Blikani obrazu

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

No takze kledba asi prorazena....menu cerny jak ..jak ...bejvalo (fakt cerny)
ALE...
kdyz sem se dooostal do hry,tak to fakcilo a doufam ze jeste fakcit bude...tak ted by to chtelo vyresit to menu BTW:kdyz nastavim sprazeni a ukoncim nwn a zase spustim je tam puvodni nastaveni...
Ale zase spatky,ani nevim proc to funguje,mam pocit ze kdyz sem tam dal tu na ktery to melo fungovat(ovladace),tak Dark messiah of …...tam blbly veci kvuli grafice a nwn myslim ze ani neslo spustit,tak sem tam nainstaloval ty nejnovejsi..myslim 16x.* nejak tak :D a pak sem se s tim zkousel pripojit a povedlo se a pak to fungovalo.…
tak shrnu to:obraz neblika,postava neteleportuje,vsichni nedrbou,ale menu cerny,pripojit se ve vetsine pripadu nejde (ale nemuzu si bejt jistej jak moc nebo jak protoze je to cerny).
A taky ...kdyz to shodim a nahodim tak se menu zobrazi (ovsem nevim za jakych podminek,nekdy jo nekdy ne)
Takze dekuju vsem co mi pomohli nebo chteli pomoct a doufam ze mi pomuzete se zbyvajicima problemama,mam na mysli cerny menu a pripojeni. :helpsmilie:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

tady už je každá rada drahá, asi by to chtělo vidět a taky vědět, jak dobře se umíš rejpat v systému a na co si troufneš

ty "teleporty" znám, dělá mi to občas taky (na 97.94)...včera sem přeinstaloval na 158.19 a zatim to nedělalo ale na jednoznačnej závěr je brzo
podle mýho odhadu je tam nějaká chybka v řízení dat na sběrnici, všimni si, že když tohle začne, máš rozbordelařený i zvuky
paradoxně všichni ostatní viděj všechno mormálně i tvoje pohyby, problám je jen v tvým zobrazení

pár zkušeností:
dělá to víc při přiblížení kamery než při vzdáleným pohledu
dělá to víc v interiérech než exteriérech
dělá to tím víc, čím míň toho má tvoje postavička na sobě

co pomáhá:
jak to začne (obvykle to dřív slyšíš naž vidíš) odzoomovat, oblíknout viditelnej plášť a pokud je to možný změnit lokaci
jakmile to máš natvrdo a nic z tohodle nepomáhá, musíš restartovat (počítač, ne NWN)

černý úvodní menu
než sem napsal labir o těch 158.19, myslel sem, že jediný funkční jsou 97.94 ale ty pro tebe nepřicházej v úvahu
nVidia drivery maj s downgradem problémy, někdy prostá instalace staršího přes novější nestačí
většinou pomůže zakázat grafiku ve správci zařízení, vyhnat "novej" driver pomocí DriverCleaneru, restartovat a instalovat starší driver

jestli to takhle stačí, držim palce, jestli ne ptej se na podrobnosti, pokusim se :bigwink:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

*skrabe se na hlave* no reknu to asi takhle s pocitacem umim docela ...mozna dost dobre,ale je mi 14 na eq je prumernej vek 20...takze oproti vam nic moc...
to ceho sis vsiml je pravda,vsiml sem si toho taky (ne ze bych si myslel ze lzes :D ),
ale nepovazoval sem to za dulezity.
uz sem toho slysel a zkousel tolik,ze uz se totalne neviznam a tohle sem nepochopil..ne me musis strucne (jak na tupyho orka ;) )
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

tak to zkusíme :)
pro začátek mi napiš, jaký drivery tam máš teď
já sem teď v práci, z domova ti pošlu link na ty 158.19 a v případě potřeby na DriverCleaner
stáhneš si to a uvidíme, co dál ;)

btw. vod tý doby co tam mám 158.19 přestaly i ty teleporty, takže doporučuju

George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

*skube si vlasy* to snad ne tak ted sem z toho debil,prosimte zatim se neobtezuj psat BTW:i menu de videt.
sem tam dal jiny ovladace ale delelejte zavery nebite me :)...zatim to funguje jeste uvidim.
bud je ten pocitac blbej nebo ja sem blbej...jeste nevim pokud mi to pujde i zitra tak musim byt blbej a rad to priznam hlavne at uz to de :)….takze zatim nepis prosimte.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

ok a prima, pokud to funguje, nešťourej v tom :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:

George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Téda uz mi to zase nejde!
nic sem s tim nedelal CHJO!
zkusim preinstalovat ovladace restartovat a to urcite zabere :bigwink:
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

No tak jo de....odhlasil sem icq,odhlasil sem internet,restartoval ...a nejak sem zapomel na ty ovladace :D
potom sem pustil eq..cerna ...najednou nejaka aplikace ci to to shodilo a pak ok a vesele si hraju :)
ja uz z toho nemuzu
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Takze asi posledni zprava k tomuto tematu:NWN mi funguje normalne,az na to ze vzdy pri spusteni to musim shodit a zase nahodit a je to,takze dekuju vsem,s timhle uz sem spokojenej :biggrin: :bigwink:
Odpovědět