Proč postava umírá ?

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

drake127

Příspěvek od drake127 »

The_Balrog píše:aspon Jajo vidis, jak silny zazitek ze setkani s timhle svinakem si lidi odnasi ; )
Jenže si ho odnáší jen hráči ;)
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

tak abys věděl, Alky jedno setkani s nim přežila! Ts! *nosik nahoru*
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Eh, moje postava ho potkala 2x a jednou to taky rozchodila. Už jsem o tom v jiném topicu kdysi psal :megalol: , ale přiznám, byla to náhoda.
Jinak Jájo, mě takhle (tu samou postavu) bez šance na obranu (útočil z hidu/invidiblu) killnul na břehu moře "sumec křížený s olihní o velikosti dospělého samce plejtváka myšoka". Hehe, jsem OOC nevěřícně koukal, co všechno na EQ nežije. Taková ta EQ klasika = paralýza a umlácení za dvě kola. Ty expy zamrzí, ale...prostě je to drsný svět, no :crazy:
Obrázek
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

KaTo píše:Eh, moje postava ho potkala 2x a jednou to taky rozchodila. Už jsem o tom v jiném topicu kdysi psal :megalol: , ale přiznám, byla to náhoda.
Jinak Jájo, mě takhle (tu samou postavu) bez šance na obranu (útočil z hidu/invidiblu) killnul na břehu moře "sumec křížený s olihní o velikosti dospělého samce plejtváka myšoka". Hehe, jsem OOC nevěřícně koukal, co všechno na EQ nežije. Taková ta EQ klasika = paralýza a umlácení za dvě kola. Ty expy zamrzí, ale...prostě je to drsný svět, no :crazy:
takže nejsem sám, kdo ho potkal? :D
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

KaTo píše:Jinak Jájo, mě takhle (tu samou postavu) bez šance na obranu (útočil z hidu/invidiblu) killnul na břehu moře "sumec křížený s olihní o velikosti dospělého samce plejtváka myšoka". Hehe, jsem OOC nevěřícně koukal, co všechno na EQ nežije. Taková ta EQ klasika = paralýza a umlácení za dvě kola. Ty expy zamrzí, ale...prostě je to drsný svět, no :crazy:
Nemáš se flákat moc blízko hluboké vody :yes: aspoň tam teda mojí postavu napadlo tohle cosi
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

O té chapadlové potvůrce roztomilé kdysi před asi 8 postavami vyprávěl jeden opilý námořník u Svačinky. Nikdo mu tenkrát nevěřil... A jedno jisté DM dostalo objevení téhle potvůrky natolik že utrpělo šok ačkoliv vědělo že v té lokaci je malá pravděpodobnost jejího spawnu. :bleh:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

labir píše:O té chapadlové potvůrce roztomilé kdysi před asi 8 postavami vyprávěl jeden opilý námořník u Svačinky. Nikdo mu tenkrát nevěřil... A jedno jisté DM dostalo objevení téhle potvůrky natolik že utrpělo šok ačkoliv vědělo že v té lokaci je malá pravděpodobnost jejího spawnu. :bleh:
to si pamatuju ale taky jsem mu nevěřil
PODPIS
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Aha, je tu otrava Jája a jeho další stížnost na to, že jeho postavička umřela.

… *Dlouhé zlobné psaní* …

EDIT: Smazal jsem to.. Nechci aby to vypadalo, že si pořád stěžuju. Už mně naštvání přešlo.. :o)))

Taky jsem přemýšlel a zas tak si stěžovat na práci DM nemůžu.. Psal jsem tam o odměně a trestu a sám málo DM chválím za hezké chvíle a ostře kritizuju chyby, holt se všichni učíme.

:clover: :good:
Naposledy upravil(a) Jája CZE dne 16. 12. 2007 22.02, celkem upraveno 1 x.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
WooDoo

Příspěvek od WooDoo »

No, musím přiznat, že to bylo malinko přehnané a především tam nebyla žádná chyba hráče, jak umřel. Co měl vlastně v té chvilce dělat? To už se rovnou mohlu udělat jen to, že mu seberete expy a šmitec. Teda nechci si do nikoho rejpat, ale abych se přiznal, tak poslední dobou, když někdy zaregistruju, že je loglej DM/DS mám obavy někam vůbec vytáhnout z toho "bezpečného města" paty, ale to je zas můj názor.
Marvin Dall
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

EDIT: smazáno
Naposledy upravil(a) magnumik dne 11. 12. 2007 11.45, celkem upraveno 1 x.
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Edit: Tady jsem to taky promazal.. :blush:
Naposledy upravil(a) Jája CZE dne 16. 12. 2007 22.03, celkem upraveno 1 x.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Dotyčnému, jenž se zde ozval, bylo odepsáno do PM.

Vše ostatní zde jsou jen dohady. Jednalo se o zcela podloženou akci. A měla i svůj důvod. Vaše družina se připletla do Q pro uplně jiné postavy.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Smazal jsem to. Po Psancově příspěvku kterým mne předběhl, co jsem napsal nemělo už důvod tu být.
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Psanec píše:...Vše ostatní zde jsou jen dohady...
Tak to se omlouvám
drake127

Příspěvek od drake127 »

*radostně mu vystřelí ruka* Už to mám, přišel jsem na řešení, co kdyby se síla spawnu odvíjela podle vzorce (součet_úrovní_spawnu < úroveň_nejslabšího_pc_na_serveru)? Něco takového vás nenapadlo co? *zazáří mu oči a zase se spokojeně posadí*

Třeba by mohli pocestné přepadávat banditi bez nohy a senilní čarodějové? *potichu rozvíjí svoji myšlenku*
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Odpovědět