Hrací karty

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Swordfish
Kontaktovat uživatele:

Hrací karty

Příspěvek od Swordfish »

Zdravíčko, mám dotaz. Nedávno jsem u vetešníka narazil na balíček hracích karet. Nekupto, za 800 zlaťáků.. říkal jsem si, bude sranda. Po koupi jsem ale zjistil, že nejenom nemají karty žádné viditelné využití, ale nejdou ani vybavit do ruky (jako to mají kupříkladu kostlivci-karbaníci na druhé straně). Jde tedy o bug, což nepředpokládám, nebo mi jenom něco ušlo? :crazy:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

To není bug, to tak má fungovat (teda "nefungovat") je to RP předmět.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Swordfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swordfish »

To není bug, to tak má fungovat (teda "nefungovat") je to RP předmět.
Aaaha, takže jinými slovy je to v praxi nepoužitelné... a to ani jako předmět do ruky? Nešlo by to udělat aspoň takhle? - možná trochu všetečná otázka
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Tyjo já dycky měl za to, že na karty neni model do ruky. Takže karty byly předmět v invu, žezlo emocí a ** …

Ale ty kostlivci je fakt maj v rukou?
Swordfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swordfish »

ee :no: nemaj, se mi asi zdalo... ale rozhodne by to nebylo od veci - udelat model do ruky a pak by se dal hrat blackjack, dvacetistennou kostkou :bleh:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Swordfish píše:ee :no: nemaj, se mi asi zdalo... ale rozhodne by to nebylo od veci - udelat model do ruky a pak by se dal hrat blackjack, dvacetistennou kostkou :bleh:
Njn... ale spousta věcí právě modely nemá a asi je ani nikdo neudělá... tak zbydou jen ty hvězdičky... ale co už, to se nějak poddá :)
Odpovědět