Spawn hromady zlotřilců, kteří se mi objevili za zády těsně po vyspání.
Auriel - Chaos, tedy Svoboda musí být podřízena Řádu, tedy Pravidlům. Zlo, tedy Smrt a ničení, musí být podřízena Dobru, tedy Životu.
Sigimalanirseth - ??
Dobrodruzi si porad stezuji, jak tezky maji zivot. Chlubi se svymi sramy a jizvami. Ale tenhle pavoucek je vsechny troufnul
Skoda jen, ze o tom nebude moct vypravet svym pavoucim vnoucatum. Ti pravi hrdinove nikdy neokusi slavu, kterou by si zaslouzili. Sbohem pavoucku *utre si slzu*
*Kaboom* .. proc na hmyz kostetem, kdyz mame atomovku ..
<i>Smůla je coura, která bere štěstí - W. Shakespeare</i>
Šel jsem s jednou postavou a bylo to fajn, zajímavý rozhovor. Tak jsem jí chtěl dát nějaké expy a těsně předtím než jsem to udělal jsem je sám dostal od ní. No chvíli jsem přemýšlel, že je udělím také a potom jsem si uvědomil, že bychom se o ně vlastně jen vzájemně připravili.
Auriel - Chaos, tedy Svoboda musí být podřízena Řádu, tedy Pravidlům. Zlo, tedy Smrt a ničení, musí být podřízena Dobru, tedy Životu.
Sigimalanirseth - ??
LDamian píše:Šel jsem s jednou postavou a bylo to fajn, zajímavý rozhovor. Tak jsem jí chtěl dát nějaké expy a těsně předtím než jsem to udělal jsem je sám dostal od ní. No chvíli jsem přemýšlel, že je udělím také a potom jsem si uvědomil, že bychom se o ně vlastně jen vzájemně připravili.
Tahle situace je dost podobna veznovu dilematu, nejlip byste udelali, kdybyste si zadne expy nedavali...
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
Včera mě dostalo jak jeden statný bojovník chtěl zabít slepici a málem přitom přišel o život - NPC selka ho skoro umlátila vědrem při honičce po celé lokaci. Už dlouho jsem se tak nenasmál.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Alfray píše:Mě dneska večer, když sme obklíčeni bandity a podobnou chátrou, byli se jak lvi a můj život ukončil kritikal sekerou spolubojovníka, ketrej se překlik
Ty jo... 45 lidí najednou?? Na Equilibrii 2 a to ani nejsou aplikovány všechny změny co se chystají? Ufff... to abych na serveru pak zvednul mez na 64... A ve špičkách v některých dnes Equilibrie překonává Demonu..teda spíš výjmečně, ale přece... Tak takový zájem jsem opravdu nečekal.
A pak že je v Čechách málo lidí co chtějí hrát RP a že komunita upadá!
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Ty jo... 45 lidí najednou?? Na Equilibrii 2 a to ani nejsou aplikovány všechny změny co se chystají? Ufff... to abych na serveru pak zvednul mez na 64... Tak takový zájem jsem opravdu nečekal.
To musíš taky vobčas něco pořádně vorat, takle ti sem ty lidi prostě polezou.
Ehm. Nějak na mě začíná doléhat moje postava.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
to Labir: no myslim, že si všichni lidi udělali čas na turnaj, aby tam mohli...a tak když zjistili, že se odkládá, tak si udělali nějaký jiný věci a pak se prostě stejně připojili ale myslim, že kdyby byl ten limit na 64, tak takových 55 lidí by tam mohlo byt
P.S. sem si říkal, jestli je tam vůbec ještě místo pro DM
No hledím.. Měli jste všichni přijít v červenci a srpnu, to se dalo připojit v pohodě, bylo nás tu do deseti. A zrovinka je Serin pryč :o(. Skoro 5 hodin v kuse 30 lidí.. To se pak jinak hraje. Nojo, venku bylo hnusně a plánovaná velká akce.. Jen tak dál.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.