Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky všem za dnešní(včerejší) naprosto nádhernou, vyčerpávající hru. Trošku horší začátek (skřeti), ale ten zbytek to všechno vynahradil.. Tolik událostí snad Serin neprožil za poslední dva IC roky...

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za včerejší kůstku, plus děkuji cybermisovi za to, že mě se*e ;))
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
cybermisa píše:Ja take dekuji vsem zucastnenym, vyprava mela pekny plan a kdyz se to tak vezme, pro vetsinu z nas skoncila uspesneKazdopadne zlomovy okamzik v mnoha ohledech
No to krapet, i když to o úspěchu bych moc neříkala. Serinova slova o znovunalezené smůle jsou v tomto případě přímo prorocká

-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem, kteří stále jedné cizince rozšiřují slovní zásobu! A dneska konkrétně jednomu "cajk" mágovi, za trpělivost. *zoufale gestikuluje nad vlastní pastí*
//Mohl ji sebrat i někdo v Hide, kdo šel okolo nebo to mohl být obyčejný lag, že zmizela. A jednou jsem byl svědkem, že past "prošláplo" modré zvířátko, konkrétně nějaký pták
. Jo a sejvnul si, klikař!
//Mohl ji sebrat i někdo v Hide, kdo šel okolo nebo to mohl být obyčejný lag, že zmizela. A jednou jsem byl svědkem, že past "prošláplo" modré zvířátko, konkrétně nějaký pták

Ja bych chtel vsem moc podekovat za peknou hru, zaver byl pekne akcni, napinavy a vubec
Toto byla opravdu mega vyprava a kupodivu se obesla beze ztrat
OOC: Omlouvam, se pokud jsem nektere hrace v zaveru trosicku nakrknul, tiefling je holt tiefling
Postavam se omlouvat nebudu, ty si mohou precist nastenku a zajiste pochopi

OOC: Omlouvam, se pokud jsem nektere hrace v zaveru trosicku nakrknul, tiefling je holt tiefling

Díky Labire (i dalším pokud se podíleli) za akční questík!
Ani to nebolelo
Díky všem, že jste měli trpělivost s Kubou a jeho zdržováním, zvláště pak díky Rině, Cortovi, Hyrdanovi, Goro pobavil hláškama a Daemian nezklamal. Jsem zvědav jak to bude pokračovat. 

Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
-
- Kontaktovat uživatele:
Dík za díky, po hodně dlouhé době jsem zase měl pocit že to za tu všechnu námahu stojí.
To víte že nějaká dohra bude.
Díky všem kdo se účastnili byla to snad první skutečná vysněná výprava co jsem na Desce viděl!
Speciální díky:
* Psancovi za pomoc a nastavování hudby.
* Daemianovi za to jak to zakončil a za snahu pokecat si s wyvernem.
* Rině za její zmatenost kterou roztomile mátla všechny okolo, za odvahu jakou měla se jako jediná přihlásit a za odvahu otevřít výbušnou kouli když ostatní se zdekovali 20 sáhů daleko.
* Jakubovi za neustálé držkování a prudění (naštěstí jen IC
)
* Jistému čaroději za to že přeci jen šlápnul na tu past i když byl varován.
* Gorovi za ty jeho hlášky (i když je asi nikdo v tom mumraji neslyšel, holt musí víc řvát, není moc vidět no).
* Kat za srdceryvný záchvat nad místním rostlinstvem v závěru.
* Tengovi za oživení tábora pod Kvílivým vrchem hudbou a stylové nalogování.
* Tonnymu za přípravu a dva stany (kde by byla výprava bez nich!).
* A vůbec všem...
To že nikdo neumřel byla více méně strašná náhoda. Se sebevrahy co lezou na ohlášené elektrické pasti, spouští označené vyvolávací pasti a hulákají na spícího wyverna aby si s ním pokecali to byl vskutku zázrak.

Díky všem kdo se účastnili byla to snad první skutečná vysněná výprava co jsem na Desce viděl!
Speciální díky:
* Psancovi za pomoc a nastavování hudby.
* Daemianovi za to jak to zakončil a za snahu pokecat si s wyvernem.
* Rině za její zmatenost kterou roztomile mátla všechny okolo, za odvahu jakou měla se jako jediná přihlásit a za odvahu otevřít výbušnou kouli když ostatní se zdekovali 20 sáhů daleko.
* Jakubovi za neustálé držkování a prudění (naštěstí jen IC

* Jistému čaroději za to že přeci jen šlápnul na tu past i když byl varován.

* Gorovi za ty jeho hlášky (i když je asi nikdo v tom mumraji neslyšel, holt musí víc řvát, není moc vidět no).
* Kat za srdceryvný záchvat nad místním rostlinstvem v závěru.

* Tengovi za oživení tábora pod Kvílivým vrchem hudbou a stylové nalogování.
* Tonnymu za přípravu a dva stany (kde by byla výprava bez nich!).
* A vůbec všem...
To že nikdo neumřel byla více méně strašná náhoda. Se sebevrahy co lezou na ohlášené elektrické pasti, spouští označené vyvolávací pasti a hulákají na spícího wyverna aby si s ním pokecali to byl vskutku zázrak.

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
Přidávám se k poděkování za quest, Ale budu si muset koupit něco výkonějšího. Skoro se ta slideshow nedala hrát a na přechodech jsem zoufale pomalý.
Co mně dostalo nejvíce byla postava Tengawara a jeho statečnost *vykukuje za zády* a obratnost *uklouznul na kamenech*
. Potom Jakub a jeho fantastické a vytrvalé prudění Riny. Hyrdan a jeho "přívětivost". Hlášky Gora, alespoň ty které jsem zaznamenal a závěr v podání Daemiana a Kat byl také velmi zajímavý.
Jinak díky všem za atmosféru a hlavně za "koordinovaný" závěrečný útok na wyverna. Závěr byl celkem otevřený, takže jsem plný očekávání, kam se to všechno bude ještě ubírat.
Muzika vážně super, nepřátel a pastí tak nějak přiměřeně = LÍBILO moc..
A omlouvám se za to drobné OOC, myslel jsem že má postava toho banditu slyší, když je zobrazený, byť přes tab. Až potom mi došlo, že nevidím jeho "načervenalý stín".
Co mně dostalo nejvíce byla postava Tengawara a jeho statečnost *vykukuje za zády* a obratnost *uklouznul na kamenech*

Jinak díky všem za atmosféru a hlavně za "koordinovaný" závěrečný útok na wyverna. Závěr byl celkem otevřený, takže jsem plný očekávání, kam se to všechno bude ještě ubírat.
Muzika vážně super, nepřátel a pastí tak nějak přiměřeně = LÍBILO moc..

A omlouvám se za to drobné OOC, myslel jsem že má postava toho banditu slyší, když je zobrazený, byť přes tab. Až potom mi došlo, že nevidím jeho "načervenalý stín".
-------------------------------------------------------------
Taky se přidávám
...skvělá práce DM i hráčů,kdy jsem se ani minutu nenudil a jen sledoval s otevřenou pusou …
Až na pár problémů na mojí straně(jako u Serina jsem si chvilkama připadal jako u komixu,rodiče(ten typ kterej by nikdy na počítači nehrál ani miny x)) po zjištění ,že jsem u počítače dýl než 30 minut začali hystericky běhat sem a tam po pokoji,hrozíc,že vytrhnou kabel
(jak se v závěru a v té nejnevhodnější chvíli stalo) a navíc jsem byl v utkvělé představě,že je ještě sobota,takže to byl ráno trochu šok...
Ale rozhodně to za to stálo...(ale Vino bude mít dost dlouho depku z toho ,že utek po zabití wyverny a těsně před rozdělování pokladu
)

Až na pár problémů na mojí straně(jako u Serina jsem si chvilkama připadal jako u komixu,rodiče(ten typ kterej by nikdy na počítači nehrál ani miny x)) po zjištění ,že jsem u počítače dýl než 30 minut začali hystericky běhat sem a tam po pokoji,hrozíc,že vytrhnou kabel

Ale rozhodně to za to stálo...(ale Vino bude mít dost dlouho depku z toho ,že utek po zabití wyverny a těsně před rozdělování pokladu

Naposledy upravil(a) laty dne 10. 9. 2007 17.13, celkem upraveno 1 x.
Bylo to pěkné, dík za hru všem co u toho byli.
.
Chvílema jsem měl podobný pocit, ke konci jsem to už pomalu začínal vidět na rakvičky pro celou výpravuArto píše:Taky díky za hru, ačkoliv se můj ork chvílema cítil jak ve stádě ovcí následujících pasáčka s koulí a ke konci jako na vycházce pro sebevrahy...

"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher