Jen dobře, aspoň se dá hrát něco jinýho než všeobjímající přátelstvíAlfray píše:Tož, nevomlůvam se jako trp, alejc jako hráč za věčný prudění eflfisek a nejen těch![]()
Ale prostě to k němu patří, tak si to neberte osobně![]()

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
A zvlašť těm, kerym pada klient při vstupu do pulorčího tábora a nevzpamatuje se do restartu serveru si zapomněl dodat. Nu coš. Se aspoň vyspim.Alfray píše:Sry za moje vypadnutí ze hry, ale už jenom tenhle příspěvek píšu napotřetí...blbne net a hru mi to už neutáhlo![]()
Takže všem kerý sem nahnal na akci v horách se moc omlouvam
Že by špatně mířený Fear, snad magionový fireball nebo jen klasické "nejdřív se tam opatrně … hej stůj ty stupidní zvíře, nalákáš … prýýýýč!"?Alfray píše:že kvůli mě byla zabitá většina družiny. Dotyční ví o co jde
Že mi ten příspěvek s odstupem času nepřijde až tak vtipnej? Možná bych ho mohl repastnout?Alfray píše:že kvůli mě byla zabitá většina družiny. Dotyční ví o co jde
Stale stejna pisnicka dokola phottere … Hraci, kteri nedbaji jasna a opakovana varovani by se meli aspon naucit nest dusledky svych cinu. Ucinil jsi behem hry dve zasadni logicke chyby, kvuli kterym situace skoncila, jak skoncila. Vzdy kdyz neco neni dle tvych predstav, osocujes vsechny ostatni a nemas ani trochu moralky se zamyslet sam nad sebou. Opakuje se to stale dokolecka a je jedno, co je to za quest a za zucastnene DS/DM …photter píše: …