Problémy s postavami po relevelu
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Problémy s postavami po relevelu
Chtěl bych se optat, jestli si někdo nevšiml nějakých problémů u své postavy po provedení relevelu v rozšíření?
(např. chybí vám nějaké body ve vlastnostech, skillech, chybí vám featy, nezobrazují se na vás určité modely, které předtím chodily apod...)
(např. chybí vám nějaké body ve vlastnostech, skillech, chybí vám featy, nezobrazují se na vás určité modely, které předtím chodily apod...)
-
- Kontaktovat uživatele:
No zkrátka jsem ve výsledku dopadl hůř... zbyly mi nějaké body do odborností (ehm, skilly? Nebo featy?), které jsem nemohl nikam použít, i když jsem se na hlavu postavil .)
Ale je to jen drobnost, jinak nic.
Ale je to jen drobnost, jinak nic.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
já měla stejnej problém se všema pláštěma krom připínacích - nasadila jsem je, bonusy se započítaly ale samotný plášť se na postavě nezobrazil, a to ani pro ostatní. Nicméně to nebyl důsledek (asi) relevelu, ale jistého prokletého předmětu který si kat nasadila (a jak je to možný fakt netuším, nicméně od tý doby to konec)magnumik píše:áá...málem bych zapoměl... mám neustále problém s pláštěm krásy...když si ho připnu tak ho nevidím... :/ je to u Melisimy... nevím jestli je to chyba u mě a ostatní ho vidí, nebo je to chyba celková, ale člověka to irituje...
-
- Kontaktovat uživatele:
prokletého předmětu? hmm...tak to je mi ještě divnější...no mě to začalo dělat až po rozšíření, co byly nějaký nový modely plášťů (možná) ale předtím to nedělalo, to vím jistě... a "od tý doby to konec" znamenená, že ti to už nedělá nebo pořád dělá?Braenn píše: já měla stejnej problém se všema pláštěma krom připínacích - nasadila jsem je, bonusy se započítaly ale samotný plášť se na postavě nezobrazil, a to ani pro ostatní. Nicméně to nebyl důsledek (asi) relevelu, ale jistého prokletého předmětu který si kat nasadila (a jak je to možný fakt netuším, nicméně od tý doby to konec)

-
- Kontaktovat uživatele:
To s těma pláštěma je jedna velká záhada. Vím že to nejvíc zlobí u rasy elf, pohlaví žena. Ale proč u někoho ne a u někoho ano? Vzhled na to nemá vliv, level ne... Hrozně rád bych na to přišel (třeba už proto že u mojí Sely ten plášť taky není zobrazený), ale bude to chtít mravenčí práci a spoustu času: změna haku - kompilace - puštění - test - změna parametrů postavy - test - změna haku - ….
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
snad teť nebudu mlet blbosti, ale není to jenom tím, že se ten plášť který je součástí oblečení a předtím nešel oddělat, změnil na zdělávací "něco na krk" a to stejné je i plášť krásy...tak proto nejde plášť krásy nasadit, když je nasazen plášť jako součást oblečení...a když si postava obleče jen plášť krásy, tak není vidět, protože na něj není model...nebo je? jaký je na ten plášť model?
JE TADY NĚKDO KOMU PLÁŠŤ KRÁSY FUNGUJE NORMÁLNĚ?
nešlo by třeba dát plášťi krásy stejný model jako má ten plášť který je součástí oblečení?
JE TADY NĚKDO KOMU PLÁŠŤ KRÁSY FUNGUJE NORMÁLNĚ?
nešlo by třeba dát plášťi krásy stejný model jako má ten plášť který je součástí oblečení?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne, plášť na oblečení a 3D model Bioware jsou zcela rozdílné věci. Pravděpodobně ten model koliduje s nějakým jiným modelem. Viděl jsem i elfku na které byl vidět v pohodě, na některých zase ne... takže to ani nebude modelem těla (model nahých těl) možná hlavou...že by to fungovalo jen s některými hlavami a jinými ne?
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
no...nevím jestli sem na to teť přišel, ale v mithalliru se prodává jiný plášť krásy než v tirianu...ten v tirianu normálně funguje...co takhle zrušit ten v mithu a dát tam ten co je v tirianu a pak třeba přes tu fontánu záměny nebo jak se to menuje...no aby sme si mohli vyměnit ty vadný za ty tirianský...
-
- Kontaktovat uživatele:
A nepomohlo by to jezírko, co si o něm myslím, že je úplně k ničemu, ale mají ho v každém chrámu? x)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit