktere patří mezi mé oblíbene
Sáře,Melis,bargudovi
doufam že jste se všichni hodně nasmáli a pokusím se aby will takový byl častěji

doufam že jste se všichni hodně nasmáli a pokusím se aby will takový byl častěji
IM BACK
Já bych chtěl poděkovat všem co makaj/makali za posledních 12-16 měsíců na Equilibrii a její desce, páč to co ste za tu dobu udělali je dobra velmi dobrá práce.
po velmi dlouhé době jsem tu zase začal hrát - za co jiného než trpoše
, bohužel jsem nějak zapoměl můj starý nick "foignar" a celá postava nějak zmizela ale to je jendo, jestli je tu někdo kdo by si na mého trpoše vzpoměl a chtěl by se (zatim) pustit do kutaní (vy víte asi kde) tak si mě tam najděte
, sice jiný trpoš tak i jiný příběh ale povaha zustává 
po velmi dlouhé době jsem tu zase začal hrát - za co jiného než trpoše

reakce pod Magnumikem ;)
Mohu se zcela podepsat pod poděkování. Mít v reálu to samé, co ve hře (otřásal se mi v té chvíli díky českému klimatu celej barák) je naprostá bomba. Tohle zpestření hry mě naprosto utvrdilo v tom, že prostě hrát budu a budu a budu (ač teda teď budu v Berlině čtyři dny, budu mít asi absťák:)
ALE... krom toho dneška. Od doby, co je nová DS ve hře je to prostě... *culí se a dělá JŮ*. Změny na EQ jsou očividné, EQ jednoduše ožila. NPC jsou živé, svět je živý. Nemohu si to víc než vynachválit a už teď se přihlašuji a koukám, jestli je ve hře, protože když je, dycky to bude stát za to. Ať už se ZROVNA MĚ věnovat bude nebo ne, protože někde na Desce se prostě něco děje a už jen to vědomí člověka na EQ tahne :) Určitě se najde nějakej totální idiot, který ti zkazí náladu a DSovství ti zhnusí. Nenech se zahnat! Právě za touhle porážkou je to nádherné vítězství pocitu z dobře vytvořené hry a právě ta hra mezi hráči, kteří se snaží a CHTĚJÍ se bavit (a já od doby, co tu je DS popsal pět stránek příběhy, chachá;). Přeju ti hodně štěstí a jsem VÁŽNĚ RÁD, že jsi na EQ.
A věř, že takovejdle superlativ nepíšu jen tak někdy
Mohu se zcela podepsat pod poděkování. Mít v reálu to samé, co ve hře (otřásal se mi v té chvíli díky českému klimatu celej barák) je naprostá bomba. Tohle zpestření hry mě naprosto utvrdilo v tom, že prostě hrát budu a budu a budu (ač teda teď budu v Berlině čtyři dny, budu mít asi absťák:)
ALE... krom toho dneška. Od doby, co je nová DS ve hře je to prostě... *culí se a dělá JŮ*. Změny na EQ jsou očividné, EQ jednoduše ožila. NPC jsou živé, svět je živý. Nemohu si to víc než vynachválit a už teď se přihlašuji a koukám, jestli je ve hře, protože když je, dycky to bude stát za to. Ať už se ZROVNA MĚ věnovat bude nebo ne, protože někde na Desce se prostě něco děje a už jen to vědomí člověka na EQ tahne :) Určitě se najde nějakej totální idiot, který ti zkazí náladu a DSovství ti zhnusí. Nenech se zahnat! Právě za touhle porážkou je to nádherné vítězství pocitu z dobře vytvořené hry a právě ta hra mezi hráči, kteří se snaží a CHTĚJÍ se bavit (a já od doby, co tu je DS popsal pět stránek příběhy, chachá;). Přeju ti hodně štěstí a jsem VÁŽNĚ RÁD, že jsi na EQ.

A věř, že takovejdle superlativ nepíšu jen tak někdy

"Inu, rád bych..." Zachariash
a Jiperius:
Však ono se ne nadarmo říká "nové koště dobře mete",
obzvlášť když má ještě dovolenou a tím spoustu času si s vámi hrát. Neboj se, až bude po dovolené nebo velký nápor v práci, neuvidíte mne na EQ pořád, leda tak ve snu.
Přesto mnohé díky za tak obsáhlou pochavlu, zrovna včera jsem měla pěkně zkaženou náladu, protože byl snad černý pátek nebo co, pořád někde někdo umíral...
Ráda bych poděkovala psancovi, který mě tak trochu s tím jeho DSkováním naočkoval, když se ještě aktivně ukazoval ve hře a taky Labirovi, že se mne tak neočekávaně ujal a ukázal mi snad všechny potřebné čudlíčky a vymoženosti, které EQ má. A Artovi taky, protože když jsem začala hrát na EQ, byl to po pár dnech první hráč, který dostal za skvělou hru "DS"
Takže motivace tu je a nemalá (snad) i pro vás ostatní. Ale říkám rovnou, dokud to jde, užívejte si i třeba nových postaviček. Mě už tyhle možnosti všechny vypršely a nepřinášejí mi žádné potěšení, takže jsem ráda, že tu mám šanci zůstat a bavit se už trochu jinak...přesto pořád s vámi

Však ono se ne nadarmo říká "nové koště dobře mete",

obzvlášť když má ještě dovolenou a tím spoustu času si s vámi hrát. Neboj se, až bude po dovolené nebo velký nápor v práci, neuvidíte mne na EQ pořád, leda tak ve snu.
Přesto mnohé díky za tak obsáhlou pochavlu, zrovna včera jsem měla pěkně zkaženou náladu, protože byl snad černý pátek nebo co, pořád někde někdo umíral...
Ráda bych poděkovala psancovi, který mě tak trochu s tím jeho DSkováním naočkoval, když se ještě aktivně ukazoval ve hře a taky Labirovi, že se mne tak neočekávaně ujal a ukázal mi snad všechny potřebné čudlíčky a vymoženosti, které EQ má. A Artovi taky, protože když jsem začala hrát na EQ, byl to po pár dnech první hráč, který dostal za skvělou hru "DS"