Portréty postav
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Edit: odstraněno
Naposledy upravil(a) Rysan dne 11. 10. 2007 10.57, celkem upraveno 2 x.
"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Portret
Murick Waynolt
http://h1.ripway.com/Lin-nwn/MurickWaynolt.rar
http://h1.ripway.com/Lin-nwn/MurickWaynolt.rar
//Labire, prosím přesměruj portrety@equilibrie.cz na někoho jiného. Vzhledem k tomu, že jsi mi sebral práva k ftp, nemůžu sem další portréty dávat.
// Chtěl bych poprosit hráče, aby v případě že používají nestandardní portrét jej uvedli zde spolu s přesným jménem jejich postavy (jde to pak najít přímo). Momentálně mám při logování polovinu lidí bez portrétu. Nebo snad něco uniká mě?
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš takový ten bílý obrázek místo portrétu?drake127 píše:// Chtěl bych poprosit hráče, aby v případě že používají nestandardní portrét jej uvedli zde spolu s přesným jménem jejich postavy (jde to pak najít přímo). Momentálně mám při logování polovinu lidí bez portrétu. Nebo snad něco uniká mě?
To bývá chyba daného obrázku. Nejspíš bude komprimovanej, nebo špatně převedenej.
Tohle také mám u pár postav.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Menší balíček protrétů
Pokud dobře počítám, v tomhle balíčku je 9 moc pěkných protrétů, které jste ještě neviděli. Ty, které mají jméno, jsou už zarezervované (a nejspíš je uvidíte pobíhat po Equilibrii); zbytek je úúúplně volný k vašemu použití.
Portrétový balíček (1,73 Mb)
(Snad je cely v poradku - pokud tam je nekde nejaka chybicka, prosim, nahlaste o.o;;;; )
Pokud dobře počítám, v tomhle balíčku je 9 moc pěkných protrétů, které jste ještě neviděli. Ty, které mají jméno, jsou už zarezervované (a nejspíš je uvidíte pobíhat po Equilibrii); zbytek je úúúplně volný k vašemu použití.
Portrétový balíček (1,73 Mb)
(Snad je cely v poradku - pokud tam je nekde nejaka chybicka, prosim, nahlaste o.o;;;; )
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
//Na nekterych platformach mohou byt problemem i nazvy obrazku. Viz viewtopic.php?p=20266#20266.Taury píše:Myslíš takový ten bílý obrázek místo portrétu?drake127 píše:// Chtěl bych poprosit hráče, aby v případě že používají nestandardní portrét jej uvedli zde spolu s přesným jménem jejich postavy (jde to pak najít přímo). Momentálně mám při logování polovinu lidí bez portrétu. Nebo snad něco uniká mě?
To bývá chyba daného obrázku. Nejspíš bude komprimovanej, nebo špatně převedenej.
Tohle také mám u pár postav.
Pokud nemate co rozumneho rici, KRICTE!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Rina
Portrét znovu upraven - omlouvám se - pro správné zobrazení nutno znovu stáhnout a nakopírovat do adresáře portraits.
Pozn.:
Neměňte jméno souborů portrétu po editaci obrázku - musí se shodovat se jménem souboru portrétu, který jste si vybrali při zakládání postavičky. Příklad: založíte postavičku s portrétem frantanovak_h.tga. Pak najdete lepší obázek na netu - pepafesak_h.tga a portrét nebude fungovat - musí se pořád jmenovat frantanovak_h.tga.
Portrét znovu upraven - omlouvám se - pro správné zobrazení nutno znovu stáhnout a nakopírovat do adresáře portraits.
Pozn.:
Neměňte jméno souborů portrétu po editaci obrázku - musí se shodovat se jménem souboru portrétu, který jste si vybrali při zakládání postavičky. Příklad: založíte postavičku s portrétem frantanovak_h.tga. Pak najdete lepší obázek na netu - pepafesak_h.tga a portrét nebude fungovat - musí se pořád jmenovat frantanovak_h.tga.
Naposledy upravil(a) psin dne 2. 10. 2007 11.05, celkem upraveno 1 x.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Dharg ,syn Goldinův - odkaz na starší příspěvek