Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Já taky děkuji za pěknou atmosféru. Doufám že se příběh alespoň trochu líbil (splácal sem ho namístě ze tří různých příběhů, snad jste poznali
) A díky Tonnymu za organizaci. Jen na začátku sem trochu nestíhal číst všechno. Jinak celkově si myslím že se povedlo.

Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
Organizace šla úplně mimo mě, příběh jsem nezvládl a číst nestíhal. takže pro mě katastofálí selhání..jakékoli organizace (jak už jsem říkal, jsem tam na vaření gulášeMr_Binks píše:A díky Tonnymu za organizaci. Jen na začátku sem trochu nestíhal číst všechno. Jinak celkově si myslím že se povedlo.

Ale jsem moc rád že se to alespon trošku líbilo ostatním, proto jsem to dělal...
Dik všem.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem, co se zúčastnili srazu dolobrany a událostí jí nadcházejících. .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Ty, Grane, v životě jsem neviděl psát někoho tak rychle - jseš profesionální písařka, či co?
Omlouvám se, ale fakt jsem nestíhal reagovat včas
Jináč moc pěkná hra
(samozřejmě i ostatních :)

Jináč moc pěkná hra

"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
-
-
- Kontaktovat uživatele:
V EQ většinou píši pomaleji (EDIT: Aby lidi měli čas reagovat), ale tu story jsem se pokusil na tom sraze říct asi 3x. A když se mi to nepovedlo, tak ste mě nas*ali a prostě jsem ji vychrlil =P .))Rysan píše:Ty, Grane, v životě jsem neviděl psát někoho tak rychle - jseš profesionální písařka, či co?Omlouvám se, ale fakt jsem nestíhal reagovat včas
![]()
Jináč moc pěkná hra(samozřejmě i ostatních :)
A jinak píšu všemi deseti, páč mám jako bokovku spisovatelství.
A souhlas, nice hra, jak jsem již psal x)
Chtěl bych poděkovat Rathgarovi a ArtoviGhost píše:Chtěl bych poděkovat všem, co se mnou dnes večer hráli. Bylo to naprosto skvělé a doufám, že to tak vidíte i vy. Děkuji všem, se kterými jsem měl tu čest za Rathgara hrát. Těším se na hru s vámi za mojí novou postavu.

Jsem zvědav na tu novou postavičku!

Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poděkovat Ghostovi za jeho výborně zahraného Rathgara. Byla scéna, která byla opravdu neuvěřitelná... a protože si pouštím hudbu mimo EQ, najela mi Enya, takže jsem prakticky plakal stejně jako Areena.
Ghostovi bych chtěl ale poděkovat nejen za dnešek, ale za všechno, co Rathgar s Areenou odehrál. Sice jsem nešťastný z tragického konce, na druhou stranu, je to ten typ konce, který mám nejraději, neb nepočítaje horor, právě u nich jsou pocity, které ve mě vyvolávají, nejsilnější.
A ani jsem si nebyl jist, že to tak skončí, takže... no skvěle, tleskám a děkuji.
Stejně tak děkuji všem, kteří se dnes kolem Areeny byť jen mihli a třeba jí i zachránili život, třebas i svými slovy, ač si to ani neuvědomují. Už jsem si pomalu říkal, že tento konec bude skutečně jak z nějaké tragédie.
A díky Artovi (když jsem se tu teda dočetl, že to byl Arto, jinak to nepoznám) za to, že umožnil Rathgarovi takovýto odchod.
Díky všem za hru, dobrou noc.
Ghostovi bych chtěl ale poděkovat nejen za dnešek, ale za všechno, co Rathgar s Areenou odehrál. Sice jsem nešťastný z tragického konce, na druhou stranu, je to ten typ konce, který mám nejraději, neb nepočítaje horor, právě u nich jsou pocity, které ve mě vyvolávají, nejsilnější.
A ani jsem si nebyl jist, že to tak skončí, takže... no skvěle, tleskám a děkuji.
Stejně tak děkuji všem, kteří se dnes kolem Areeny byť jen mihli a třeba jí i zachránili život, třebas i svými slovy, ač si to ani neuvědomují. Už jsem si pomalu říkal, že tento konec bude skutečně jak z nějaké tragédie.
A díky Artovi (když jsem se tu teda dočetl, že to byl Arto, jinak to nepoznám) za to, že umožnil Rathgarovi takovýto odchod.
Díky všem za hru, dobrou noc.
Jedna malá neviditelná pixie by chtěla poděkovat Tengawarovi a Elenis, že se aspoň pokusili jí trochu zvednout náladu.
Edit: Jak píše Magnumik níže, byl to zajímavý den. Bertovi přinesl (a potažmo i mě) smutek, zklamání, radost i rozčarování. Tak nějak teď nevím, který pocit, že to vlastně přetrval.
Edit 2: A musím poděkovat ještě Artovi se Psancem za zajímavé dilemata, která mě donutili řešit. Naštěstí k plánu B ani C nedošlo, ale vím, co bych udělal, a přesvědčení na té stovkové ose stále posouvám.
Edit: Jak píše Magnumik níže, byl to zajímavý den. Bertovi přinesl (a potažmo i mě) smutek, zklamání, radost i rozčarování. Tak nějak teď nevím, který pocit, že to vlastně přetrval.
Edit 2: A musím poděkovat ještě Artovi se Psancem za zajímavé dilemata, která mě donutili řešit. Naštěstí k plánu B ani C nedošlo, ale vím, co bych udělal, a přesvědčení na té stovkové ose stále posouvám.
Naposledy upravil(a) drake127 dne 18. 9. 2007 2.21, celkem upraveno 2 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
-
- Kontaktovat uživatele:
dnešek byl opravdu...zajímavý herní den...omlouvám se Ghostovi, že sem se nedostavil na oslavu :( něco mi do toho vlezlo a připojil sem se až kolem půl 12, a akorát Mel slízávala všecko co se stalo, takže sem vůbec nevěděl o co jde...další smrt na EQ :(...ale vim, že si zasloužil slavnej konec, tak jako třeba Vilém...lepší než zemřít někde v ústraní...a vražda, to je dostatečně slavný...těšim se na vás ve hře...