Jo Jo, … musim se připojit k zástupu děkujících, …. vážně expedice jak má být.
PS.: Já už sem skoro měl dopsáno že se Pall přihlásí a chtěl sem "entrovat", ale Rina mě o sekundu předběhla, …. co naplat, příště.
PPS.: UUAAA hraju polodračici a nepoznam wyvernu ale souboj s ní ….. 1A
Díky hráčům i DM za oživování království. Když se dějou takové věci a pořádají se takové výpravy, nemůžu se od monitoru vůbec odtrhnout A omlouvám se za své věčné relogy, které asi nepijí krev jen mě, ale technika (nebo ISP?) si nechce dát říct
Chtěla bych poděkovat slečně Tereze za včerejší učení a trénink boje Bylo to poučné a mám se ještě hodně co učit *sbírá se ze země a přemýšlí, jak jí to příště oplatí*
hehehe díky moc za dnešek speciálně Tonnymu, Incastovi a Wall...pěkná procházka nakonec to nabralo trochu jinej směr díky Artovi, ale jedině dobře, takže moc dík všem mám rád mini questy a tenhle byl obzvlášť pěknej
magnumik píše:hehehe díky moc za dnešek speciálně Tonnymu, Incastovi a Wall...pěkná procházka nakonec to nabralo trochu jinej směr díky Artovi, ale jedině dobře, takže moc dík všem mám rád mini questy a tenhle byl obzvlášť pěknej
Mě nejvíc pobavilo, jak Inmen nejdřív žertoval, že tam najdeme leda starou bačkoru, a ono to nakonec k bačkorám nemělo moc daleko
No mě se včera moc líbil ten náš questík kolem hřbitova. Vážně jsem si ho moc užil, i když to pro Dina bylo občas dosti bolestivé. Vlastně právě ty situace asi byly nejlepší. No a následující dohra v hostinci byla perfektní tečkou za tím vším. Díky všem zúčastněným, včetně DM.
Pro některé věci stojí za to žít. Pro některé věci stojí za to umřít.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Díky všem, co hodinku dvě před koncem soboty navštívili Hospodu U Zdi... konečně taky nějaký zákazníci po dlouhé době prázdného lokálu ;) So thanks folks x)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Nifredil píše:Chtěla bych poděkovat Dinovi a Largovi za naslouchání a Psancovi za krásné melodie... Bylo to moc příjemné posezení... přepis písně pošlu zítra Díky
Kruci jak se pozná kdo to byl ? Já myslel, že to byl nějaký dobře schovaný bard . Taky díky, ta situace s tím byla vážně bezchybná.
Taky bych prosil ten přepis... dělal jsem si screeny, ale nějak mi to úplně nevyšlo.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Pavel Urban píše:[Kruci jak se pozná kdo to byl ? Já myslel, že to byl nějaký dobře schovaný bard .
Hmm asi bych měl pro příště nechat zaplou hudbu v NWN.
Jinak dík za zajímavější večer
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar