Čerstvá mrtvola... jak dlouho ?

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Pavel Urban

Čerstvá mrtvola... jak dlouho ?

Příspěvek od Pavel Urban »

Zajímalo by mě, jak je to s mrtvým tělem v inventáři, pokud jde o jeho "stárnutí," a tedy oživitelnost. Myslím, že jsem někde četl, že v inventáři věci nestárnou, nekazí se. Ale platí to i o mrtvole ?
Din si tuhle naložil na záda jedno tělo a podklesl v kolenou. Jeho pohyb byl takový, ře kdyby šel o něco pomaleji, tak snad couvá a jelikož byl celkem daleko od jakéhokoliv chrámu a cesta tam by trvala.. no.. ten den bych už asi nedělal nic jiného a kdo ví jestli bych tam došel.

Má tedy smysl se o něco podobného pokoušet ?
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Mrtvoly se nekazí, jsou stále čerstvé. Pokud se tedy majitel neodlogoval. A také do doby než se nosič relogne.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

labir píše:Mrtvoly se nekazí, jsou stále čerstvé. Pokud se tedy majitel neodlogoval. A také do doby než se nosič relogne.
Aha, skvěle. Zmátlo mě to co povídá kněz při oživění a myslím, že jsem i někde v "terénu" viděl při pokusu o oživení hlášku, že tělo je již moc staré nebo něco podobného. Pak se ale dotyčný oživovaný objevil... měl jsme to za zásah zhůry. :bigwink:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
drake127

Příspěvek od drake127 »

Jo, v Hagu mi kněz jednou ukradl mrtvolku i odlogovaného hráče a nechtěl mi ji vrátit zpět. Takže smůla *krčí rameny*.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

OT
labir píše:Mrtvoly se nekazí, jsou stále čerstvé...
...stačí se jen zakousnout. Ó jaký to ráj pro nekromanty.
:buba:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Odpovědět